Meniu

Silicoane Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Foarte multe persoane si-au exprimat in ultimii ani dorinta de a isi pune silicoane in Craiova, la clinicile renumite pentru rezultatele de calitate pe care le asigura pacientelor si pentru raportul bun calitate-pret.
Daca te numeri printre acestea, continua sa citesti articolul pentru a vedea care sunt cei mai buni medici din acest oras si care sunt costurile interventiei. Operatia de marire a sanilor este o interventie adresata persoanelor care isi doresc o schimbare in ceea ce priveste forma si dimensiunea sanilor, pentru a obtine un bust mai mare si totodata mai multa incredere in sine.

Cat costa augmentarea mamara cu silicoane in Craiova?

In cazul in care ai ales orasul Craiova pentru operatia de augmentare mamara cu silicoane, este important sa te documentezi cu privire la activitatea clinicilor de top si sa afli din timp care sunt tarifele practicate, astfel incat sa stii care este bugetul de care ai nevoie. Mai jos, poti vedea care este pretul operatiei in cadrul celor mai populare clinici din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Silicoane
Rating
Website
Dr. Mercut
Clinica-Verificata
2.700-4.000 Euro
 • Pret Silicoane 2.700-4.000 Euro
 • Rezultate estetice foarte bune
 • Medic bine pregatit
 • Atentie la detalii
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Accent pe nevoile pacientului
Perfect Touch
3.300 Euro
 • Pret Silicoane 3.300 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Solutii potrivite fizionomiei
 • Atentie la detalii
 • Informatii personalizate
Prestige Oltenia
2.600-5.000 Euro
 • Pret Silicoane 2.600-5.000 Euro
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism
 • Locatie primitoare
 • Proceduri de ultima generatie
Estetic Boutique
2.700-3.200 Euro
 • Pret Silicoane 2.700-3.200 Euro
 • Servicii de calitate inalta
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Atmosfera primitoare
 • Preturi rezonabile
Mogos Med
3.100-4.300 Euro
 • Pret Silicoane 3.100-4.300 Euro
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Personal auxiliar amabil
 • Aparatura ultramoderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti pune silicoane in Craiova?

In Craiova, exista mai multi medici specializati in chirurgia plastica si estetica, pe care ii poti alege pentru operatia de marire a sanilor cu silicoane (implanturi mamare). Acestia profeseaza in cadrul unor clinici dotate cu aparatura performanta, unde se pune accent pe obtinerea unor rezultate conforme cu asteptarile si dorintele pacientei.

Iata clasamentul celor mai bune clinici din Craiova la capitolul augmentare mamara cu silicoane:

1. Dr. Razvan Mercut

In Craiova, un nume de referinta in domeniul chirurgiei plastice este cel al dr. Razvan Mercut, la care pot apela persoanele care isi doresc silicoane. Acesta ofera solutii pentru corectarea imperfectiunilor estetice si asigura tratamente dintre cele mai noi. Din 2015 este cadru universitar la UMF Craiova si in 2016 a devenit medic specialist. Acesta si-a perfectionat cunostintele in materie de chirurgie estetica in cadrul unor centre de excelenta din Europa si prin participarea la numeroase proiecte de cercetare nationale si internationale. Acesta publica regulat in diverse reviste de specialitate, este autorul unei carti si al unui numar mare de articole stiintifice.

Pretul operatiei de marire a sanilor cu implant de silicon se situeaza in intervalul 2.700-4.000 euro.

Un medic foarte bine pregatit, atent la detalii si pasionat de meserie – asa il descriu pacientii pe dr. Razvan Mercut. Acestia se declara multumiti de rezultate si se arata dornici sa revina si pentru alte interventii. Medicul este apreciat pentru seriozitate, profesionalism si pentru felul in care socializeaza cu pacientii, intelegand nevoile acestora si dand dovada de rabdare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Mercut
Vezi Pareri

2. Perfect Touch

Daca vrei sa iti pui silicoane si locuiesti in Craiova sau in apropiere, Perfect Touch este una dintre clinicile pe care trebuie sa le iei in considerare. Atentia la detalii si excelenta actului medical sunt principiile in jurul carora graviteaza activitatea acestei clinici, infiintate de dr. Cristian Gheorghe. Cu o experienta vasta in domeniul chirurgiei plastice si estetice, acesta a participat la mai multe cursuri de formare si congrese, in cadrul carora si-a perfectionat cunostintele. Este autor si co-autor al mai multor articole medicale si sustine cursuri pentru medici specialisti din Romania, mizand pe o educatie continua.

