Silicoane Turcia

Actualizat pe:

In cazul in care vrei sa apelezi la strainatate pentru o operatie de implant cu silicon, in articolul de fata au fost identificate trei dintre cele mai optime clinici ce se incadreaza in cautarea pret silicoane Turcia. De ce Turcia? Pentru ca, la momentul actual, aceasta tara ofera printre cele mai bune si calitative servicii de natura estetica din lume.

Cu toate ca majoritatea firmelor de aici ofera servicii asa cum trebuie, in articolul de fata au fost extrase trei dintre cele mai de top clinici, recunoscute la nivel mondial. Acestea vor garanta unele dintre cele mai bune rezultate de pe piata internationala.

Pret silicoane Turcia. Trei dintre cele mai populare clinici din lume

In urma unui search de tipul pret silicoane Turcia, iti vor fi afisate numeroase variante. Din moment ce te intereseaza serviciile de chirurgie estetica internationale, cel mai probabil, te vor interesa si clinicile care ofera printre cele mai bune tratamente din lume. Asadar, acestea sunt:

1. Estetik International

La momentul actual, aceasta clinica se situeaza pe primul loc din Turcia. Feedback-ul primit se incadreaza la niste niveluri de top, cu un procent de satisfactie de peste 90% in urma a peste 5.000 de recenzii. Este condusa de doctorul Cihantimur, o persoana cu renume mondial, care a reusit sa castige numeroase premii in domeniu. Acestea variaza de la mentiuni excelenta pana la renumitul trofeu “bisturiul de aur”.

Calitatea serviciilor se situeaza in topul posibilitatilor din prezent. Echipamentul din dotare este alcatuit doar din tehnologie de ultima generatie, apelandu-se doar la cele mai noi inovatii din domeniu.

In ceea ce priveste pretul, acesta va fi stabilit doar in urma unui prim consult.

2. ClinicExpert

Cu o vasta experienta in domeniu, ClinicExpert se numara printre cele mai renumite clinici din Turcia. Aceasta se poate mandri cu servicii de foarte buna calitate la preturi foarte competitive. La fel ca toate clinicile de top, echipa se foloseste de cele mai inovative metode si echipamente aparute pe piata.

Pretul, la fel ca si in cazul anterior, se stabileste, de comun acord, doar prin intermediul unei consultatii.

3. Clinica Vanity

Cea de-a treia clinica ce trebuie adusa in discutie este recunoscuta, atat pentru profesionalismul cu care sunt realizata operatiile, cat si pentru serviciile de consultanta pe care le ofera. De la inceperea procesului si pana la finalizarea tratamentului de vindecare, clientul va avea parte de consultanta permanenta din partea medicului chirurg. Pe deasupra, primul consult si cele din perioada de vindecare se vor putea realiza in mediul online, in cazul in care distanta reprezinta o problema

Toti doctorii din echipa au certificate recunoscute la nivel international. Vor fi garantate rezultate foarte clare, in raport cu nevoile pacientului.

Si in cazul acestei clinici, pretul va fi stabilit doar in urma primului consult.

Care este suma medie pentru  pret silicoane Turcia

In cazul in care nu vrei, neaparat, una din clinicile de top, probabil te intereseaza care este suma medie pentru pret silicoane Turcia. In urma unor studii de pe piata, s-a ajuns la concluzia ca o suma, care sa fie benefica din punct de vedere calitate-pret, este de cca. 4000 de euro.

Concluzie

Pentru categoria pret silicoane Turcia, clinicile mentionate ofera cele mai calitative servicii.