Meniu

Rinoplastie inchisa

Actualizat pe:

Persoanele care vor sa beneficieze de o rinoplastie inchisa la pret avantajos, pot lua in considerare clinicile sau cabinetele medicale locale, care activeaza in domeniul medicinei estetice si care ofera pacientilor sai servicii calitative.

In sens larg, rinoplastia inchisa este o tehnica de remodelare a nasului, prin efectuarea inciziilor necesare la nivelul interior, astfel incat sa nu se formeze cicatrici vizibile neplacute. De obicei, se aplica o anestezie generala, prin intermediul careia pacientul nu simte nicio durere si niciun disconfort.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul rinoplastiei inchise la pret convenabil

Cei care sunt nemultumiti de propria structura nazala si vor sa-i aduca imbunatatiri semnificative, pot lua in considerare rinoplastia inchisa la pret avantajos. Procedura consta in remodelarea aspectului nasului conform cerintelor si preferintelor pacientului. Fie ca e vorba de redimensionarea sau de schimbarea formei, aceste interventii pot fi realizate cu succes cu ajutorul rinoplastiei, care corecteaza urmatoarele aspecte:

  • dimensiunea generala si forma nasului – cei care au nasul de dimensiuni mai mari, pot opta pentru procedura de micsorare si de modificare a formei sale;
  • nasul stramb – de cele mai multe ori, nasul stramb este o mostenire genetica, dar, din fericire, poate sa fie corectat cu ajutorul interventiei de rinoplastie;
  • fractura nazala – se capata, de obicei, din cauza unui traumatism, cum ar fi un accident rutier sau o lovitura puternica;
  • varful nazal asimetric – cei care au un varf nazal asimetric, pot rectifica acest aspect prin intermediul procedurii de rinoplastie.

Cu ajutorul interventiei, se poate elimina si dificultatea de a respira in timpul somnului, reducandu-se semnificativ sforaitul, care poate fi suficient de deranjant in unele situatii.

Procedeul de recuperare la rinoplastia inchisa: pret bun si servicii satisfacatoare

Multe persoane apeleaza la procedura de rinoplastie inchisa la pret bun, pentru a-si modifica intreaga structura nazala, astfel incat sa obtina un rezultat placut si multumitor. Cei care se simt complexati de aspectul nasului, au si o stima de sine scazuta, care le afecteaza activitatea si performanta zilnica. Se simt stanjeniti in orice moment: cand merg la serviciu, cand ies la plimbare cu prietenii sau la o cina romantica. Astfel, operatia de rinoplastie se dovedeste a fi de un real folos pentru recapatarea increderii in propria persoana si pentru obtinerea unei stime de sine ridicate.

Trebuie sa se tina cont, totusi, si de perioada de recuperare, inainte de a incepe interventia propriu-zisa, astfel incat pacientul sa cunoasca toate aspectele cu care va intra in contact. Datorita faptului ca este o procedura chirurgicala care se efectueaza la nivelul interior al nasului, nu vor exista cicatrici vizibile dupa perioada de vindecare. De asemenea, in cazul rinoplastiei inchise, vindecarea are loc mult mai rapid si mult mai eficient decat in cazul rinoplastiei deschise.

Prin urmare, persoanele care se simt complexate de forma, dimensiunea sau de structura nasului lor, pot lua in considerare oricand operatia de rinoplastie inchisa, care le poate oferi rezultatul pe care si-l doresc si care le poate imbuntatati semnificativ capacitatea de a respira.