Fatete dentare Timisoara

Fatete dentare Timisoara

Daca ai fost interesat sa dai un search pe tema “fatete dentare in Timisoara”, atunci, cel mai probabil, iti surade ideea de a lua parte la un asemenea procedeu stomatologic, tratamentul fiind extrem de apreciat pentru faptul ca poate oferi aproape oricarui om un zambet de milioane. Prin urmare, pentru a-ti putea facilita, pe cat posibil, cautarea, in articolul de fata au fost aduse in discutie nu mai putin de 3 cabinete stomatologice recunoscute pentru serviciile calitative prestate.

Fatete dentare in Timisoara: la cine sa apelezi?

Dupa cum a fost evidentiat anterior, atunci cand vine vorba de fatete dentare, Timisoara dispune de cel putin 3 cabinete stomatologice care pot garanta obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor create. Prin urmare, daca doresti sa apelezi la o asemenea lucrare stomatologica, atunci ai nimerit in orasul potrivit.

Inainte de a mentiona clinicile respective, este important sa fie determinat un raspuns general valabil pentru subiectul “fatete dentare pret in Timisoara”, acesta urmand sa fie comparat cu informatiile regasite mai tarziu. Asadar, in functie de materialul utilizat, pretul mediu al unei fatete din compozit ajunge sa fie 200-300 de lei iar pretul mediu al unei fatete din ceramica ajunge sa fie in jur de 800-1200 de lei.

La momentul actual, acestea sunt 3 dintre cele mai populare cabinete stomatologice din Timisoara:

1. Clinica Dental Birsete

Profesionalism si caldura, acestea sunt principiile de baza care definesc personalul angajat al clinicii Dental Birsete, fiecare pacient urmand sa aiba parte, atat de o experienta placuta, cat si de rezultate concrete la finalizarea lucrarii de fatetare. Echipamentul utilizat este de ultima generatie, in concordanta cu aparatura regasita la nivel european. Comparativ cu pretul fatetelor dentare din Timisoara mentionat anterior, sumele intalnite aici sunt ceva mai piperate, compozitul ajungand sa coste 450 de lei iar ceramica 1400 de lei, ca urmare a serviciilor calitative foarte ridicate. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 0721.207.428.

2. Clinica SmileClinic

Infiintata inca din 2005, aceasta clinica a avut parte de o ascensiune cat se poate de spectaculoasa de-a lungul ultimilor 10 ani, la momentul actual ajungand sa se numere printre cele mai calitative cabinete stomatologice de pe teritoriul Romaniei. Echipa se evidentiaza prin profesionalismul si promptitudinea de care angajatii dau dovada, nevoile fiecarui pacient urmand sa fie tratate cu grad maxim de seriozitate, de la primul consult si pana la finalizarea intregului proces de fatetare. Comparativ cu celelate fatete dentare din Timisoara, pretul intalnit aici se incadreaza in parametrii mentionati la inceputul subcapitolului, clinica dispunand doar de fatete ceramice, suma fiind de aproximativ 1200 de lei. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 0730.076.453.

3. Clinica Dental Design

Cu o echipa de specialisti condusa de domnul doctor Bogdan Fondrea, clinica Dental Design continua sa se mentina in topul stomatologiilor din Timisoara, fiecare pacient urmand sa aiba parte atat de profesionalism, cat si de intelegere pentru a se putea obtine un rezultat potrivit pentru nevoile prezentate. Pasiunea si dorinta de a oferi tuturor clientilor un zambet frumos din punct de vedere estetic sunt factorii care stau la baza atmosferei placute ce poate fi intalnita in cadrul acestei clinici. Pretul fatetelor va putea fi determinat doar de pe urma unui prim consult in cadrul caruia pacientul va trebui sa specifice toate nevoie si cerintele pe care le are, doctorul urmand sa stabileasca cea mai buna modalitate de abordare. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul 0741.015.959.

In concluzie, acestea sunt trei dintre cele mai bune cabinete stomatologice intalnite in Timisoara.