Meniu

Rinoplastie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de motivul pentru care cauti o clinica la care sa beneficiezi de servicii de rinoplastie in Bucuresti, scopul tau ar trebui sa fie acela de a o gasi pe cea mai buna, avand in vedere importanta procedurii.

Atat in rezolvarea problemelor de ordin estetic, cat si a celor de ordin functional, rinoplastia poate schimba vieti, redand increderea in sine a pacientului si imbunatatind calitatea vietii. Pentru a face o alegere buna in privinta clinicii, trebuie sa iei in considerare atat calitatea actului medical, cat si pretul pentru rinoplastie Bucuresti.  In acest articol vei primi toate aceste informatii utile!

Cat costa o rinoplastie in Bucuresti?

O rinoplastie, in Bucuresti, are un pret care variaza de la clinica la clinica. Tabelul de mai jos include tarifele practicate de clinicile bine cotate din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Dr. Ovidiu Grecu
Clinica-Verificata
4.000 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie porneste de la 4.000 Euro
 • Chirurg plastician renumit si apreciat de pacienti
 • Numeroase tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Doctor in stiinte medicale
 • Rinoplastie cu anestezie generala sau cu anestezie locala intravenoasa
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Poate fi gasit la Clinica Zetta din Bucuresti
Dr. Alexandru Calu
4.400 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie porneste de la 4.400 Euro
 • Medic cu experienta vasta in chirurgia plastica si estetica
 • A participat la numeroase operatii cu dificultate medie si mare
 • Buna comunicare cu fiecare pacient
 • Utilizeaza materiale de ultima generatie
 • Profeseaza la Monza Metropolitan Hospital
Dr. Bortoloni
3.800 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie porneste de la 3.800 Euro
 • Medic apreciat, datorita rezultatelor bune
 • Tratamente personalizate de chirurgie estetica
 • Proceduri injectabile
 • Personal medical calificat
 • Dotari de ultima generatie in clinica
 • Produse de calitate superioara
Art Estetica
3.000 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie porneste de la 3.000 Euro
 • Medic renumit pentru interventiile cu rezultate foarte bune
 • Unul dintre cei mai apreciati chirurgi plasticieni din Romania
 • Numeroase interventii de chirurgie estetica
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Consultatii gratuite post operatii
 • Spitalizare de 24 de ore inclusa in pretul rinoplastiei
Dr. Radu Panturu
3.900 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie porneste de la 3.900 Euro
 • Medic cu experienta si cu o buna reputatie in chirurgia plastica
 • Activeaza in doua clinici din Bucuresti: Bio Terra Med si Cronos Med
 • Tehnici de lucru moderne
 • Utilizeaza materiale de calitate superioara
 • Numeroase interventii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Comunicativ si profesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici bune din Bucuresti realizeaza interventii de rinoplastie?

Poti gasi cea mai buna clinica pentru rinoplastie din Bucuresti daca iei in considerare optiunile de mai jos:

1. Dr. Ovidiu Grecu

Dr. Ovidiu Grecu este un nume cu „greutate” in chirurgia plastica si estetica din Romania, gratie pregatirii si experientei sale de peste 24 de ani in acest domeniu. Este primul chirurg estetician care a introdus in dezbatere si a scris despre „chirurgia estetica responsabila” si este medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirugie reconstructiva, dar si doctor in stiinte medicale. In plus, este membru al Societatii Romane de Chirugie Estetica, al The International Society of Plastic Surgery si al altor foruri importante. Realizeaza tratamente de chirurgia sanului, a siluetei, faciala sau plastica. Rinoplastia se afla printre operatiile pentru care medicul este foarte apreciat de pacienti, datorita rezultatelor obtinute.

Pretul pentru o rinoplastie la dr. Grecu porneste de la 4.000 de euro.

Faptul ca acest medic este foarte bine cotat, cu 5 stele din 5 de catre pacienti, spune multe despre calitatea serviciilor pe care le ofera. Cele mai multe aprecieri sunt legate de profesionalismul si pregatirea sa, care se reflecta in calitatea ridicata a tratamentelor si a rezultatelor. Clientii mai spun ca dr. Grecu i-a ajutat sa capete incredere in ei si sa intampine cu bratele deschise noua schimbare din viata lor, prin atitudinea calma, deschisa si informatiile de mare ajutor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ovidiu Grecu
Vezi Pareri

2. Dr. Alexandru Calu

Dr. Ioan Alexandru Calu a absolvit UMF „Carol Davila” si, pe parcursul rezidentiatului si-a desfasurat activitatea la Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri si la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. In toate aceste unitati medicale de prestigiu s-a format in specialistul de astazi, care are o experienta vasta in chirurgia plastica si estetica. Din 2014, a intrat in sistemul de sanatate privat, participand la operatii estetice cu grad de dificultate mediu si ridicat, precum si la cazuri dificile de reconstructie. Interventiile de rinoplastie, spune dr. Calu, rezolva 100% problema nasului stramb sau nefunctional.

