Meniu

Silicoane pret

Actualizat pe:

Una dintre cele mai cautate informatii despre silicoane – preturile

Marirea sanilor este una dintre cele mai des realizate interventii de chirurgie estetica, tot mai multe femei apeland la aceasta procedura, femeile fiind interesate despre dimensiunile de silicoane, preturile acestora si abia apoi de procedura in sine.

De obicei, femeile apeleaza la augumentarea sanilor atunci cand isi doresc un bust mai mare si mai voluptos, dar exista si situatii in care implantul cu silicoane sunt chiar indicate. De la femeile care sunt posesoarele unor sani asimetrici, pana la cele care au suferit o mastectomie, pentru acestea, silicoanele reprezinta singura modalitate de a se simti din nou frumoase si atragatoare.

Tipurile de silicoane, preturile acestora si in ce consta operatia

Inainte de a fi supuse unei astfel de interventii chirurgicale, femeile trebuie sa se documenteze cat mai mult despre toate etapele procedurii de marire a sanilor cu implant de silicoane, preturi, recuperare post-operatorie si chiar posibilele riscuri asociate acestei interventii.

Astfel, aceste vor afla ca exista mai multe dimensiuni de silicoane, dar si mai multe forme ale acestora. Prin urmare, atat rezultatele finale, cat si costurile unei astfel de interventii vor fi diferite in functie de tipul de silicon ales.

In ceea ce priveste forma silicoanelor, acestea pot fi anatomice sau rotunde. In schimb, in ceea ce priveste dimensiunea acestora, femeile au mai multe variante din care pot alege, in functie de rezultatul pe care si-l doresc.

De exemplu, cele care isi doresc o marire a sanilor care sa para naturala, pot alege o forma anatomica, de dimensiuni mai mici, pe cand cele care isi doresc sa aiba un bust mare si evident, pot alege implanturile mai marei.

Cu toate acestea, operatia cu silicoane se desfasoara, in general, la fel, indiferent de dimensiunea sau forma implanturilor. Cu o incizie efectuata sub san, medicul estetician creaza un spatiu similar unui buzunar, in care va fi inserat implantul, dar in spatele galndelor mamare. Astfel ca si femeile care au silicoane au posibilitatea de a alapta, daca isi doresc.

Care sunt riscurile operatiei de marire a sanilor cu silicoane, preturile fiind un detaliu mai putin important?

Cu toate ca atunci cand vine vorba despre silicoane, preturile sunt un criteriu care cantareste foarte mult in decizia femeilor de a apela la o astfel de interventie, procesul de recuperare si chiar riscurile sunt aspecte de care orice pacienta trebuie sa fie constienta.

Operatia de marire a sanilor cu ajutorul silicoanelor nu este una complicata, dar si in cazul acesteia exista unele riscuri asociate.

De la riscurile specifice unei operatii chirurgicale – o cicatrizare vicioasa, sangerare sau aparitia unei infectii – pana la cele legate de implant, cum ar fi ruperea sau scurgerea siliconului, formarea unui tesut cicatriceal in jurul siliconului, ori plierea pielii deasupra implantului, toate acestea sunt posibile riscuri pecare pacientele trebuie sa le cunosca inainte de a fi supuse unei astfel de interventii chirurgicale.

In concluzie, oricat de  mult si-ar dori o operatie de marire a sanilor cu silicoanele, preturile sunt un factor important in luarea deciziei de a apela la o astfel de interventie, dar cu toate acestea numarul pacientelor este tot mai mare.