Meniu

Urologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru problemele de sanatate ale aparatului urinar si pentru disfunctiile aparatului reproducator la barbati, se impune vizita la un cabinet medical de specialitate, in acest caz la urologie in Zalau. Daca nu ai gasit inca o optiune pentru acoperirea nevoilor tale medicale, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii sanitare private din oras. 

Citeste pana la capat textul si afla unde poti gasi un urolog bun in Zalau, care sa iti ofere un diagnostic precis si un tratament adecvat.

Cat costa o consultatie la urologie in Zalau?

Inainte de a ajunge intr-un cabinet de urologie din Zalau, vrei sa stii cat mai multe detalii despre conditiile in care se desfasoara examinarile, investigatiile si tratamentele. Un prim aspect este pretul pentru o consultatie, pe care il vei afla din tabelul de mai jos, in care vei gasi si numele clinicilor cu servicii specializate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru medical modern
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Personal amabil
 • Interior curat si primitor
Ioan Juravle
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionalismul ireprosabil al medicului
 • Meticulozitatea abordarii cazurilor
 • Rabdarea si amabilitatea fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
Centrul Loyal
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diversitate de specializari medicale
 • Medici competenti si experimentati
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de urologie din Zalau

Iti doresti, desigur, cele mai calitative servicii atunci cand este vorba despre sanatatea ta, iar cele de urologie din Zalau nu fac exceptie de la aceste criterii de exigenta. Desi te bucura existenta acestui clasament al clinicilor si cabinetelor specializate, ai vrea sa poti evalua singur/-a unitatile medicale din top, pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre activitatea lor, despre echipamentele de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. 

1. Centrul Anastasios

La Centrul Medical Anastasios, pacientii din Zalau pot accesa servicii de diagnostic si tratamente in urologie, pentru infectii urinare, prostatite, uretrite, litiaza urinara, tulburari de dinamica sexuala (impotenta), tumori si altele, consultatii, controale, ecografie si cistoscopie. Aici activeaza o echipa formata din doi medici dedicati profesiei, ambii cu experienta in unitati medicale private si de stat din Cluj-Napoca: dr. Andrei Dumitrescu, medic primar urolog, avand competente in litotritie extracorporala si in ultrasonografie generala, si dr. Bogdan Ene, medic specialist urolog, cu competente in ecografia generala. Clinica Anastasios din Zalau este un centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima generatie si se adreseaza locuitorilor orasului cu o paleta diversa de specializari, consultatii, investigatii imagistice si explorari functionale. 

Pretul unei consultatii la urolog este de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile acestei clinici si apreciaza serviciile de calitate, centrul medical modern, aparatura performanta, profesionalismul si experienta medicilor, interiorul curat si primitor si amabilitatea intregului personal.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Dr. Bogdan Ioan Juravle

Cabinetul medical Individual de Urologie Dr. Ioan Bogdan Juravle ofera pacientilor consultatii de urologie si andrologie, controale, ecografie urinara, tratamente diverse pentru afectiunile aparatului urinar si ale aparatului reproducator la barbati, prescriptii de retete si interventii minim invazive. Dr. Bogdan Juravle este medic specialist urolog si activeaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Zalau.

Tariful pentru o consultatie de urologie la acest medic este de 250 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre serviciile excelente ale cabinetului, despre profesionalismul ireprosabil al medicului, despre meticulozitatea cu care abordeaza fiecare caz, despre rabdarea si amabilitatea ta si despre solutiile eficiente de tratament.

3. Centrul Loyal

Centrul Medical Loyal dispune de doua cabinete de urologie, in care pacientii se pot adresa unor medici dedicati profesiei: dr. Mihai Suciu, medic specialist urolog, si dr. Tudor Hodor, medic specialist urolog. Vei putea solicita in cadrul clinicii consultatie, ecografie, analize si investigatii specifice pentru sanatatea aparatului urinar si disfunctiile sexuale la barbati. Clinica Loyal reuneste cabinete specializate de alergologie, cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, nefrologie, neurologie, ORL, oncologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrica, urologie, medicina muncii, imagistica medicala si laborator de analize.

O consultatie la urologie in acest centru medical te va costa 200 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru serviciile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. O buna parte apreciaza diversitatea de specializari disponibile la Centrul Loyal, competentele medicilor, experienta in lucrul cu pacientii si tratamentele cu rezultate bune. Pe de alta parte, multe persoane acuza lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Concluzii

Cand ai nevoie de servicii medicale de calitate in urologie la Zalau, te poti adresa clinicilor de top din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si personal medical bine pregatit. Medicii urologi profesionisti si experimentati te intampina cu o abordare moderna si solutii eficiente de diagnostic si tratament. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand cabinetul care sa iti satisfaca in mod optim nevoile de ingrijire medicala.