Meniu

Urologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de mictiune, usturimea, colicile, urinarea frecventa sau jetul slab sunt aspecte a caror cauza trebuie elucidata si rezolvata cat mai curand, printr-un diagnostic si un tratament adecvat, pentru care te poti adresa unui specialist din proximitatea ta, in acest caz la un cabinet de urologie din sector 4. Daca nu stii care ar fi cele mai bune optiuni pentru nevoile tale de sanatate, acest articol iti poate oferi raspunsul pe care il astepti.

Citeste textul pana la capat si afla unde trebuie sa mergi la urolog in sector 4 si in ce conditii poti accesa serviciile sale.

Cat costa o consultatie de urologie in sector 4?

Te-ai hotarat sa mergi la medic si vrei sa stii cat mai multe amanunte despre ce presupune vizita la un cabinet de urologie din sector 4, iar tariful pentru o consultatie este unul dintre primele aspecte la care te gandesti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu servicii specializate, precum si pretul perceput pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dinu Uromedica
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionalismul ireprosabil al medicilor
 • Seriozitatea abordarii fiecarui caz
 • Consultatii amanuntite
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Solutii medicale eficiente
NovaLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica de exceptie
 • Medici profesionisti, care inspira siguranta si incredere
 • Personal dedicat si empatic
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
Regina Maria
350 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Solutii de tratament cu rezultate bune
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de urologie din sector 4

Cand este vorba despre sanatatea ta, iti doresti sa poti avea acces la cele mai bune servicii, iar cele ale unui cabinet de urologie din sector 4 nu fac exceptie. Chiar daca te poti folosi de existenta clasamentului de mai sus, ai nevoie de informatii suplimentare, cu ajutorul carora sa poti face propria evaluare si sa alegi clinica cea mai apropiata de nevoile tale ca pacient. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte importante despre standardele activitatii unitatilor medicale din top, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dinu Uromedica

Uromedica este o clinica specializata in urologie din sectorul 4, infiintata de reputatul colonel dr. Marius Dinu, medic primar urolog, seful Sectiei de Urologie a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central, specializat in chirurgia robotica, cu o experienta de peste 35 ani in specializare. Din echipa medicala mai fac parte doi medici tineri si bine pregatiti, dr. Andrei Radulescu, medic primar urolog la Spitalul de Urgenta „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” al Ministerului Afacerilor Interne, si dr. Mihai Pavalean, medic specialist urolog, asistent universitar la UMF Carol Davila. In aceasta clinica poti accesa consultatii, controale, ecografie aparat urinar, montare/inlocuire sonda uretro-vezicala, montare cistostomie suprapubiana, inlocuire cistostomie/nefrostomie, uroflowmetrie, dilatatie uretrala, instilatie vezicala, ecografie abdomen + pelvis, ecografie abdominala, ecografie pelvina, ecografie de organ (testiculara, de san, de tiroida).

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie urologica vei plati aici suma de 200 de lei, iar pentru o consultatie urologica completa, care include si ecografia aparatului urinar, pretul este de 350 de lei.

Pacientii apreciaza Uromedica pentru serviciile excelente, pentru profesionalismul ireprosabil al medicilor, pentru seriozitatea abordarii fiecarui caz, pentru consultatiile amanuntite, pentru rabdare si empatie si pentru solutiile medicale care au dus la rezolvarea unor probleme de sanatate complexe.

Vezi parerile pacientilor despre Dinu Uromedica
Vezi Pareri

2. NovaLife

Policlinica NovaLife din sector 4 ofera pacientilor servicii integrate in numeroase ramuri medicale, atat in regim privat, cat si pe baza contractului de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti: consultatii, investigatii si tratamente de medicina interna, O.R.L, oftalmologie, pneumologie, dermatologie, neurologie, cardiologie, stomatologie, radiologie dentara, chirurgie generala, chirurgie plastica, endocrinologie, reumatologie, gastroenterologie, ortopedie, psihiatrie, psihologie medicala, geriatrie, ginecologie, ecografie, diabet si boli metabolice, medicina fizica si reabilitare, fiziokinetoterapie, alergologie, oncologie medicala, hematologie, urologie, anestezie si terapie intensiva, chirurgie vasculara, neurochirurgie. Clinica din Bucuresti este un centru medical nou si modern, infiintat dupa 15 ani de activitate a Clinicii NovaLife in Timisoara.

Pretul unei consultatii de urologie este de 200 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de prestatiile centrului medical din sector 4. Acestia considera ca Nova Life este o clinica de exceptie, cu medici profesionist, cu personal dedicat si empatic si dotari moderne. De asemenea, din marturiile acestora reiese ca medicii inspira incredere si siguranta. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama o slaba organizare a programarilor, care genereaza timp de asteptare.

3. Regina Maria

Specialitatea urologie este reprezentata la Policlinica Sun Plaza din sectorul 4 de un colectiv de sase medici dedicati profesiei, in frunte cu dr. Cristian Persu, medic primar urolog, doctor in stiinte medicale, sef de lucrari, avand competente in ultrasonografie. Medicii pun la dispozitia pacientilor consultatii, controale, evaluare medicala cu adeverinta, ablatie laser condiloma acuminata, excizie nevi pigmentari cu risc oncogen, extragere fire sutura non RM, frenoplastie laser, eliberare documente medicale pentru scopuri administrative (certificate, referate, adeverinte etc.), scoatere sonda urinara, tratament laser 1-5 leziuni, tratament laser zona < 5 cm. Policlinica Sun Plaza din Bucuresti face parte din reteaua privata de sanatate Regina Maria, care activeaza in Romania din anul 1995 si este prezenta azi in aproape toate orasele tarii cu policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize si centre de imagistica medicala.

Consultatia de urologie in aceasta clinica are un tarif de 350 de lei. La dr. Cristian Persu, consultatia te va costa 395 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea clinicii sunt impartite, in functie de cabinetul caruia s-au adresat si de experienta avuta aici. Unii scriu in recenziile din mediul online ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalismul si experienta medicilor si ca solutiile de tratament prescrise sau administrate au avut rezultate bune. Pe de alta parte insa, sunt reclamate deficiente in gestionarea programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Pacientii cu afectiuni ale aparatului urinar pot accesa servicii de urologie in sector 4, la standarde inalte de calitate, la clinicile de top prezentate in cadrul acestui articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vor gasi aici aparatura performanta, o gama larga de investigatii, medici profesionisti si experimentati si diverse proceduri de tratament, inclusiv interventii chirurgicale pentru rezolvarea problemelor medicale. 

In functie de simptomele de care suferi, de recomandarile medicului curant, de investigatiile necesare, alegerea unei clinici specializate in urologie din sectorul 4 al Bucurestiului iti va fi cu siguranta mult facilitata de informatiile pe care le-ai primit in textul de mai sus.