Urologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica buna de urologie in Iasi? Consultatia devine o necesitate atunci cand te confrunti cu simptome care indica existenta unei probleme la nivelul aparatului urinar, cum ar fi pierderile involuntare de urina, durerile pelvine, durerea lombara persistenta, prezenta sangelui in urina, nevoia de a urina frecvent etc. Barbatii se pot adresa urologului pentru afectiuni ca litiaza renala, infectia urinara, disfunctia erectila si alte boli ale sistemului reproductiv, iar femeile trebuie sa se prezinte la urolog in cazul infectiilor urinare, prolapsului genital si altor probleme ale aparatului urinar.  

Pentru a stabili diagnosticul si pentru a putea recomanda un tratament adecvat, medicul va examina situatia paientului si ii poate solicita sa efectueze o serie de investigatii, cum ar fi analize sau ecografii.

Urologie Iasi: care este pretul aferent unei consultatii?

Mai multe clinici din Iasi au ca specialitate disponibila in portofoliul de servicii urologia, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te deplasezi in afara orasului pentru a beneficia de tratamente adecvate. Pretul este un factor important pentru cei care intentioneaza sa isi faca o programare, motiv pentru care am creat un tabel ce surprinde numele celor mai cautate clinici din acest domeniu si pretul aferent unei consultatii de urologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica MediBlue
Clinica-Verificata
215 Ron
 • Pret Consultatie 215 Ron
 • Servicii de calitate excelenta
 • Medici foarte buni
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si rabdare
 • Curatenie si conditii foarte bune
 • Preturi convenabile
Clinica Promedica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Amabilitate si empatie
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera placuta
 • Programarile se pot decala
Clinica Almedra
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie, intelegere si amabilitate
 • Atitudine pozitiva
 • Clinica moderna
 • Atmosfera placuta
 • Preturi bune
Centrul Delv
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Comportament exemplar fata de pacienti
 • Profesionalism si amabilitate
 • Interes si empatie pentru pacient
 • Diversitate de servicii
 • Programari nerespectate
HermaMed Center
175 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 175 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Implicare si empatie
 • Personal dedicat meseriei
 • Explicatii in termeni simpli
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de urologie in Iasi

Iasi este unul dintre orasele care gazduiesc multe clinici de urologie. Pentru a te ajuta sa iti faci o idee cu privire la acestea, am realizat un clasament cuprinzator in care sunt prezentate cele mai bune clinici. Feedback-ul pozitiv de la pacienti, calitatea serviciilor medicale si interesul pentru tehnici moderne de tratament sunt aspectele care au adus urmatoarele clinici in varful preferintelor: 

1. Clinica MediBlue

Clinica MediBlue este o policlinica ultramoderna din Iasi, unde se ofera servicii medicale din peste 20 de specialitati, intre care si urologia. Aceasta si-a deschis portile in anul 2017 si inca de atunci isi intampina pacientii cu o diversitate de consultatii si tratamente de ultima ora, avand scopul de a bifa o calitate superioara a actului medical. Peformanta actului medical este asigurata de o echipa multidisciplinara formata din medici cu experienta, ale caror competente sunt completate prin folosirea aparaturii de ultima generatie. Cadrele medicale sunt interesate de inovatiile medicale, motiv pentru care sunt permanent conectate la noutatile din domeniu. Centrul multidisciplinar MediBlue pune la dispozitia pacientilor optiunea de recoltare a unui numar de peste 800 de analize.   

Consultatia initiala costa 215 lei. 

Clinica MediBlue este una dintre cele mai apreciate clinici medicale din Iasi, lucru dovedit inclusiv de sutele de recenzii pozitive din mediul online. Conform acestora, serviciile sunt de calitate excelenta si medicii sunt foarte bine pregatiti. Profesionalismul, empatia, amabilitatea, rabdarea si atitudinea calma sunt cateva dintre calitatile personalului medical. Clinica este curata si programarile se respecta. Conditiile sunt foarte bune, iar preturile convenabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica MediBlue
Vezi Pareri

2. Clinica Promedica

Prezenta in Iasi inca din anul 2005, Promedica este o clinica unde sunt disponibile servicii din domeniu urologiei si din numeroase alte discipline medicale. Cateva dintre procedurile de care poti beneficia in departamentul de urologie sunt consultatia de specialitate, ecografia urina, ecografia transrectala etc. Aceasta clinica s-a dezvoltat in fiecare an de activitate, iar calitatea serviciilor a fost si continua sa fie asigurata de o echipa de medici inalt calificati. Calitatea este in egala masura sustinuta de aparatura performanta din dotarea clinicii. 

Tariful pentru consultatia de specialitate este de 200 lei.