La aceasta clinica, se face operatie de ridicare a sanilor cu implant, iar tariful este de 3.300 euro.

Dr. Cristian Gheorghe ofera solutii si asigura rezultate potrivite fizionomiei, motiv pentru care este foarte apreciat de cei care au trecut pragul clinicii Perfect Touch. Prin recenzii in mediul online, multi dintre acestia sustin ca au avut o experienta placuta si il caracterizeaza pe medic drept un adevarat profesionist, care lucreaza cu pasiune si este foarte atent la micile detalii. Acesta furnizeaza informatii personalizate si se concentreaza pe obtinerea unor rezultate cu aspect natural, de unde si inalta calitate a actului medical.

3. Prestige Oltenia

Daca iti doresti marirea bustului cu silicoane si locuiesti in Craiova sau in apropiere, Prestige Oltenia este o optiune foarte buna in randul clinicilor estetice. Aici beneficiezi de servicii prestate de medici specialisti in chirurgie plastica, al caror obiectiv este de a identifica cele mai bune solutii pentru fiecare pacient. La aceasta clinica se folosesc tehnologii ultramoderne si cele mai noi tehnici din domeniul esteticii si infrumusetarii. O alta prioritate a colectivului este de a asigura echilibru intre actul medical si simtul estetic.

La aceasta clinica, operatia de ridicare a sanilor cu implant mamar costa intre 2.600 si 5.000 de euro.

Cativa dintre pacientii acestei clinici au oferit calificative maxime in mediul online si au scris cateva cuvinte de apreciere fata de servicii si medici. Ei recomanda Prestige Oltenia, unde spun ca au obtinut rezultate foarte bune si ca au intalnit medici care trateaza pacientii cu respect si profesionalism. Locatia este primitoare si sunt disponibile servicii de ultima generatie din domeniul chirurgiei plastice.

4. Estetic Boutique

Persoanele din Craiova care intentioneaza sa apeleze la procedura de augmentare mamara cu silicoane se pot orienta catre serviciile clinicii Estetic Boutique. Aceasta a fost infiintata in 2015 de catre Gabriel Radu, doctor in medicina si medic specialist in chirurgie plastica si estetica. Acesta activeaza in domeniu de peste un deceniu si a efectuat mii de interventii chirurgicale pana in momentul de fata. In 2019 a obtinut titlul de trainer la cea mai mare companie de dispozitive medicale din lume si sustine workshop-uri in orasele mari din tara.

Implanturile mamare costa intre 2.700 si 3.200 euro la Estetic Boutique.

Dintre pacientii care si-au exprimat opinia despre Estetic Boutique, cei mai multi au oferit un feedback pozitiv si spun ca au avut o experienta foarte buna. Acestia sunt primiti calduros de fiecare data si li se pun la dispozitie servicii de calitate inalta. Atat medicii, cat si asistentele sunt laudati pentru profesionalism si amabilitate. Un alt avantaj il reprezinta preturile, care sunt caracterizate ca fiind rezonabile.

5. Mogos Med

Clinica Mogos Med face parte din optiunile de top ale persoanelor care aleg sa vina in Craiova pentru interventii estetice, inclusiv pentru augmentarea mamara cu silicoane. Acest centru medical ofera servicii dintr-o gama variata de specialitati medicale, intre care si chirurgia estetica. Toate procedurile sunt efectuate de cadre medicale inalt calificate, dintre care majoritatea activeaza si in mediul universitar. Pentru a asigura calitatea rezultatelor, acestia folosesc aparatura de ultima generatie, care completeaza experienta vasta a personalului medical.

La Mogos Med, marirea sanilor cu implanturi mamare costa intre 3.100 si 4.300 euro.

Din opiniile pacientilor, reiese ca la Mogos Med activeaza un colectiv format din profesionisti, care sunt comunicativi si care asigura tratamente de calitate, folosind aparatura ultramoderna. Serviciile medicale sunt de inalta calitate, iar cele mai apreciate aspecte sunt pregatirea medicilor si amabilitatea personalului auxiliar. Cu toate acestea, exista si pacienti a caror experienta nu a fost pe masura asteptarilor, acestia spunand ca preturile sunt destul de mari.

Concluzii

Daca locuiesti in Craiova sau ai ales acest oras pentru a iti pune silicoane, poti sa apelezi la un numar mare de clinici si medici specializati in chirurgie plastica si estetica. Optiunile prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune pentru ca indeplinesc standarde inalte de calitate si folosesc tehnici noi, astfel incat rezultatele sa corespunda asteptarilor.