Meniu

Rinocorectie cristale calciu

Actualizat pe:

Pacientii care sunt in cautarea unei proceduri nonchirurgicale care sa le remodeleze structura nazala, astfel incat sa dobandeasca forma dorita, pot apela cu incredere la rinocorectia cu cristale de calciu, disponibila pentru toata lumea la preturi accesibile.

Rinocorectia, denumita si rinoplastie, este o procedura estetica aplicata la nivelul nasului, care are menirea de a corecta anumite imperfectiuni, care, de cele mai multe ori, pot reprezenta o problema uriasa si un motiv de complexare. Exista o multime de persoane care se confrunta cu o stima de sine scazuta din cauza faptului ca nu se ridica la nivelul propriilor asteptari din punct de vedere estetic, iar o astfel de interventie i-ar ajuta sa-si recapete increderea in sine. In cazul in care si tu te numeri printre aceste persoane, citeste in continuare si afla cat de mult ti se potriveste interventia de corectare a nasului.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul procedurii de rinocorectie cu cristale de calciu

Cine isi doreste sa apeleze la interventia estetica de rinocorectie cu cristale de calciu trebuie sa se documenteze responsabil cu privire la modul in care procedura decurge si la beneficiile pe care le obtine ulterior. Din fericire, avantajele pe care le poti obtine sunt numeroase, printre acestea numarandu-se si:

• procedura fara niciun grad de durere – pentru ca nu este o interventie chirurgicala care sa implice costuri mari si un nivel ridicat de durere in procesul de recuperare, cei mai multi pacienti se orienteaza catre aceasta varianta;
• interventie moderna – datorita faptului ca medicina estetica se afla intr-un continuu proces de dezvoltare, exista sanse ca pacientii sa beneficieze de interventii moderne, care implica eforturi minime din partea acestora si care nu sunt la preturi ridicate; astfel, rinoplastia cu cristale de calciu este alegerea de top a multor persoane;
• corectarea imperfectiunilor – motivul principal pentru care lumea apeleaza la interventia nechirurgicala de corectare a nasului este datorita faptului ca imperfectiunile sunt eliminate semnificativ, iar rezultatele obtinute sunt satisfacatoare;
• costuri reduse – daca si tu esti in cautarea variantei accesibile cu preturi reduse, poti lua in considerare cu incredere rinocorectia cu cristate de calciu;
• efecte de lunga durata – efectele obtinute in urma procedurii sunt de lunga durata, insa se recomanda sa discuti toate aceste aspecte cu medicul specialist, pentru a-ti raspunde tuturor curiozitatilor.

Modul de functionare a rinocorectiei cu cristale de calciu

Daca te-ai hotarat sa apelezi la un medic specialist pentru realizarea procedurii de rinocorectie cu cristale de calciu, trebuie sa te informezi corespunzator si in ceea ce priveste modul de functionare a procedurii, pentru a sti la ce sa te astepti. Consta in injectarea unei substante, hidroxiapatita de calciu, la nivelul nasului, care are capacitatea de a-l ridica. Este adevarat ca, odata cu trecerea timpului, nasul tinde sa se lase, sa „coboare”, iar interventia aceasta ii poate reda forma estetica. De asemenea, se produce si miscorarea narilor, ceea ce contribuie semnificativ la armonizarea formei sale.

Prin urmare, rinocorectia cu cristale de calciu este o procedura care se adreseaza tuturor pacientior care isi doresc sa se bucure de un aspect placut al nasului, care sa fie vizibil imbunatatit pentru o perioada indelungata.