Urologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Aparatul urinar si cel reproducator sunt componente importante ale sanatatii generale, de aceea orice simptomatologie care indica aparitia unei probleme medicale trebuie semnalata unui specialist, in cazul tau, unui medic de la un cabinet de urologie din Oradea. Daca nu stii ce optiuni ai pe piata de servicii medicale private din orasul resedinta a judetului Bihor, acest articol te va ajuta sa identici cele mai bune solutii de rezolvare medicala, in functie de nevoile si exigentele tale.

Citeste textul pana la final si vei afla unde gasesti un urolog bun in Oradea, ce iti poate oferi acesta in materie de diagnostic si tratament si care sunt conditiile in care ii poti accesa serviciile.

Cat costa o consultatie de urologie in Oradea?

Poate ca nu este cel mai important aspect pretul consultatiei de urologie in Oradea, insa este unul dintre variabilele pe care le poti controla in ceea ce priveste viitoarea vizita la medic, iar acest lucru iti ofera un oarecare confort psihic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor cu servicii specializate si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Bioinvest
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Programari nerespectate
Pro-med
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Medic exceptional
 • Competenta si empatie
 • Examinari amanuntite
 • Consultatii ample
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Identificarea rapida si precisa a problemei de sanatate
 • Solutii eficiente de tratament
C. Vascular Venus
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii integrate
 • Dotari cu aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Spital Pelican
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp mare de asteptare
Dr. Darius Purza
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medic profesionist si experimentat
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnostic precis
 • Sfaturi si prescriptii competente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de urologie in Oradea

Ai ajuns in punctul in care stii ca dispui de mai multe optiuni de top pentru urologie in Oradea, insa existenta unui numar mare de variante te pune fata in fata cu dificultatea alegerii. Pentru a te asigura ca iei decizia cea mai buna pentru sanatatea ta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor si cabinetelor din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte relevante pentru calitatea serviciilor, oferta de investigatii si tratamente, dotarile de care dispun unitatile medicale, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Bioinvest Medical Center

Cabinetul de urologie al Policlinicii Bioinvest din Oradea ofera pacientilor consultatii, consultatii de control, ecografie de tract urinar, cistoscopie, cistoscopie flexibila, extragere stent ureteral, biopsie a prostatei sub ghidaj ecografic, circumcizie cu anestezie locala, instilatie vezicala, schimbare cistostoma/ureterostoma, schimbare sonda urinara, electrocauterizare. Echipa de urologi a clinicii este formata din dr. Mihai Varlan, medic primar urologie, dr. Andreea Cociuba, medic specialist urologie, si dr. Madalin Sandor, medic specialist urolog. Centrul medical Bioinvest dispune de mai multe puncte de lucru in judetul Bihor (in Marghita, Salonta si Alesd) si o policlinica centrala in Oradea cu peste 20 de specialitati clinice, investigatii paraclinice, centru de recoltare si laborator acreditat.

Clinica are tarifele pentru servicii afisate pe site-ul web. Consultatia initiala la un medic urolog din Oradea din acest centru are pretul de 220 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici si le considera de buna calitate, potrivit recenziilor din mediul online. Multi scriu ca medicii sunt profesionisti, ca asculta cu rabdare si empatie problemele pacientilor si prescriu solutii eficiente de tratament. Sunt si pacienti care sustin ca exista deficiente in organizarea programarilor, care face ca timpul de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului sa fie mare. 

Vezi parerile pacientilor despre Bioinvest
Vezi Pareri

2. Pro-med

Pro-med este numele Cabinetului de Urologie, Ecografie si Medicina Sexuala din cadrul Fundatiei de Scleroza Multipla din Oradea. Pacientii pot accesa aici consultatii de specialitate, ecografie, analize medicale, consiliere, tratament (cateterism vezical, schimbare catetere urostoma, instilatii vezicale, tratamente injectabile si pansamente), consultatii la domiciliu si consultatii online. Dr. Sergiu Bonat, specialistul care activeaza aici, este medic primar urolog, avand competenta in ecografie generala si o experienta clinica de aproape 15 ani. Pentru membrii Centrului de Scleroza Multipla, serviciile medicale sunt gratuite.

Preturile sunt publicate pe site-ul web al cabinetului. Pentru o consultatie initiala, care include ecografie abdominala, la acest urolog din Oradea vei plati 250 de lei. Consultatia initiala la domiciliu are pretul de 400 de lei. 

Pacientii care au trecut pragul cabinetului apreciaza serviciile excelente ale acestuia si considera ca dr. Sergiu Bonat este un medic exceptional, competent, empatic, care examineaza persoanele suferinde in mod amanuntit, in cadrul unor consultatii ample, in care ofera explicatii utile si usor de inteles. Totodata, acestia declara ca medicul identifica rapid si precis problemele si ofera solutii eficiente de tratament.

