Meniu

Terapia Bowen Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapia Bowen din Suceava implica miscari delicate care se efectueaza cu degetele asupra muschilor si tesutului conjunctiv, atat direct pe piele, cat si peste o imbracaminte subtire, iar afectiunile in care este recomandata sunt: probleme musculo-scheletale si articulare, afectiuni sportive, probleme renale, enurezis, infertilitate, chisturi ovariene, dereglari emotionale etc. 

Daca iei in calcul aceasta terapie pentru a te simti bine si pentru a scapa sau ameliora anumite simptome, citeste in continuare, ca sa afli unde se realizeaza terapia Bowen la Suceava si ce spun pacientii despre eficienta sa.

Cat costa terapia Bowen?

Pretul pentru o sedinta de terapia Bowen, in municipiul Suceava, se afla in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Centrul Bowen
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 150 Ron
  • Terapeut Bowen cu experienta
  • Psihologie
  • Personal amabil si implicat
  • Rezultate de la primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate face terapia Bowen in Suceava?

Poti efectua Terapia Bowen in Suceava la un centru specializat, pe care il vei descoperi in cele ce urmeaza.

Centrul Bowen

Centrul Bowen din Suceava este frecventat de sportivi si de persoane care vor sa se trateze de unele afectiuni si probleme de sanatate. In cadrul centrului se efectueaza terapia Bowen, dar sunt oferite si sedinte de psihologie. Problemele pentru care pot primi ajutor cei care aleg aceasta terapie sunt: accidentari sportive, umar intepenit, sciatica, afectiuni ale organelor interne, stres si oboseala cronica, precum si infertilitate, fibrom uterin sau chisturi ovariene.

Pretul sedintei de terapie Bowen este de 150 de lei.

Pe unii dintre pacienti, terapia Bowen de care au beneficiat in acest centru i-a ajutat sa scape de durerile de picioare, hernia de disc sau de durerile de cap, dupa cum afirma in recenziile de pe internet. Faptul ca s-au tratat cu succes la Centrul Bowen ii determina pe pacienti sa recomande la randul lor aceasta locatie pentru toti cei care au incredere in eficienta si importanta terapiilor alternative.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Bowen
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru ca din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru terapiile alternative in ziua de astazi, terapia Bowen a devenit populara si in Suceava. In acest oras exista un centru destinat acestei terapii si in care terapeutii sunt laudati ca au obtinut inca de la primele sedinte rezultate impreuna cu pacientii lor.