Meniu

Rinoplastie ieftina

Actualizat pe:

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de o rinoplastie ieftina, pot lua in considerare clinicile locale, care ofera o multime de servicii de medicina estetica, printre care se numara si aceasta tehnica de remodelare a nasului.

Rinoplastia, denumita si chirurgie la nivelul nasului sau procedeu de „reconfigurare a nasului”, imbunatateste armonia fetei, oferindu-i un aspect mult mai natural si placut. De asemenea, are capacitatea de a corecta respiratia afectata de diverse defecte manifestate la nivelul structurii nazale. Astfel, nu este doar o operatie estetica, ci este si o operatie utila pentru persoanele care sufera, de exemplu, de deviatie de sept.

Care sunt motivele pentru care oamenii apeleaza la interventia de rinoplastie ieftina, la pret avantajos?

Multe persoane vor sa gaseasca o varianta prin care sa beneficieze de o rinoplastie ieftina, pentru a-si putea schimba aspectul nasului indiferent de tipul de buget disponibil. Daca si tu te afli printre aceste persoane, poti lua in considerare clinicile din orasul in care locuiesti pentru a vedea care este media preturilor. Din fericire, clinicile de medicina estetica sunt raspandite mai in toate orasele din tara, astfel ca nu va fi dificil sa gasesti una la un pret accesibil.

Motivele pentru care o persoana apeleaza la tehnica de remodelare a nasului sunt variate in functie de necesitatile si preferintele sale. Printre ele se numara si:

 • probleme medicale – pacientii care intampina dificultati in a respira normal din cauza unor afectiuni medicale, cum ar fi deviatia de sept, pot apela cu incredere la rinoplastie, prin intermediul careia o pot ameliora cu succes;
 • traume sau accidente suferite – in urma manifestarii tramelor sau a accidentelor care au provocat diverse fracturi la nivelul piramidei nazale, este nevoie de ajutorul medicului chirurg, care poate sa efectueze interventia de rinoplastie;
 • motive cosmetice – pacientii care isi doresc sa-si imbunatateasca aspectul nasului prin remodelarea sau redimensionarea sa, trebuie sa ia in considerare si rinoplastia, care s-a dovedit a fi o interventie eficienta de corectare a structurii nazale.

Rinoplastie ieftina: ce complicatii se pot manifesta?

Pacientii care vor sa beneficieze de avantajele unei rinoplastii ieftine, trebuie sa afle si cu ce complicatii se pot confrunta. Printre acestea se numara si:

 • sangerari abundente; sunt cele mai frecvente complicatii, dar, imediat ce se experimenteaza, pacientul trebuie sa contacteze de urgenta medicul specialist;
 • manifestarea durerii si a disconforului;
 • manifestarea unor senzatii de amorteala la nivelul structurii nazale;
 • experimentarea echimozelor din cauza neaplicarii compreselor cu gheata;
 • experimentarea unui proces lent de vindecare si de recuperare (mai ales in cazul celor care fumeaza excesiv);
 • manifestarea unei asimetrii nazale;
 • deformarea formei nasului;
 • experimentarea cicatricilor inestetice;
 • experimentarea dificultatilor legate de respiratie;
 • nemultumirea fata de rezultatele obtinute.

Din fericire, complicatiile de acest fel nu au loc la fiecare interventie chirurgicala, ci, din contra, apar rar. Cu toate acestea, este esential ca pacientul sa respecte toate recomandarile medicului specialist.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa beneficieze de tehnica de remodelare a nasului, numita si rinoplastie, trebuie sa aiba in vedere tot ce presupune aceasta procedura.