3. Centrul Vascular Venus

In ambulatoriul de urologie al Centrului Vascular Venus, locuitorii judetului Bihor pot accesa consultatii de specialitate, ecografie abdominala si pelvina, ecografie de parti moi, consultatii postoperatorii pentru extragerea firelor de sutura, toaleta plagilor sau pansamentele plagilor postoperatorii, schimbarea sondei urinare, dilatatii uretrale pentru stricturi de uretra, recoltarea secretiei uretrale. Investigatiile de la cabinet pot fi completate, pentru precizia diagnosticului, cu radiografie renovezicala simpla, efectuata in laboratorul de imagistica al centrului. Totodata, tratamente urologice invazive pot fi realizate in regim de internare de zi sau internare continua. Vei apela aici la experienta si competentele medicilor dr. Madalin Sandor, medic specialist urolog, si dr. Eugen Urda, medic specialist urolog. Centrul Vascular Venus din Oradea include spital privat, policlinica, servicii de imagistica medicala si laborator de analize.

Tariful pentru o consultatie de urologie in ambulatoriul centrului este de 220 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Printre aspectele pozitive amintite in cadrul recenziilor se includ dotarile cu aparatura moderna, serviciile integrate si profesionalismul medicilor. Slaba gestionarea a programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, intarzierea comunicarii rezultatelor investigatiilor si atitudinea lipsita de solicitudine a personalului de la receptie sunt aspecte negative semnalate de multe dintre persoanele care au vizitate clinica.

4. Spitalul Pelican

La Spitalul Pelican din Oradea, poti accesa servicii de urologie atat in ambulatoriu, cat si pe sectia de specialitate, in functie de complexitatea tratamentelor. Ambulatorul de urologie ofera consultatii, ecografie abdominala si pelvina si ecografie de parti moi. Pentru investigatii ca analize de sange, radiografie renovezicala simpla, urografie intravenoasa si, in unele cazuri, tomografie computerizata nativa si cu substanta de contrast sau RMN de pelvis si abdomen, este nevoie de spitalizare de zi. Colectivul de la urologie este alcatuit din cinci specialisti si este coordonat de prof. univ. dr. Teodor Traian Maghiar, medic primar urolog, sef sectie si director medical. Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 10.000 de pacienti lunar. In cadrul Spitalului Pelican pacientii au acces la consultatii medicale in 15 specialitati, la investigatii de imagistica si laborator, la serviciu de ambulanta si urgenta 24 de ore din 24.

Pretul unei consultatii de urologie este de 250 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile Spitalului Pelican si considera ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si empatici, iar tratamentele efectuate au avut rezultate bune. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca preturile sunt ridicate, ca programarile sunt onorate cu intarziere si ca experienta de aici seamana cu cea dintr-un spital de stat.

5. Dr. Darius Purza

Uromed Purza este Cabinetul Individual Privat de Urologie al medicului dr. Darius Purza, medic primar urolog, avand competente in ecografie abdominala. Pacientii din Oradea vor gasi aici un specialist cu o experienta clinica de 17 ani si aparatura moderna, pentru consultatii amanuntite, controale si examinari ultrasonografice ale aparatului urinar. Pe langa acest cabinet din Oradea, medicul mai poate fi gasit la cabinetul individual propriu din Beius, judetul Bihor.

Consultatia la acest medic urolog te va costa 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta la acest cabinet si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de un medic profesionist si experimentat, de consultatii amanuntite, de sfaturi si prescriptii competente si de un diagnostic precis.

Concluzii

Sanatatea aparatului urinar si a aparatului reproducator masculin reprezinta aspecte deosebit de importante pentru calitatea vietii pacientilor, iar expertiza unui specialist bun in urologie in Oradea este un factor hotarator pentru obtinerea unui diagnostic precis si a unui tratament adecvat, care sa duca la rezolvarea problemelor medicale. Ca locuitor al judetului Bihor, ai sansa de a beneficia in municipiul resedinta de optiuni pentru solutii medicale competente, in cadrul unor clinici cu servicii specializate si medici urologi bine pregatiti si experimentati.

Ai acces in Oradea la consultatii amanuntite, explicatii pe intelesul pacientilor legate de diagnostic si solutii terapeutice, la investigatii imagistice si functionale performante, la analize de sange si tratamente de urologie disponibile in ambulatoriu, in regim de spitalizare de zi sau de spitalizare continua, in cadrul unor clinici de top din oras.