Meniu

Urologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu diverse simptome asociate, de obicei, cu afectiunile tractului urinar, o consultatie de urologie in Valcea iti poate oferi mai multe informatii despre starea ta de sanatate. Scopul medicilor din oras este de a-ti oferi un diagnostic corect, pe baza caruia sa poata stabili un plan de tratament cat mai util si eficient. 

Diagnosticarea se face cu aparatura moderna, intr-un spatiu sigur si confortabil, indiferent de clinica din Valcea de care este vorba. Medicii care se ocupa de acest proces au in spate ani de experienta, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere. In schimb, in timpul primului consult, ideal este sa oferi cat mai multe informatii despre simptomele tale si cum se manifesta. 

Cat costa o consultatie de urologie in Valcea? 

Costul unei consultatii de specialitate la un urolog in Valcea poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi nivelul de experienta al medicului, locatia clinicii si serviciile furnizate. Pentru a-ti face o idee despre tarifele practicate la clinica, ti-am pregatit tabelul de mai jos. Tot acolo vei gasi si scorul obtinut de clinicile respective pe parcursul anilor de activitate. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Binisan
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Laborator de analize
Balneomedcenter
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Contract CAS
 • Laborator de analize
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Dr. Dominic Pascut
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Tratament personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti apela pentru servicii de urologie in Valcea 

La cele trei clinici de mai jos isi desfasoara activitatea medici bine pregatiti in domeniul urologiei din Valcea, care te pot ajuta cu sfaturi, indicatii si solutii pentru problemele tale. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza lor este sa te programezi la o consultatie de specialitate. Pe urma, in functie de caracteristicile cazului tau, medicul iti poate prezenta urmatorul pas: 

1. Centrul Medical Binisan  

Activitatea Centrului Medical Binisan se caracterizeaza printr-o gama variata de specialitati medicale, de la cardiologie, la endocrinologie si urologie, toate acestea la sediul din Valcea. Dr. Razvan Cazangiu este medicul specialist care se ocupa de efectuarea serviciilor din aceasta categorie. Pacientii pot opta atat pentru o consultatie de specialitate, cat si pentru infiltratii, montarea sau schimbarea sondei, ecografie testiculara etc. De asemenea, exista un pachet complet de urologie alcatuit din consult, ecografie si scrisoare medicala. Cei care isi doresc sa se programeze pentru un consult initial o pot face cu ajutorul numarului de telefon de la centru. In plus, cei care au nevoie de analize medicale au posibilitatea de a le efectua la laboratorul de aici. 

Consultul de specialitate costa 150 de lei. Acest pret creste la 250 de lei, daca in pachet este inclusa si o ecografie. 

Profesionalismul, corectitudinea si promptitudinea sunt doar cateva din aspectele apreciate de cei care au optat pentru serviciile clinicii Binisan. La acestea se mai adauga si personalul amabil, care face tot posibilul sa le ofere pacientilor o experienta cat mai placuta, indiferent de motivul pentru care au venit la centru. Au existat si situatii in care rezultatele analizelor au fost eronate. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Binisan  
Vezi Pareri

2. Balneomedcenter 

Urmatorul centru spre care se pot orienta oamenii pentru serviciile unui medic urolog in Valcea este Balneomedcenter. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Emilian Nicoara, medic specialist. Datorita contractului pe care centrul il are cu CAS, pacientii au posibilitatea sa beneficieze in mod gratuit de consultatii de specialitate, daca se prezinta cu bilet de trimitere. Alte servicii care pot fi efectuate la centru sunt cistoscopia, ecografia abdominala si eliberarea referatului medical de urologie. In ceea ce priveste programul medicului, acesta este prezent la cabinet lunea in intervalul 8-15. Tocmai de aceea, persoanele care vor sa se programeze la un consult de specialitate trebuie sa o faca din timp, printr-un apel telefonic sau prin completarea unui formular online. Centrul dispune si de un laborator de analize medicale. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 170 de lei. 

Mai multe persoane au apreciat personalul de la Balneomedcenter pentru amabilitatea, profesionalismul si respectul de care medicii dau dovada de fiecare data. Clinica este curata si primitoare, ceea ce ajuta la crearea unei atmosfere placute. Din pacate, programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce scoate in evidenta o lipsa de organizare. 

3. Dr. Dominic Pascut 

Ultima optiune de pe lista in materie de urologie in orasul Valcea este cabinetul Dr. Dominic Pascut, medic primar. Experienta acumulata in domeniu pe parcursul activitatii sprijina diagnosticarea corecta a mai multor tipuri de afectiuni. Cabinetul ofera diverse servicii, de la consultatii de specialitate, la examinari ecografice si tratamente de specialitate pentru mai multe probleme de sanatate. Aparatul utilizat pentru efectuarea ecografiilor este de ultima generatie, pentru a obtine rezultate cat mai clare. Cu privire la programari, acestea se fac telefonic. 

Consultatia de specialitate costa 170 de lei. 

Pacientii care au optat pentru serviciile prestate in cadrul cabinetului Dr. Dominic Pascut au fost deosebit de multumiti de experienta de care au avut parte. Informatiile pe care medicul le ofera sunt prezentate intr-o asa maniera incat sa fie pe intelesul tuturor. 

Concluzii

In cele din urma, printr-o programare la unul din cabinetele de urologie din Valcea de mai sus, vei beneficia de expertiza unor profesionisti cu experienta in domeniu, care te pot ajuta sa-ti gestionezi cu succes simptomele si de ce nu, chiar sa le elimini, acolo unde este posibil.