Meniu

Cistoscopie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru anumite simptome ale aparatului urinar, investigarea si diagnosticarea afectiunilor vezicii urinare si ale prostatei, medicul urolog poate recomanda o cistoscopie. Pretul in Cluj al unei astfel de examinari depinde de complexitatea procedurii, de realizarea ei cu sau fara anestezie sau de aplicarea altor examinari simultan cu cistoscopia.

Cu ajutorul acestei investigații se pot determina cauzele care cauzeaza infectiile urinare frecvente, se pot identifica si diagnostica afectiuni precum cancerul de vezica urinara, calculii sau pietrele la rinichi, cistitele si prostata marita.

Unde poti face procedura si gasi informatii despre cistoscopie pret in Cluj?

Investigatia este o procedura delicata si implica anumite riscuri, de aceea iti poate fi de ajutor tabelul de mai jos cu cele mai bune clinici unde poti beneficia de examinare si informatii despre cistoscopie pret in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Cistoscopie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
800-1.300 Ron
 • Pret Cistoscopie 800-1.300 Ron
 • Ambient placut, curat, primitor
 • Personal amabil la receptie
 • Medici caracterizati de profesionalism, grija si atentie fata de pacienti
 • Eficienta tratamentelor si procedurilor
Spitalul Humanitas
850-1.350 Ron
 • Pret Cistoscopie 850-1.300 Ron
 • Spital mic, curat si ingrijit
 • Servicii ireprosabile
 • Personal empatic, serios, cu respect fata de pacient
 • Tratamente si interventii chirurgicale reusite
Cardiomed
450-550 Ron
 • Pret Cistoscopie 450-550 Ron
 • Profesionalismul si rabdarea medicilor
 • Respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
 • Locuri de parcare insuficiente
 • Neintelegeri legate de serviciile decontate de Casa de Asigurari
IQ Med
400-450 Ron
 • Pret Cistoscopie 400-450 Ron
 • Medici cu experienta
 • Competenta si rabdare in actul medical
 • Amabilitatea intregului personal
 • Curatenia din clinica
EndoPlus
500 Ron
 • Pret Cistoscopie 500 Ron
 • Medici caracterizati de profesionalism, empatie si devotament
 • Interventii efectuate cu succes
 • Probleme in respectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cistoscopie pret in Cluj – clasamentul celor mai bune clinici

La cautarea cistoscopie pret Cluj pe Google, nu vor intarzia sa apara cateva rezultate in acest sens. Clasamentul urmator poate fi utilizat drept ghid folositor de catre persoanele care cauta un cabinet dotat si un medic bun care sa efectueze examinarea cu ajutorul cistoscopului.

1. Anastasios

Te poti interesa de cistoscopie pret in Cluj la clinica Anastasios, un centru medical care se recomanda printr-o medicina de exceptie, 15 specializari si o echipa medicala care trateaza fiecare pacient cu profesionalism, compasiune si discretie.

Tarifele procedurilor sunt afisate pe site-ul clinicii din Cluj-Napoca. Pentru o cistoscopie fara sedare, pacientul va plati 800 lei, iar pentru o cistoscopie cu sedare, pretul este de 1300 lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestui centru medical, pe care il recomanda pentru ambientul placut, curat si primitor, pentru profesionalismul, grija si atentia medicilor. De asemenea, se amintesc amabilitatea personalului de la receptie si eficienta tratamentelor si procedurilor administrate de medici.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Spitalul Humanitas

La Spitalul privat Humanitas din Cluj se poate beneficia de cistoscopie, printre alte investigatii de medicina generala si corespunzatoare unor specializari medicale precum chirurgie generala, ginecologie, urologie sau chirurgie estetica. Pacientii au la dispozitie servicii medicale de calitate, atat in ambulatoriu, cat si in regim de internare.

Pretul pentru o cistoscopie la acest spital este de 850 lei fara sedare si 1350 cu sedare.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestui spital privat, pe care il apreciaza ca: un spital micut, curat si ingrijit. Despre personalul medical exista numeroase aprecieri pozitive. Se amintesc serviciile ireprosabile, un act medical de calitate, bazat pe empatie, seriozitate si respect fata de pacient. Tratamentul eficient si interventiile chirurgicale reusite sunt un alt punct forte ale acestui centru medical.

3. Cardiomed

Servicii medicale diverse, printre care si procedura cistoscopiei, pot fi accesate la Cardiomed Cluj. Un centru de imagistica performant, 18 specializari medicale si peste 130 de medici primari si specialisti, printre care si cadre universitare cu vasta experienta clinica, recomanda acest centru medical din inima Transilvaniei.

O cistoscopie cu anestezie locala are pretul de 450-550 lei, iar tariful pentru o cistoscopie cu anestezie costa 550 lei, la care se adauga si pretul anesteziei.

Pacientii sunt in general multumiti de calitatea serviciilor medicale de la Cardiomed. Ei remarca profesionalismul si rabdarea medicilor, respectarea programarilor, comportamentul amabil al personalului de la receptie. Nemultumirile privesc insuficienta locurilor de parcare si neintelegeri legate de decontarea anumitor servicii la pacientii cu trimitere.

4. IQ Med

Se poate efectua cistoscopie la pret bun in Cluj si calitate superioara la IQ Med, un centru medical care ofera servicii de urologie, ginecologie, chirurgie plastica si ecografie. Echipa medicala de specialisti isi propune sa evalueze si sa trateze pacientii cu profesionalism, grija si responsabilitate.

O cistoscopie flexibila are un pret de 400 lei la aceasta clinica, in timp ce pentru cistoscopie flexibila cu biopsie vezicala se va plati 450 lei.

Pacientii apreciaza in recenzii competenta, rabdarea si experienta medicilor. De asemenea, sunt amintite curatenia din interiorul clinicii si amabilitatea intregului personal.

5. EndoPlus

La EndoPlus Cluj pacientii pot beneficia de investigatia de cistoscopie, printre alte proceduri si tratamente de domeniul patologiei urologico-renale, de tract urinar superior, vezica urinara, prostata, organe genitale externe si de glanda suprarenala. Bolile sunt abordate aici minim invaziv si numai in cazuri exceptionale prin tehnici chirurgicale clasice.

Pretul pentru o cistoscopie semirigida, cu anestezie locala este de 500 lei.

Clinica din Cluj are multi pacienti multumiti de serviciile sale. Acestia recomanda in recenzii profesionalismul, empatia si devotamentul fata de pacienti manifestat de catre medici. De asemenea, au cuvinte de lauda fata de interventiile efectuate aici. Exista si un grad ridicat de nemultumire in privinta modului in care se desfasoara programarile, cu timp mare de asteptare fata de ora stabilita.

Concluzii

Cand medicul recomanda investigatia, este dificil sa gasesti intotdeauna cea mai buna optiune atunci cand este vorba despre cistoscopie pret in Cluj. Clinicile din clasamentul de mai sus si-au dovedit competentele in realizarea acestei proceduri in cabinete de urologie la standarde inalte de calitate, aparatura moderna si personal medical bine pregatit, cu experienta in specialitatea medicala in care activeaza.