Meniu

Rinoplastia lichida

Actualizat pe:

Nasul este partea centrală a fetei, iar micile modificari ale acestuia pot face diferente uriase in aspectul tău. Rinoplastia chirurgicala este printre cele mai populare interventii in materie de operatii estetice in intreaga lume, iar linoplastia lichida devine o alternativa tot mai frecventa. Riscurile unei proceduri chirurgicale, costurile ridicate ale acesteia pot speria pe cei care isi doresc un aspect imbunatatit al nasului. De aceea, tot mai multe persoane recurg la noile descoperiri ale stiintei, printre acestea aflandu-se si rinoplastica nechirugicala sau rinoplastia lichida, care consta in injectarea cu acid hialuronic a nasului in diferite zone, avand ca scop remodelarea, corectarea formei si asimetriilor nasului.

Cine isi poate corecta nasul cu rinoplastie lichida?

O rinoplastie lichida consta in injectarea de umpluturi dermice in nas pentru a-i modifica forma. Este o optiune excelenta pentru pacientii care au deformari izolate ale nasului, cum ar fi cocoasa de pod sau asimetriile minore.
De asemenea, poate fi o optiune excelenta pentru acei pacienti care au suferit o rinoplastie chirurgicala in trecut si au nereguli minore postoperator. Acesti pacienti, totusi, necesita mai multa expertiza si ingrijire in injectare, deoarece aportul de sange a fost deja modificat in urma interventiei chirurgicale si riscurile de complicatii pot fi mai mari.
O rinoplastie nechirurgicala este, totodata, o optiune excelenta pentru cei care doresc rezultate instantanee, s-ar putea sa nu isi permita o rinoplastie chirurgicala si nu isi pot lua o perioada semnificativa de concediu pentru refacere postoperatorie.
In cele din urma, pacientii pot apela la o rinoplastie lichida pentru a testa daca doresc sa faca pasul si sa realizeze o interventie chirurgicala, mai precisa si permanenta. Rezultatele sunt temporare si, in esenta, poti alege rinoplastia nechirurgicala ca test pentru interventia chirurgicala mai complicata.

Cat costa o rinoplastie lichida?

Daca te-ai interesat de rinoplastie lichida pret, vei remarca probabil ca tarifele pentru rinoplastie nechirurgicala sunt mult mai mici decât costul procedurii chirurgicale. Este o alternativa mai ieftina care nu implica operatii chirurgicale invazive, dureroase. De asemenea, nu necesita timp de nefunctionare, deoarece procedura dureaza doar cateva minute si pacientul poate pleca de la cabinetul medicului la sfarsitul interventiei. Fara bandaje, fara umflaturi, fara dureri, fara fire. Singurele urme vizibile sunt inrosirea si urmele intepaturilor, care se retrag intr-un interval de 24-48 de ore si pana atunci pot fi corectate cu un simplu machiaj.
Pretul pentru o rinoplastie lichida poate sa depinda de clinica la care se realizeaza procedura, de calitatea, consistenta si cantitatea de substanta de umplere folosita. Preturile afisate de cabinetele specializate pentru procedura pot fi in lei, in jur de 1700 lei, sau in euro, aici variind in functie de complexitatea interventiei, de la 300 la 600 de euro. Sunt preturi accesibile daca le compari cu cele ale rinoplastiei clasice, chirugicale, care poate sa scoata din buzunarul pacientului intre 2700 si 3500 de euro, tariful crescand pentru a doua sau a treia operatie.
Procedura nedureroasa, neinvaziva, cu efecte imediate, pret accesibil si fara perioada de refacere dupa interventie, rinoplastia lichida poate fi o solutie pentru persoanele care doresc o imbunatatire a aspectului nasului si nu sufera de tulburari functionale ale acestuia.