Meniu

Urologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suspectezi ca suferi de afectiuni urologice si ai luat hotararea de a merge la un medic urolog in Deva unde sa afli concret despre ce este vorba? Aceasta este una dintre cele mai bune decizii, de a apela la un medic competent care stie exact catre ce investigatii sa te indrume si care iti poate stabili un diagnostic corect. Cand vine vorba de problemele medicale, cel mai bine ar fi sa ceri ajutorul unui specialist in domeniu care te poate ajuta sa te vindeci eficient, avand competenta de a elabora un intreg plan de tratament in functie de patologiile cu care te confrunti, dar si in functie de istoricul medical.

Spre norocul locuitorilor din Deva, acestia pot apela la trei unitati in cadrul carora pot gasi un urolog cu experienta bogata in domeniu pentru diagnosticarea si tratarea corecta a afectiunilor urologice. Te incurajam sa citesti mai departe pentru a afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii care activeaza in cadrul lor.

Cat costa o consultatie de urologie in Deva?

Pretul pentru o consultatie de urologie in Deva variaza in functie de pregatirea medicului  din domeniu. De exemplu, daca mergi la un medic primar, s-ar putea ca pretul unei consultatii de specialitate sa fie mai ridicat decat in cazul consultatiei efectuate la medicul specialist. Pentru a elimina orice dubiu, ti-am pregatit in tabelul de mai jos care sunt tarifele aplicate pentru un astfel de serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Buna pregatire
 • Activitate ireprosabila
 • Empatie si implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Servicii de calitate
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate excelente
 • Curatenie impecabila
Centrul Eco Med
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi performante
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii precise
 • Diagnostic precis
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
Promed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparaturi performante
 • Activitate corecta si completa
 • Investigatii excelente
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in urologie in Deva

Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de o calitate superioara atunci cand vine vorba de actul medical, asa ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate si apreciate unitati specializate in urologie in Deva. Asigura-te ca citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat mai jos cu privire atat la dotarile clinicilor, dar si la pregatirea echipelor medicale. Iata ce ar trebui sa stii:

1. Laurus Medical

Laurus Medical, reteaua de sanatate care asigura clinici medicale in multe orase din Romania, printre care se numara si Deva, ofera servicii de urologie la standarde ridicate pentru toti pacientii, indiferent cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta. Echipa medicala este formata din: dr. Andrei Eugen Kis, medic primar in urologie si dr. Paul Alexandru Medan, medic specialist in urologie si asistent universitar. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, dilatatie stricturi uretrale, ecografie rinichi, prostata si vezica, ecografie urologica, ecografie peniana, ecografie scrot (testicul, epidim), instilatie intrauretrala, instilatie intravezicala, cistoscopie cu anestezie locala, cauterizare, circumcizie, cura chirurgicala parafimoza etc. Multumita aparaturilor moderne, toate aceste aparaturi sunt excelente.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 220 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere activitatea ireprosabila a medicilor cu o buna pregatire in domeniu. Acestia dau dovada de empatie si implicare, asigurand o atmosfera primitoare si servicii de calitate. Diagnosticarea este corecta, iar in functie de aceasta se stabileste planul de tratament, rezultatele obtinute fiind excelente. In plus, clinica este curata.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Eco Med

Centrul Eco Med este o unitate medicala multidisciplinara din Deva in cadrul careia se desfasoara si servicii de urologie la standarde ridicate. Acest departament medical este reprezentat de dr. Bogdan Arendas, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu. A urmat studiile in cadrul Universitatii din Oradea, a lucrat ca medic urolog in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Branzeu” din Timisoara si in Spitalul Municipal Brad, urmand ca in prezent sa isi desfasoare activitatea in cadrul centrului Eco Med. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, ecografia aparatului urinar, control, montat / inlocuit sonda, dilatatii uretrale si punctie biopsie prostatica. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, toate serviciile si investigatiile desfasurate sunt de o acuratete ridicata, favorizand obtinerea unor rezultate excelente.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 100 lei, iar pachetul format din consultatie si ecografie este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online cu privire la Centrul Eco Med sunt pozitive, pentru ca serviciile medicale desfasurate sunt calitative. Aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, asigurand un act medical ireprosabil, investigatii precise, care contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic precis. Pe baza sa, medicul are competenta de a elabora un plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile si patologiile pacientului.

3. Centrul Promed

Centrul Medical Promed este o alta institutie medicala din Deva la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de servicii urologice de calitate. Acest departament este reprezentat de dr. Gheorghe Sbarna, medic specialist in urologie, specializat in tulburarile tractului urinar masculin si feminin atat la adulti, cat si la copii. Avand o experienta atat de vasta in domeniu, medicul este competent in practicarea urmatoarelor servicii: consultatii de specialitate pentru afectiuni acute si cronice ale aparatului urogenital, analize de laborator, recomandari, tratament specific si nespecific, consultatii de andrologie, ecografie aparat urinar, evaluare urologica femei si barbati, ecografie testiculara, evaluarea si tratarea disfunctiilor erectile, montare / suprimare de cateter uretrovezical, recoltare secretie uretrala, efectuare tuseu rectal. 

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 150 lei.

Multi dintre cei care au trecut pragul cabinetului de urologie se declara a fi multumiti de activitatea medicilor din clinica. Pentru ca medicul din cadrul departamentului de urologie are la dispozitie aparaturi de ultima generatie, investigatiile si serviciile puse in aplicare sunt excelente. Diagnosticarea este ireprosabila, iar planul de tratament elaborat este in acord cu necesitatile pacientului. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de urologie in Deva pentru a discuta la modul cel mai serios cu medicul de specialitate despre simptomele cu care te confrunti? Atunci cele trei optiuni pe care ti le-am pregatit mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de servicii de calitate.