Meniu

Oftalmologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de oftalmologie in Resita in care sa iti poti verifica sanatatea ochilor, acuitatea vizuala si sa descoperi cauzele unor simptome oculare care te supara. Poate ca ai trecut prin fata unor astfel de unitati medicale in orasul tau, insa ai vrea sa stii care este cea mai buna solutie pentru nevoile tale si pentru o anumita problema legata de functionarea ochilor.

Ai ajuns, cautand, la articolul potrivit, care contine o cercetare bine documentata a pietei de sanatate private din Resita, in sectorul oftalmologie, de care te poti folosi pentru a identifica un medic bun caruia sa i te adresezi.

Cat costa o consultatie de oftalmologie in Resita?

Vrei sa stii cat mai multe informatii despre clinicile si cabinetele de oftalmologie din Focsani, despre conditiile in care se desfasoara consultatiile si despre preturile practicate pentru servicii. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale specializate si tarifele pe care le incaseaza fiecare pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. On
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medic profesionist si experimentat
  • Consultatii riguroase
  • Solutii eficiente de tratament
Dr. Preda
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii calitative
  • Medic oftalmolog bun
  • Amabilitate, rabdare si empatie fata de pacienti
  • Consultatii amanuntite
  • Prescriptii corecte
Optica
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii ireprosabile
  • Personal profesionist
  • Medic competent si experimentat
  • Blandete si rabdare fata de pacienti
  • Produse de optica de calitate
  • Sfaturi avizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici si cabinete de oftalmologie din Resita

Nu esti genul care alege doar in functie de recomandari, mai ales cand este vorba despre sanatatea ta, de aceea ai vrea sa iti poti face propriul clasament al serviciilor de oftalmologie din Resita. Ai nevoie, pentru acest demers, de informatii suplimentare despre aparatura de care dispun clinicile si cabinetele, despre medicii care activeaza in cadrul lor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul, detalii pe care le vei gasi in sectiunea urmatoare a acestui articol.

1. Dr. On

Dr. On este clinica de oftalmologie din Resita infiintata de dr. Nicolae-Sebastian On, medic specialist oftalmolog cu experienta de peste 15 ani, care ofera consultatii, investigatii complexe, prescriptii pentru ochelari si lentile de contact, tomografie in coerenta optica si microchirurgie oculara, operatii de cataracta si glaucom cu metode moderne. Tomograful ocular Zeiss Stratus din dotarea clinicii permite diagnosticarea cu acuratete a degenerescentei maculare, a glaucomului, a edemului macular diabetic si a altor boli ale retinei in doar cateva secunde. Pacientii primesc in cadrul consultatiei un examen oftalmologic complet, cu analiza fund de ochi, masurarea tensiunii intraoculare, diagnostic si indicatii de tratament. In cadrul clinicii vei gasi si servicii profesionale de optica medicala.

O consultatie la acest oftalmolog din Resita costa 200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale acestui cabinet, de profesionalismul si experienta medicului, de manierea riguroasa in care se desfasoara consultatiile, de aparatura moderna si de solutiile de tratament indicate de oftalmolog.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. On
Vezi Pareri

2. Dr. Preda

Cabinetul privat de oftalmologie Dr. Preda functioneaza in cadrul Centrului oftalmologic Dr. Munteanu din Resita si pune la dispozitia pacientilor consultatii complexe, investigatii, prescriptii de ochelari, tratamente si interventii chirurgicale pentru cataracta. Aparatura de specialitate asigura rezultate precise ale masuratorilor biometrice, ale investigatiilor de examinare a fundului de ochi, tomografie oculara, verificarea tensiunii intraoculare, masurarea campului optic si altele. Dr. Alexandra Preda este medic primar oftalmolog, sef de lucrari la Disciplina Oftalmologie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si doctor in stiinte medicale.

Pretul unei consultatii este de 200 de lei la acest medic oftalmolog.

Pacientii marturisesc ca au avut o experienta placuta la acest cabinet, cu servicii de calitate, un medic bun, caracterizat de amabilitate, rabdare si empatie, consultatii amanuntite si prescriptii corecte. 

3. Optica

Optica Resita este un centru de optica medicala cu o traditie de peste 30 de ani, in care pacientii pot accesa consultatii de oftalmologie, investigatii si examinari computerizate, determinare dioptrii, prescriptie ochelari de vedere, executie, montaj si service pentru produse de optica. Consultatiile se efectueaza aici la medic primar oftalmolog, dr. Stela Gombors, cu experienta dobandita in Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, unde activeaza si in prezent.

Pentru o consultatie, medicul percepe suma de 150 de lei.

Pacientii recomanda Optica Resita pentru serviciile ireprosabile, personalul profesionist si amabil, medicul competent si experimentat, care i-a abordat cu blandete si rabdare, produsele de optica de buna calitate si sfaturile avizate primite aici.

Concluzii

Cele mai bune servicii de oftalmologie din Resita pot fi accesate in cadrul unor cabinete si clinici specializate, dotate cu aparatura necesara efectuarii unei game largi de investigatii pentru depistarea si diagnosticarea afectiunilor oculare si a deficientelor de vedere. In orasul resedinta a judetului Hunedoara activeaza personal medical profesionist, medici cu experienta si pasiune pentru meserie, empatici si amabili fata de pacienti. Solutiile medicale propuse merg de la tratamente medicamentoase, prescriptii ochelari si lentile de contact si pana la interventii complexe pentru cataracta si glaucom.

In functie de problema de sanatate oculara pe care o acuzi, poti alege cabinetul din Resita catre care sa te indrepti pentru o consultatie de oftalmologie, urmata, desigur de stabilirea tratamentului, pentru care unitatea medicala dispune sau nu de posibilitati, asa cum ai aflat din lectura acestui articol de prezentare a serviciilor specializate din oras.