Meniu

Rinoplastie Turcia

Actualizat pe:

Varianta de a face operatie de rinoplastie in Turcia este luata in considerare de un numar tot mai mare de persoane. La baza acestei alegeri se afla preturile avantajoase, timpul scurt de efectuare a procedurii si rezultatele care corespund asteptarilor, mai ales cand vine vorba de clinici renumite pentru profesionalism.

In prezent, rinoplastia este una dintre cele mai solicitate interventii estetice. Faptul ca poti combina efectuarea acestei proceduri cu una dintre tarile cu potential turistic recunoscut la nivel mondial nu poate sa reprezinte decat un avantaj. Probabil, si acesta reprezinta un motiv pentru care tot mai multi romani isi orienteaza atentia catre Turcia cand doresc sa apeleze la aceasta interventie.

Cine poate beneficia de rinoplastie in Turcia?

Persoanele care aleg sa isi faca operatia de rinoplastie in Turcia doresc sa corecteze probleme de ordin estetic si/sau functional. Un candidat pentru aceasta interventie trebuie sa fi indeplinit varsta de 18 ani (cand dezvoltarea nasului s-a incheiat). Operatia de rinoplastie se efectueaza pentru a imbunatati respiratia, precum si pentru a remodela forma si dimensiunea nasului, astfel incat la final sa fie obtinuta o armonie intre trasaturile faciale (nas, ochi, buze, frunte).

Pe langa reconstructia estetica a nasului, in cadrul operatiei de rinoplastie se poate corecta si deviatia de sept. Deci, prin aceasta operatie se urmareste nu numai imbunatatirea esteticii faciale, dar si corectarea problemelor respiratorii care pot fi cauzate de alinierea incorecta a septului nazal.

O astfel de operatie ti se potriveste daca ai deviatie de sept, precum si daca vrei sa modifici marimea si forma nasului pentru a crea echilibru intre acesta si celelalte elemente care influenteaza infatisarea. Varful nasului borcanat, infundat, asimetria nazala, proeminenta narilor sunt doar cateva dintre motivele care se afla in spatele dorintei de a efectua aceasta procedura in Turcia, unde sunt numeroase clinici populare pentru conditiile in care opereaza.

Cat costa operatia de rinoplastie in Turcia?

Inainte de a alege sa faci operatie de rinoplastie in Turcia este indicat sa te informezi cu atentie in ceea ce priveste preturile. Preturile pentru rinoplastie in Turcia sunt un subiect de interes pentru cei care vor sa beneficieze de un pachet avantajos din punct de vedere financiar. Daca iti doresti sa faci aceasta procedura in Turcia, poti sa alegi un pachet complet in cadrul unor clinici renumite din Istanbul, spre exemplu.

In medie, preturile pentru aceasta operatie incep de la 2.000 de euro si variaza in functie de facilitatile pe care le include pachetul. De exemplu, poti sa alegi un pachet in care sa fie inclus nu numai pretul operatiei, ci si servicii de traducere si preluare de la aeroport, ceea ce se traduce intr-un confort sporit.

In concluzie, Turcia poate fi o alegere inspirata daca iti doresti sa faci operatie de rinoplastie. Orienteaza-te catre o clinica renumita, cu recenzii bune si preturi avantajoase, unde operatia este realizata de medici cu experienta. Ai la dispozitie mai multe clinici din care poti alege, motiv pentru care este recomandat sa evaluezi cu atentie ofertele fiecareia inainte de a lua o decizie finala.