Meniu

Ureteroscopie flexibila Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre metodele de tratament a litiazei renale, afectiune cunoscuta sub denumirea de pietre la rinichi, este ureteroscopia flexibila, iar numarul mare de cautari a sintagmei „ureteroscopie flexibila pret Cluj” este justificat de faptul ca tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu aceasta afectiune.

Hidratarea insuficienta, infectiile urinare si obezitatea sunt doar cativa dintre factorii care favorizeaza aparitia pietrelor la rinichi. Ureteroscopia este una dintre metodele de tratament cele mai moderne si cele mai folosite, avand caracter minim invaziv. Aceasta presupune fragmentarea controlata a pietrelor cu ajutorul laserului si eliminarea ulterioara a lor prin urinare.  

Ureteroscopie flexibila: pret in Cluj si top clinici

Efectuarea ureteroscopiei la pret accesibil este ceea ce cauta mai multi pacienti din Cluj, care pot beneficia de aceasta interventie la cateva clinici renumite in judet, unde tarifele sunt convenabile. Daca te numeri printre acestia, urmatorul tabel iti va fi de folos, intrucat prezinta numele si cateva detalii importante despre cele mai bune unitati medicale in cadrul carora se face si procedura de ureteroscopie flexibila:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ureteroscopie flexibila
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
7.350 Ron
 • Procedura de ureteroscopie flexibila costa 7.350 Ron
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie
 • Dotari moderne
 • Unii pacienti mentioneaza ca dezavantaje preturile mari si nerespectarea programarii
EndoPlus
7.000 Ron
 • Procedura de ureteroscopie flexibila costa 7.000 Ron
 • Servicii de top
 • Profesionalism si grija pentru pacienti
 • Amabilitate si implicare
 • Destul de multi pacienti au spus ca programarile nu se respecta
Halmasan
7.000 Ron
 • Procedura de ureteroscopie flexibila costa 7.000 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Aparatura noua
 • Locuri de parcare
 • Comunicare slaba cu personalul administrativ
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face ureteroscopie flexibila: pret in Cluj si informatii despre clinicile de top

In Cluj, serviciile medicale se ridica la standarde foarte inalte, ceea ce este valabil si in cazul procedurii de ureteroscopie flexibila, la pret bun. Mai multe clinici si centre medicale ofera acest serviciu si folosesc tehnici de ultima ora, astfel incat pacientii sa nu simta disconfort si sa beneficieze de o interventie de succes.

Daca ai fost diagnosticat cu litiaza renala si te afli in cautarea unei clinici care efectueaza ureteroscopie flexibila in Cluj, poti urmari clasamentul de mai jos. Acesta surprinde informatii utile despre unitatile medicale cu cea mai buna reputatie si a fost construit pentru a servi ca punct de plecare viitorilor pacienti care isi doresc sa beneficieze de un act medical inalt calitativ:

1. Cardiomed

Una dintre cele mai bune optiuni de clinici din Cluj unde se face ureteroscopie flexibila la pret accesibil este Cardiomed. Activitatea medicala a acesteia a inceput in anul 2009, iar pana in prezent a reunit o echipa din care fac parte peste 130 de medici primari si specialisti, precum si cadre universitare cu experienta clinica.

La aceasta clinica, tariful pentru ureteroscopie flexibila este de 7.350 lei.

Mai multi pacienti noteaza pozitiv serviciile acestei clinici, unde spun ca au avut o experienta placuta. Din feedback-ul oferit in mediul online reiese ca personalul este profesionist, amabil, rabdator, empatic si competent. Curatenia este foarte apreciata, la fel si aparatura moderna. Totusi, exista cativa pacienti care spun ca programarile nu se respecta si ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. EndoPlus

Daca vrei sa faci ureteroscopie flexibila la pret convenabil si ai ales judetul Cluj, o alta optiune de top o reprezinta EndoPlus. Specializata in diagnosticul si tratamentul afectiunilor urologice, aceasta clinica ofera servicii complete si mizeaza pe interventii minim invazive. Echipa medicala este instruita sa foloseasca tehnicile de ultima ora din domeniu, ceea ce asigura calitatea serviciilor.

Pretul ureteroscopiei flexibile este de 7.000 lei.

Serviciile medicale din aceasta clinica sunt de top, conform recenziilor oferite in mediul online de pacienti. Majoritatea dintre acestia scot in evidenta aspecte ca profesionalismul si grija deosebita a cadrelor medicale pentru pacient. Intregul personal este apreciat pentru amabilitate, implicare si promptitudine. Totusi, un numar destul de mare de pacienti se declara dezamagiti de faptul ca programarile nu se respecta.

3.  Halmasan

Prezenta pe piata serviciilor medicale de mai bine de 20 de ani, clinica Halmasan din Cluj reprezinta una dintre cele mai bune variante pentru efectuarea ureteroscopiei flexibile la pret bun. Aceasta a fost infiintata de catre dr. Petru Halmagean, care profeseaza din anul 1978 in domeniul medical. Colectivul clinicii este format din profesionisti specializati in diferite ramuri medicale, intre care si urologia, asigurand tratamente la cele mai inalte standarde de calitate.  

Procedura de ureteroscopie flexibila costa 7.000 lei.

Dintre pacientii care si-au relatat in mediul online parerea despre experienta avuta la aceasta clinica, majoritatea se declara impresionati de calitatea superioara a serviciilor. Clinica dispune de aparatura noua, programarile se respecta si sunt disponibile locuri de parcare cu plata. Personalul este caracterizat de amabilitate si profesionalism. Comunicarea cu personalul administrativ lasa de dorit, conform unora dintre pacienti.

Concluzii

Efectuarea ureteroscopiei flexibile la un pret convenabil este posibila in cadrul mai multor clinici moderne din Cluj, unde medicii sunt bine pregatiti si folosesc echipamente de ultima ora, astfel ca experienta pacientilor sa fie una confortabila.

Desi implica o investitie destul de mare, ureteroscopia flexibila este una dintre cele mai bune metode de fragmentare a pietrelor la rinichi, fiind in acelasi timp minim-invaziva.