Meniu

Urologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de urologie in Suceava sunt esentiale pentru diagnosticarea, tratarea si prevenirea afectiunilor legate de tractul urinar, prostata si alte probleme similare. Tratamentul ideal difera in functie de particularitatile unui caz si tocmai de aceea, o programare la un specialist in domeniu reprezinta primul pas al procesului de vindecare. 

La clinicile din Suceava vei gasi medici cu experienta in domeniu, iar scopul lor, mai intai de toate, este de a te ajuta sa-ti intelegi starea de sanatate. Pe urma, in functie de afectiunea de care suferi, acestia iti vor oferi indicatii si sfaturi. Exista situatii in care, pentru a obtine mai multe informatii, se recomanda efectuarea unor analize de sange sau a unor investigatii imagistice.

Cat costa o consultatie de urologie in Suceava? 

Costul unei consultatii de specialitate la cabinetele de urologie din Suceava poate varia in functie de clinica si de complexitatea problemei. In unele situatii, consultatiile pot fi decontate prin prezentarea biletului de trimitere, insa nu toate clinicile din oras colaboreaza cu o casa de asigurari de sanatate, asa ca este important sa afli care sunt preturile practicate. Consulta tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Artio Medica
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Pachete de servicii
Alma Clinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Pachete de servicii
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Clinica ICD
275 Ron
 • Pret Consultatie 275 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Locatie centrala
 • Laborator de analize medicale
 • Curatenie
Centrul Fiziomed
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Preturi accesibile
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Policlinica CoraMed
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medic primar si specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
 • Personal nepregatit la receptie
 • Timp de asteptare ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care sa apelezi pentru servicii de urologie in Suceava 

Daca te afli in cautarea unui medic urolog in Suceava, poti folosi topul de mai jos drept punct de pornire in acest sens. Asigura-te ca la clinica pe care o alegi isi desfasoara activitatea medici specialisti, care dispun de cunostintele necesare pentru a te ajuta. N-ar strica nici sa verifici recenziile lasate clinicii de catre alte persoane care au beneficiat de serviciile sale in trecut: 

1. Artio Medica 

Dotata cu aparatura medicala de ultima generatie si un personal cu experienta in domeniu, clinica Artio Medica reprezinta optiunea ideala pentru cei care au nevoie de servicii de urologie si nu numai in Suceava. Aici isi desfasoara activitatea un medic primar, Dr. Nicolae Stoican, iar gama de servicii la care au acces pacientii nu se limiteaza doar la consultul de specialitate, ci include ecografia, montarea sau schimbarea sondei urinare si terapia shockwave pentru disfunctie erectila, prostatita sau boala Peyrione. De asemenea, persoanele interesate pot opta si pentru pachetul complet de urologie, alcatuit din consult, ecografie si examen de prostata. Medicul este prezent la cabinet de luni pana vineri, intre orele 9 si 17. Pacientii care isi doresc sa se programeze pentru un consult in afara programului, pot face acest lucru, insa se percepe o taxa de 50%. 

Pretul consultatiei de urologie este de 180 de lei. 

Majoritatea oamenilor care au vizitat Artio Medica au adus doar cuvinte de lauda la adresa clinicii si a personalului care isi practica meseria aici. Spatiul este unul placut si sigur, in care normele de igiena sunt respectate cu strictete. Au existat si situatii in care programarile n-au fost respectate, iar timpul de asteptare in plus a fost de aproximativ jumatate de ora. 

Vezi parerile pacientilor despre Artio Medica 
Vezi Pareri

2. Alma Clinic 

Activitatea medicilor de la Alma Clinic acopera un numar impresionant de specialitati medicale, ca de exemplu cardiologia, neurologia si urologia in Suceava. Cu privire la ultima categorie de servicii, oamenii il pot gasi aici pe Dr. Danii Sergiu, medic specialist urolog, care se ocupa de investigarea si tratarea a diverse afectiuni ale tractului urinar. Serviciile la care pacientii au acces sunt consultatia de specialitate, ecografia, montarea sondei uretrale, dilatatiile si recoltarea de secretii. Exista si posibilitatea de a opta pentru pachetul complet alcatuit din consult si ecografie. Rezultatele de calitate sunt obtinute prin intermediul ecografului de ultima generatie Vivid S5 din dotarea clinicii. Pentru a obtine mai multe informatii sau o programare, persoanele interesate au la dispozitie cele doua numere de telefon ale clinicii si un formular de contact. 

