Meniu

Silicoane rate

Actualizat pe:

Obtinerea unor silicoane in rate se situeaza printre cele mai rentabile servicii de pe piata estetica, in ceea ce priveste accesibilitatea acestora. Multe clinici de top au ajuns sa ofere aceasta modalitate de plata. Ca urmare, tot mai multi clienti vor avea posibilitatea de a incepe un astfel de tratament.

Totusi, cu toate ca este vorba de un termen des intalnit, nu foarte multi oameni cunosc o definitie concreta a silicoanelor. Asadar, ce sunt ele si in ce consta o astfel de operatie?

In ce consta acest tip de operatie si cand a devenit disponibila plata de silicoane in rate

Cu toate ca astfel de servicii pot fi des intalnite in prezent, plata de silicoane in rate a devenit raspandita abia in decursul ultimilor ani. Pana atunci, plata se putea realiza doar la suma intreaga, neexistand alte posibilitati de abordare; asta, cel putin, in cazul specialistilor recunoscuti.

Ce sunt silicoanele? Silicoanele, cunoscute in termeni stiintifici drept implanturi cu silicon, reprezinta un tip de operatie estetica. Se situeaza printre cele mai raspandite la momentul actual. Probabil, cei mai multi oameni se gandesc, din reflex, la regiunea sanilor cand aud de cuvantul respectiv. Vina o poarta faptul ca operatiile de implant cu silicon pentru marirea sanilor sunt cele mai mediatizate la momentul actual. In realitate, o astfel de operatie poate fi realizata si pentru barbie, obraji sau posterior.

Siliconul, propriu-zis, reprezinta un derivat de siliciu, rezultat in urma unui proces de incalzire la temperatura foarte ridicata. In functie de preparare si intrebuintare, el se poate gasi sub forma lichida, sub forma de gel sau sub forma solida cauciucata.

Un astfel de tratament prezinta cateva etape generale. In prima faza, pacienta va trece prin cateva simulari, pentru a se observa daca marimea dorita reprezinta si marimea cea mai optima. De asemenea, vor fi facute anumite analize, pentru a se observa daca clienta nu sufera, la momentul respectiv, de vreo boala ce ar putea afecta modul in care va decurge lucrarea.

Urmeaza etapele operatiei propriu-zise. Primul pas este anestezierea, de cele mai multe ori optandu-se pentru cea generala. Urmatorii pasi consta in realizarea unor incizii si in introducerea siliconului. Ultimii pasi consta in coaserea ranilor si in aplicarea tratamentelor post operatie.

De ce este rentabil sa se plateasca silicoane in rate

Principalul motiv, pentru care plata de silicoane in rate este foarte recomandata, il reprezinta accesibilitatea. O astfel de operatie, realizata in conditii optime, ajunge sa coste o suma exorbitanta. Pretul mediu, intalnit pe piata, pentru obtinerea unor servicii de calitate, pleaca de la 3000 de euro. Nu toata lumea isi permite sa plateasca, din prima, o astfel de suma.

Din aceasta cauza, plata in rate lunare va facilita accesul unei game mai variate de clienti. Valoarea unei rate, numarul de rate si termenul in care trebuiesc platite vor fi discutate cu medicul chirurg.

Concluzie

Posibilitatea platirii de silicoane in rate reprezinta un serviciu inovativ pe piata estetica. Datorita acestui tip de plata, tot mai multi clienti pot avea acces la astfel de operatii estetice.