Majoritatea pacientilor care au trecut pragul clinicii Promedica sustin ca au intalnit medici profesionisti si ca tratamentele de care au beneficiat au fost eficiente. Cadrele medicale sunt empatice, amabile si lucreaza cu mare atentie la detalii. Un alt avantaj il reprezinta atmosfera placuta din clinica. Majoritatea parerilor sunt pozitive, dar exista si persoane care spun ca nu au avut o experienta conform asteptarilor, pentru ca programarile au fost decalate.

3. Clinica Almedra

Pentru consultatii de urologie si tratamente din acest domeniu medical, persoanele din Iasi se pot adresa Clinicii Almedra. Pe langa urologie, portofoliul de servicii acopera si alte specialitati: nefrologie, gastroenterologie, medicina interna etc. In cadrul acestui centru medical multidisciplinar se pune accent deosebit pe precizia si corectitudinea in diagnostic, iar ulterior pe eficienta planului de tratament. In departamentul de urologie poti beneficia de serviciile dr. Adelina Vasilica Miron, care este asistent universitar si medic primar. Aceasta are experienta vasta in domeniu si a participat la diferite congrese nationale si internationale, prin care si-a consolidat cunostintele.

Pentru o consultatie de specialitate la urologie se aplica tariful de 200 lei.

Referitor la parerile pacientilor, cei mai multi dintre acestia se declara multumiti de calitatea serviciilor si recomanda cu incredere Clinica Almedra. Locatia este primitoare si pacientii sunt intampinati cu o atitudine pozitiva, fiind tratati cu empatie si intelegere. Medicii dau dovada de profesionalism, rabdare, amabilitate, pasiune fata de meserie si dorinta de a ajuta. Designul clinicii este modern si preturile sunt bune. Atmosfera placuta reprezinta un avantaj amintit de mai multi pacienti in recenziile din mediul online. 

4. Centrul DELV

Centrul DELV este o alta unitate medicala din Iasi pe care oamenii au ales-o in repetate randuri pentru consultatiile si tratamentele de urologie. Lista de servicii a centrului este foarte complexa, insumand 21 de specialitati medicale. Cu o echipa din care fac parte peste 50 de medici, acest centru si-a propus sa ofere servicii medicale complete pentru intreaga familie. DELV a fost infiintat din dorinta de a oferi comunitatii iesene acces la servicii medicale de inalta calitate si la aparatura medicala de ultima generatie. Sunt disponibile tratamente pentru pacienti de toate varstele, iar centrul medical se afla intr-o continua dezvoltare la capitolul calitatii si sigurantei actului medical. 

Consultatia initiala in cabinetul de urologie costa 200 lei.

Centrul medical DELV a primit feedback pozitiv de la foarte multe persoane care spun ca au fost surprinse placut de comportamentul personalului medical fata de pacienti si de pasiunea acestuia fata de meseria pe care o practica. Disciplina, profesionalismul, amabilitatea si interesul pentru pacient sunt cateva dintre trasaturile personalului de la aceasta clinica, pe care mai multe persoane le-au subliniat in recenziile de pe internet. Echipa este formata din profesionisti, care trateaza pacientii cu empatie si respect, fiind atenti la nevoile particulare ale acestora. Cu toate ca au fost impartasite multe pareri pozitive, exista si pacienti care se declara nemultumiti, sustinand ca ora programarii nu se respecta. 

5. HermaMed Center

HermaMed Center este situat in Iasi, fiind o optiune foarte buna daca ti s-a recomandat sa faci o consultatie de urologie. Cu peste 15 ani de activitate pe piata serviciilor medicale din Romania, aceasta clinica gazduieste o echipa din care fac parte 40 de specialisti, care pun la dispozitia pacientilor metode moderne de tratament pentru un spectru larg de afectiuni. Sunt disponibile tehnologii de ultima generatie care contribuie la performanta actului medical si la indeplinirea standardelor de excelenta pe care centrul le-a stabilit inca de la deschidere. 

Pretul unei consultatii initiale de urologie este de 175 lei, in pret fiind inclusa ecografia, iar daca aceasta este realizata de catre un profesor, pretul ajunge la 205 lei.

Cei mai multi pacienti mentioneaza ca au avut o experienta buna la acest centru medical si ca au intalnit medici profesionisti, intelegatori, implicati si dedicati meseriei. Acestia sunt comunicativi, empatici si ofera explicatii in termeni simpli. La polul opus exista si persoane care mentioneaza cateva dezavantaje, mai precis nerespectarea programarii si faptul ca nu exista locuri de parcare. 

Concluzii

Fie ca te afli in cautarea unei clinici din Iasi pentru consultatia de urologie sau pentru tratament specializat in cazul unei afectiuni deja depistate, poti sa te bazezi pe serviciile medicilor de aici. Acestia iti vor propune solutii moderne si proceduri minim-invazive inainte de a sugera interventia chirurgicala, care se impune in cazurile mai grave.