Meniu

Rinoplastie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventia chirurgicala de corectare a formei si dimensiunilor nasului este una dintre cele mai complexe operatii estetice, o piatra de incercare pentru orice chirurg plastician la inceput de cariera, de aceea te vei bucura sa afli ca poti face rinoplastie in Suceava si te poti bucura de rezultatele dorite chiar aici, in orasul tau, fara a fi nevoie sa te deplasezi catre Capitala sau un alt municipiu mare din tara. Parcurgand articolul de fata, vei avea la dispozitie informatiile necesare pentru o documentare temeinica inainte de a apela la un cabinet de chirurgie plastica pentru o consultatie.

Tot mai multe persoane fac apel azi la chirurgia estetica pentru corectarea diferitelor aspecte ale fetei sau corpului, iar piata serviciilor medicale din municipiul Suceava nu putea sa ramana indiferenta la cererile celor care vor sa scape de complexe si sa isi imbunatateasca viata.

Unde poti face rinoplastie in Suceava?

Inainte de a decide ca poti face operatia de rinoplastie in Suceava, vei dori sa te asiguri ca orasul tau dispune de o clinica la standarde inalte de calitate si de un medic chirurg pe mainile caruia sa poti lasa aspectul si functionalitatea nasului tau. Le poti gasi la clinica din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Bethesda
Clinica-Verificata
2.000-3.000 Euro
  • Pret Rinoplastie 2.000-3.000 Euro
  • Servicii de calitate
  • Personal profesionist, amabil si empatic
  • Conditii bune de spitalizare
  • Dr. Andrei Lazar este calm, carismatic si profesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica de top care realizeaza rinoplastie in Suceava

In cele mai frecvente cazuri, exista mai multe optiuni pentru clinici sau cabinete in care iti poti rezolva o problema medicala, insa in situatia operatiei de rinoplastie in Suceava, miza deciziei este de a ramane sau nu in oras pentru interventia de corectare a aspectului nasului. Sectiunea urmatoare a articolului iti va oferi toate informatiile necesare despre clinica medicala, chirurgul care va realiza procedura, preturile practicate si parerile pacientilor care au beneficiat deja de tratamente in unitatea medicala de top.

1. Bethesda

In Spitalul din Suceava al retelei medicale Bethesda, la sectia de chirurgie plastica se realizeaza o serie de interventii chirurgicale pentru fata, sani, silueta si zona intima: rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, lifting facial, augmentare mamara, liftingul sanilor, reconstructie mamara, liposuctie, abdominoplastie, chirurgia estetica a regiunii genitale feminine, precum si proceduri minim invazive de infrumusetare si intinerire precum injectarile cu acid hialuronic si toxina botulinica. Dr. Andrei Lazar, medic primar chirurgie plastica si estetica, realizeaza cu succes aceste operatii, avand o experienta de peste 20 de ani, pregatire pentru practicile chirurgicale moderne si peste 20.000 de interventii chirurgicale in portofoliul sau. Reteaua medicala Bethesda este prezenta pe piata serviciilor medicale din Suceava cu un spital, o policlinica ce dispune de o gama variata de specialitati clinice, un laborator acreditat si un centru de imagistica performant.

Pretul operatiei de rinoplastie variaza intre 2000 si 3000 de euro, in functie de complexitate.

Gradul de incredere al sucevenilor in Spitalul Bethesda este ridicat, asa cum atesta recenziile scrise de pacienti. Sunt apreciate calitatea serviciilor, personalul profesionist, amabil si empatic, conditiile bune de spitalizare. Despre medicul Andrei Lazar se spune ca este calm, carismatic si profesionist.

Vezi parerile pacientilor despre Bethesda
Vezi Pareri

Concluzii

Chirurgia plastica si estetica este bine reprezentata in nordul Moldovei, iar operatia de rinoplastie in Suceava se poate realiza cu succes in acest oras, dovada fiind palmaresul de operatii al medicului chirurg plastician dr. Andrei Lazar, despre care dau marturie sute de pacienti multumiti. Pentru o interventie reusita de corectie a nasului nu este nevoie sa te deplasezi intr-un alt oras sau in Capitala, evitand astfel sa adaugi la costul operatiei si pretul transportului si cazarii aferente.

Te poti bucura de existenta serviciilor medicale de calitate in Suceava, intr-o retea medicala la standarde europene, cu personal bine pregatit si aparatura performanta, conditii necesare pentru succesul oricarei operatii estetice.