Meniu

Rinoplastie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventiile de rinoplastie, in Pitesti, se realizeaza de catre medici cu experienta, care sunt specializati in chirurgie plastica sau ORL si chirurgie cervico-faciala. Clinicile si spitalele private respective sunt prevazute cu sali de operatie dotate cu aparatura performanta si cu tehnologie moderna.

In acest articol vei descoperi la ce medici din Pitesti si in ce clinici se realizeaza operatii de rinoplastie, prin care se corecteaza atat forma, cat si dimensiunea nasului, dar si alte deficiente ale acestuia.

Cat costa o interventie de rinoplastie in Pitesti?

Preturile percepute de clinicile in care se efectueaza rinoplastie in municipiul Pitesti sunt consemnate in urmatorul tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Spitalul Dr. Irimia
Clinica-Verificata
800 Euro
 • Tariful pentru interventia de Rinoplastie porneste de la 800 Euro
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil
 • Diverse interventii estetice
 • Parcare cu acces dificil
 • Nu se respecta programarile
Estetica Med
2.800-3.500 Euro
 • Tarif Rinoplastie 2.800-3.500 Euro
 • Medic cu experienta, doctor in stiinte medicale
 • Diverse operatii estetice
 • Tehnici moderne de tratament
 • Proceduri estetice nechirurgicale
 • Aparatura performanta si moderna
Muntenia Hospital
1.000 Euro
 • Tariful pentru interventia de Rinoplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Varietate a specialitatilor medicale
 • Medici cu experienta
 • Rinoplastii efectuate la Chirurgie Plastica si de medici ORL
 • Personal bine instruit
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se fac operatii de rinoplastie in Pitesti

Sunt trei clinici si spitale private in Pitesti, unde se efectueaza operatii de rinoplastie. Informatii utile despre ele pot fi aflate in continuare.

1. Spitalul Dr. Irimia

Spitalul Dr. Irimia este primul spital privat din Pitesti, in care, in prezent, se fac numeroase interventii chirurgicale, inclusiv rinoplastie. Centrul medical a fost fondat in 1991, iar de atunci i s-au adus constant imbunatiri, pentru a tine pasul cu progresul medical. Spitalul detine o clinica ultramoderna de chirurgie, cu un bloc operator care se preteaza si pentru interventiile de mare complexitate. Departamentul de chirurgie plastica si estetica este reprezentat de col. dr. Bogdan Marinescu, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva – doctor in stiinte medicale. Pe langa rinoplastie, chirurgul mai efectueaza si: abdominoplastie, ginecomastie, lipoaspiratie, implant mamar, mastopexie, mamoreductie, blefaroplastie, lifting facial.

Pretul pentru o rinoplastie realizata la Spitalul dr. Irimia din Pitesti porneste de la 800 de euro.

Avand in vedere varietatea specialitatilor medicale si chirurgicale din oferta de servicii a acestui spital, numerosi pacienti ii calca pragul in fiecare zi. Unii dintre acestia spun ca au avut o experienta neplacuta, din pricina aglomeratiei, a parcarii greu accesibile, a faptului ca se epuizeaza rapid fondurile pentru investigatiile gratuite. Sunt si persoane care spun ca au fost impresionate de profesionalismul medicilor si de amabilitatea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Luy Esthetic Art
Vezi Pareri

2. Estetica Med

O alta clinica din Pitesti in care se efectueaza operatii de rinoplastie este Estetica Med, unde activeaza dr. Ivan Vatamanesku, medic primar chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva si doctor in stiinte medicale. In timpul pregatirii sale si-a petrecut multi ani in spitale prestigioase din tara, cum este Spitalul Clinic Universitar de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti. In plus, este membru in foruri de renume in specialitatea sa, printre care Societatea Romana de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Chirurgie Estetica. Lucrarea sa de doctorat s-a numit „Prevenirea si tratarea complicatiilor rinoplastiei si reconstructiei de piramida nazala la pacientii oncologici”.

Pretul pentru o rinoplastie simpla inchisa sau deschisa este cuprins intre 2.800 si 3.500 de euro.

Atat in Pitesti, cat si in Bucuresti, unde isi desfasoara activitatea, dr. Vatamanesku este foarte apreciat printre pacienti, pentru rezultatele bune in rinoplastie si in alte interventii estetice. Ii sunt apreciate pregatirea sa, modul de abordare a pacientilor, rabdarea si minutiozitatea.

3. Muntenia Hospital

Spitalul privat Muntenia Hospital este o alta optiune in Pitesti pentru interventiile de rinoplastie. A fost inaugurat in anul 2011 si le ofera pacientilor servicii complete si integrate, de la recoltari de analize, la consultatii, explorari complexe si internari. Spitalul dispune de un laborator propriu de analize medicale acreditat RENAR, de un bloc operator cu doua sali de interventie echipate complet si cu alte doua sali pentru interventii chirurgicale mai mici, cu aparatura chirurgicala de ultima ora. O echipa alcatuita din patru medici chirurgi plasticieni isi desfasoara activitatea in acest centru medical: dr. Ramona Mirzacu, dr. Simona Barabancia-Romete, dr. Iordache Madalina si dr. Petar Todorovic. De asemenea, septorinoplastii realizeaza si dr. Robert Rob, medic primar ORL si chirurgie cervico-faciala.

Pretul pentru o rinoplastie porneste de la 1.000 de euro.

Multi dintre pacientii acestui spital privat din Pitesti sunt de parere ca serviciile sunt peste alte clinici din oras, din mai multe puncte de vedere: organizare, diversitatea specialitatilor, medici foarte bine pregatiti, curatenie si personal bine instruit. Sunt si argeseni care spun ca sunt cateva aspecte neplacute: nu se respecta programarile, se epuizeaza rapid fondurile pentru procedurile si investigatiile care se deconteaza de catre Casa de Asigurari de Sanatate.

Concluziile noastre

Daca esti nemultumit de felul cum arata nasul tau si te-ai hotarat sa optezi pentru o operatie de rinoplastie in orasul Pitesti, ai de unde alege! In acest oras sunt cateva clinici si spitale private cu traditie, care pun la dispozitie servicii de chirurgie plastica si ORL la un nivel exigent de calitate si siguranta.