Meniu

Silicoane pareri

Actualizat pe:

Augumentarea mamara este, probabil, cea mai populara interventie estetica la nivel international, dar cu toate acestea, atunci cand doresc sa apeleze la o astfel de operatie chirurgicala, femeile cauta informatii legate de silicoane, pareri, procedura in sine, procesul de recuperare, costuri. Toate acestea detalii sunt foarte importante pentru ca viitoarele paciente ale chirurgilor esteticieni sa isi poata crea asteptari realiste atat in ceea ce priveste intregul proces, cat si rezultatul final.
Desi procedura nu mai este una noua, parerile referitoare la silicoane sunt, in continuare, contradictorii. In timp ce unii oameni le sustin si le apreciaza, altii le condamna sau le critica pe femeile care apeleaza la o astfel de operatie estetica.

De ce cauta femeile despre silicoane pareri ale altor paciente?

Principalul motiv care le determina pe doritoarele de sani mai mari sa caute mai multe informatii despre silicoane si pareri legate de acestea este pentru a afla care sunt tipurile de silicoane dintre care pot alege si care s-ar potrivi cel mai bine pentru ele. Astfel de decizii se iau numai impreuna cu medicul chirurg care va efectua interventia, dar o pregatirea in prealabil ajuta la o alegere mai usoara si mai rapida.
In plus, in urma parerilor si experientelor altor paciente, poate fi ales si medicul estetician la care sa se apeleze, mai ales daca acesta abordeaza o anumita tehnica, preferata de viitoarea pacienta, sau foloseste un tip de silicon despre care se supune ca este printre cele mai bune. In acest fel pot fi evitate riscurile asociate unei operatii incorect efectuate sau o lipsa de experienta care isi poate lasa amprenta asupra rezultatului final al interventiei.
De asemenea, un alt motiv pentru care sunt cautate pareri referitoare la implanturile cu silicon este faptul ca implanturile mai pot fi si saline, adica sunt umplute cu apa sarata sterilizata. Drept urmare si tehnica folosita pentru marirea sanilor cu cele doua tipuri de implant este diferita.

Cand se cauta informatii despre silicoane si pareri, pot fi aflate si riscurile asociate unei astfel de operatii

Cu toate ca motivele pentru care femeile cauta despre silicoane multe pareri ale altor paciente care au beneficiat de o astfel de interventie estetica sunt altele, in urma acestor cercetari pot descoperi si riscurile asociate operatiei de marire a sanilor, precum si rezultatele unor operatii esuate.
O incizie care s-a fisurat, un implant care s-a miscat, hematoame aparute in jurul implantului, sunt numai o parte dintre neplacerile care pot aparea in urma unei operatii de augumentare mamara. Prin alegerea unui medic estetician profesionist si experimentat si respectarea indicatiilor post-operatorii pot fi prevenite orice riscuri.
Toate acestea le pot ajuta sa isi faca o parere corecta si realista referitoare la operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare din silicon. Ulterior, daca apar si alte nelamuriri sau au nevoie de informatii in plus, acestea pot apela la ajutorul medicului estetician ales.

In concluzie, procesul de documentare despre silicoane si cautare pareri legate de acestea este unul normal si chiar indicat, inainte de a lua decizia finala de se supune unei interventii chirurgicale pentru marirea sanilor.