Meniu

Rinoplastie nas lat

Actualizat pe:

In contextul actual, exista o cerere mare catre operatia de rinoplastie pentru nasul lat, datorita gradului sporit de eficienta, dar si datorita faptului ca are capacitatea de a ameliora anumite probleme de sanatate, cum ar fi fracturile nazale, deviatia de sept, traumatismele, accidentele etc.

Rinoplastia este una dintre cele mai populare interventii estetice din toata lumea, care este aplicata atat la adolescenti, cat si la adulti si care este folosita, de cele mai multe ori, pentru imbunatatirea imaginii fetei. Datorita faptului ca este o procedura chirurgicala complexa, efectele obtinute in urma sa sunt permamente, ceea ce inseamna ca pacientii trebuie sa ia in considerare medici cu experienta, competenti.

Avantajele pe care le obtii prin efectuarea rinoplastiei pentru nasul lat

Vesti bune! In prezent, imbunatatirea aspectului nasului nu mai reprezinta o corvoada pentru nimeni, datorita medicilor cu experienta in efectuarea operatiei de rinoplastie pentru nasul lat, care stiu ce strategii si tehnici sa aplice pentru obtinerea rezultatelor dorite. Interventia cuprinde o serie generoasa de beneficii, printre acestea remarcandu-se si:

• eliminarea sforaitului – nimanui nu-i place sa stie ca sforaie in timpul noptii. Cu toate acestea, nu este doar o problema de preferinta, ci poate fi si una de sanatate. Din fericire, este eliminata cu succes cu ajutorul rinoplastiei;
• recapatarea simetriei faciale – rinoplastia contribuie semnificativ la stabilirea armoniei faciale, aspect care se dovedeste a fi foarte important pentru cei care apeleaza la aceasta operatie in scopuri estetice;
• ameliorarea problemelor respiratorii – problemele respiratorii sunt o bataie de cap pentru toata lumea, pentru ca nimeni nu-si doreste sa-si puna sanatatea in pericol. Din fericire, rinoplastia are capacitatea de a le elimina si de a le ameliora;
• dobandirea unui nivel mai mare de incredere in propria persoana – cei care se confrunta cu asimetrii la nivelul nasului sunt, de cele mai multe ori, complexati, confruntandu-se cu o stima redusa de sine. Din fericire, rinoplastia corecteaza acest aspect.

In ce consta recuperarea dupa operatia de rinoplastie pentru nasul lat?

Daca si tu te numeri printre persoanele care vor sa-si remodeleze structura nazala, este important sa te asiguri ca te informezi in mod corespunzator in legatura cu operatia de rinoplastie pentru nasul lat, dar si in legatura cu perioada de recuperare.

Dupa operatie, va trebui sa te odihnesti si sa tii cont de sfaturile medicului chirurg care s-a ocupat de lucrare, pentru a nu exista riscul manifestarii niciunei complicatii si pentru obtinerea unor rezultate satisfacatoare. Disconfortul resimtit nu este unul care sa atinga un nivel ridicat de durere, ci este vorba mai mult de un disconfort respirator, care va trece intr-un timp scurt. De asemenea, vei experimenta si vanatai, umflaturi, care se vor retrage in aproximativ 7-10 zile.

Este necesar sa ne informezi atent cu privire la igienizarea zonei, la antibioticul pe care trebuie sa il folosesti pentru a evita riscul de manifestare a infectiilor, dar si la unguentele, care te ajuta sa diminuezi vanataile.

Prin umare, pentru a te bucura de o operatie reusita, este necesar sa te asiguri ca tii cont de toate recomandarile medicului chirurg si sa le respecti cu rigurozitate.