O consultatie de specialitate costa 300 de lei.  

Personalul Alma Clinic este apreciat pentru amabilitate, profesionalism si seriozitate. Serviciile medicale se efectueaza intr-un spatiu bine igienizat, sigur si relaxant. In acelasi timp, o problema de care s-au lovit mai multe persoane este faptul n-au reusit sa dea de un reprezentant al clinicii la telefon, asa ca le-a fost imposibil sa se programeze. 

3. Clinica ICD 

Tot pentru a beneficia de expertiza unui urolog in Suceava, oamenii mai au ca optiune Clinica ICD, unde isi desfasoara activitatea medicul primar Dr. Filip Alexei. Clinica a aparut din dorinta de a oferi unui numar cat mai mare de pacienti acces la un diagnostic corect, prin intermediul consultatiilor medicale de specialitate. Cabinetele sunt elegante si dotate cu aparatura moderna, in scopul de a le oferi oamenilor o experienta cat mai placuta. De asemenea, in cazul care medicul solicita efectuarea unor analize de sange, acest lucru se poate realiza tot la clinica, datorita laboratorului propriu. Programarea se poate face online, dupa verificarea programului medicului. 

Pretul consultatiei de urologie este de 275 de lei. 

Profesionalismul si dedicarea sunt cuvintele care descriu cel mai bine activitatea Clinicii ICD. De la programarea rapida si pana la intalnirea cu medicul primar, totul decurge ca la carte. De asemenea, clinica a fost amplasata in centrul orasului, tocmai pentru a face accesul cat mai facil pentru pacienti. Conditiile de igiena sunt si ele foarte bune. 

4. Centrul Fiziomed 

Lista continua cu o alta optiune in materie de urologie in orasul Suceava si anume Centrul Fiziomed, infiintat inca din anul 2013. Chiar daca la inceput activitatea acestuia s-a concentrat pe serviciile de recuperare medicala si fizioterapie, portofoliul sau s-a extins odata cu trecerea timpului pentru a include cat mai multe specialitati. In prezent, de efectuarea serviciilor de urologie se ocupa un medic specialist, Dr. Andrei Ilisei, care are competenta in ecografia renala. De regula, consultul de specialitate consta intr-o discutie cu medicul de la centru, insa se pot efectua si analize de sange sau ecografii, in cazurile in care simptomele nu sunt clare. Programarea se poate realiza online sau printr-un apel telefonic. Programul este flexibil si se adapteaza nevoilor pacientului. 

Cu privire la pretul consultatiei, acesta este de 140 de lei. 

Experienta placuta de care au avut parte mai multe persoane care au vizitat Centrul Fiziomed se datoreaza personalului competent, bine organizat, atent si discret. Medicii fac tot posibilul sa ofere sfaturi utile, indiferent de afectiunea unui pacient. Nici aparatura moderna nu este trecuta cu vederea de cei care au vizitat clinica in trecut.  

5. Coramed 

Centrul Medical Coramed reprezinta ultima optiune de pe lista spre care se pot orienta oamenii, cu scopul de a beneficia de consultatii cu medici urologi in Suceava. Din departamentul de urologie fac parte Dr. Nicolae Dobromir, medic primar si Dr. Oleg Mereuta, medic specialist. In portofoliul de servicii se regasesc: consultul de specialitate, ecografia O.G.E., ecografia reno-vezica-prostatica, dilatatiile uretrale si schimbarea sondei. Programarile se fac rapid prin telefon, insa exista si optiunea de a completa un formular online cu toate detaliile necesare. 

Consultatia de specialitate costa 120 de lei. 

Printre caracteristicile pe care le-au apreciat mai multi pacienti la personalul Centrului Coramed se numara amabilitatea, punctualitatea si profesionalismul. Din pacate, personalul de la receptie nu este pregatitea pentru interactiunea cu pacienti, iar lipsa de organizare duce la un timp de asteptare ridicat. 

Concluzii 

In cele din urma, tot ce trebuie sa faci pentru a determina cauza simptomelor tale este sa te programezi la o consultatie de specialitate cu un urolog din Suceava, la unul din centrele de mai sus. Informatiile pe care le vei obtine in acest fel te vor ajuta sa-ti intelegi starea de sanatate, astfel incat sa poti lua cele mai bune decizii pe viitor!