Pretul pentru o rinoplastie estetica si functionala, la dr. Alexandru Calu, din Bucuresti, porneste de la 4.400 de euro.

In mediul online sunt numeroase opinii exprimate de clienti, in care se vorbeste la superlativ despre acest medic. Oamenii spun ca rezultatele obtinute in urma tratamentelor sau a procedurilor chirurgicale s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, pentru ca dr. Alexandru Calu este foarte bine pregatit, priceput, lucreaza cu atentie si prudenta. Datorita acestor calitati, multi dintre pacienti il recomanda cu incredere.

3. Dr. Bortoloni – Be Perfect

Fondatorul Be Perfect este dr. Alin Bortolini, medic specialist chirurgie plastica si estetica din Bucuresti, care acorda o mare importanta tratamentelor personalizate. Astfel, fiecare pacient este ajutat sa obtina cea mai buna varianta de tratament in cazul sau, prin programe de simulare digitala, care identifica zonele cu probleme si astfel pot fi corectate toate imperfectiunile. Medicul este cautat de locuitori din tara si din Bucuresti pentru rinoplastie, dar si pentru celelalte servicii pe care le ofera, in cazul: fetei, sanilor, zonei genitale sau al intregului corp.

Pretul pentru o rinoplastie efectuata de dr. Bortolini, de la Be Perfect, porneste de la 3.800 de euro.   

Aceasta clinica este recunoscuta pentru interventiile de rinoplastie si implant mamar, in special, iar aprecierile clientilor nu fac decat sa confirme calitatea serviciilor. Ei spun ca doctorul i-a ajutat sa-si recastige increderea in farmecul personal, prin reusita tratamentelor chirurgicale. Calitatile enumerate in review-uri sunt: rabdarea, atentia la detalii, atitudinea primitoare si profesionalismul, unii spunand chiar ca acest chirurg este exceptional in cazul interventiilor de rinoseptoplastie.

4. Art Estetica by Dr. Rachad

Clinica Art Estetica este condusa de dr. Rachad, supranumit „doctorul cu maini de aur”. Medicul este specializat in chirurgie plastica si reconstructiva si se afla pe lista celor mai apreciati profesionisti din acest domeniu, la ora actuala, in Romania. A absolvit facultatea de medicina din cadrul UMF „Carol Davila”, iar cariera sa a inceput ca rezident al Spitalului de Chirugie Plastica si Arsuri din Bucuresti, in specialitatea chirurgie plastica si reconstructiva. Cu timpul, si-a creat un nume in domeniu si a publicat chiar si lucrari de interes. Realizeaza numeroase operatii, de la implant mamar, la rinoplastii, liposuctii si altele.

Tariful pentru o interventie de rinoplastie prin metoda deschisa porneste de la 3.000 de euro.

In recenziile de pe internet, clientii se declara foarte multumiti de interactiunea cu dr. Rachad si de rezultatele tratamentelor efectuate in clinica Art Estetica. Acestia sustin ca medicul este intelegator, foarte amabil si ca, pe langa pasiune si profesionalism, in fiecare procedura pune si suflet. De asemenea, clientii mai spun ca aceasta clinica este una moderna si bine dotata si ca echipa este „de nota 10”.

5. Dr. Radu Panturu

Dr. Radu Panturu este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, care a efectuat un stagiu de pregatire in chirurgie plastica la Spitalul American din Istanbul si este membru al Colegiului Medicilor. Cu toate acestea, nu inceteaza sa se perfectioneze in cele mai moderne tehnici de lucru, din domeniul chirurgical, pentru rezultate mai bune si o recuperare mai rapida. Dr. Panturu are rezultate foarte bune atat pe partea de rinoplastie, cat si in interventiile de la nivelul sanilor, feselor sau zonei genitale.

Pretul pentru o rinoplastie deschisa, la dr. Panturu, porneste de la 3.900 de euro.

Multe persoane declara in recenziile din mediul online ca acest medic le-a schimbat viata in bine, prin rezultatele foarte bune obtinute in urma procedurilor de rinoplastie, implant mamar sau liposuctie, printre altele. Faptul ca medicul se dedica intru totul rezolvarii cazurilor, ca este comunicativ si profesionist reprezinta un mare plus in ochii pacientilor, pe care i-a castigat inca de la prima vizita in cabinet.

Concluziile noastre

Fie ca iti doresti sa ai un nas care sa se incadreze impecabil in fizionomia ta sau ca iti doresti sa respiri mai bine, este important sa stii ca o clinica de top in rinoplastie, din Bucuresti, este aceea care, pe langa personalul medical foarte bine pregatit, detine aparatura medicala si instrumentar de ultima generatie. Clinicile pe care ti le-am prezentat sunt apreciate de pacienti si sunt foarte cautate, din acest motiv, pe piata.