Meniu

Alergologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alergiile iti dau batai de cap si vrei sa gasesti o modalitate prin care sa le tii sub control, situatie in care te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui medic alergolog din Arad? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, o sa ai acces la informatii valoroase despre cinci unitati medicale care o sa te ajute sa gasesti solutia potrivita. Atat in cazul copiilor, cat si in cazul adultilor, interventia medicului alergolog este pretioasa pentru tratarea din timp a acestei probleme de sanatate care poate degenera de-a lungul timpului. Inainte de a merge la un cabinet medical care sa cuprinda si aceasta specialitate, te incurajam sa parcurgi articolul pana la final pentru a sti exact care sunt preturile practicate, dar si cat de pregatiti sunt medicii.

In Arad, din fericire, exista o multime de cabinete specializate in alergologie la care poti apela. Pentru a-ti simplifica toate cautarile, ti-am selectat cinci cele mai bune si apreciate dintre ele. Iata care sunt acestea, dar si ce au de oferit.

Cat costa o consultatie de alergologie in Arad?

Pretul pentru o consultatie de alergologie in Arad este diferit de la o unitate medicala la alta, in primul rand, in functie de renumele clinicii. In al doilea rand, un alt factor care poate influenta pretul este si statutul medicului. Tariful unui medic primar, de exemplu, va fi intotdeauna mai ridicat, avand in vedere supracalificarea in domeniu. Iata care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Camelia Ciacli
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Act medical corect
 • Amabilitate si seriozitate
 • Empatie si buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
Policlinica AS
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic calificat
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rezultate excelente
Centrul Mediqa
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amabilitate si caldura
 • Aparaturi moderne
 • Teste precise
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Consultatii de specialitate
 • Rezultate ireprosabile
Ultra Clinica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatie exemplara
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu prietenos
 • Diagnosticare corecta
 • Teste precise
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Geanta & Dr. Ietia
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Cabinet modern
 • Echipamente performante
 • Teste precise
 • Diagnostic corect
 • Competenta si buna pregatire
 • Tratament personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in alergologie in Arad

Vrei sa mergi la un medic alergolog in Arad pentru a fi corect diagnosticat, dar si pentru a primi un tratament corespunzator pentru alergiile cu care te confrunti? Atunci iti sugeram sa citesti cu atentie descrierile clinicilor de mai jos pentru a fi la curent cu pregatirea si competenta doctorilor din orasul tau. Iata care sunt acestia, dar si ce impresie au avut ceilalti pacienti cu privire la serviciile de care au beneficiat:

1. Dr. Camelia Ciacli

Dr. Camelia Ciacli este medic primar in alergologie si imunologie clinica din Arad, care asigura servicii medicale la o calitate superioara, tratand fiecare pacient cu profesionalism si amabilitate. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, si-a inceput activitatea in anul 1996, a participat la diverse cursuri de perfectionare anuale cu tematici, fiind, de asemenea, specializata si in medicina interna. A fost, de asemenea, si asistent universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad, disciplina Medicina Interna, Alergologie si Imunologie Clinica, avand totodata competenta de a efectua ecografii generale. Printre investigatiile pe care le efectueaza se numara si: biometrie, tratamente de desensibilizare (terapie sublinguala), investigatiile paraclinice, testarea cutanata alergologica, spirometrie, teste cutanate alergologice prick si patch. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie la dr. Camelia Ciacli este de 200 lei.

Pacientii care au apelat la serviciile dr. Camelia Ciacli au fost multumiti de prestatia sa, avand competenta de a desfasura un act medical corect. Amabilitatea, seriozitatea si empatia sunt unele dintre cele mai apreciate calitati cu privire la activitatea doamnei doctor, care asigura o atmosfera primitoare si prietenoasa. Diagnosticarea este corecta, conform bunei sale pregatiri in domeniu, iar planul de tratament este atent elaborat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Camelia Ciacli
Vezi Pareri

2. Policlinica AS

Policlinica AS este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Arad, care asigura tuturor pacientilor si servicii de alergologie la o calitate superioara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Carmen Stanculet, medic specialist pediatru cu atestat in alergologie si imunologie pediatrica. Este absolventa a Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si asistent universitar in cadrul Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad. In spectrul carierei sale profesionale sunt incluse urmatoarele: competenta de ultrasonografie generala, alergologie si imunologie pediatrica, monitorizarea copilului diabetic si cu tulburari endocrine, ecografie generala. In plus, doamna doctor este bine pregatita si in consultarea adultilor. Pacientii pot beneficia de gratuitate datorita faptului ca se afla in relatii contractuale cu CAS. 

Pretul unei consultatii de alergologie este de 100 lei in cazul pacientilor neasigurati.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile policlinicii. Departamentul de alergologie este reprezentat de un medic calificat, bine pregatit si profesionist, care asigura un act medical ireprosabil atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pe langa abilitatile ireprosabile ale medicului, sectia medicala este si echipata corespunzator, astfel incat rezultate obtinute sa fie excelente.

3. Centrul Mediqa

Centrul Mediqa este o unitate medicala cu multiple specialitati din Arad, printre care se numara si alergologia, in cadrul careia pacientii au sansa de a-si trata eficient afectiunile medicale. In cadrul echipei isi desfasoara activitatea dr. Igna Diana Brisan si dr. Camelia Ciacli, medici primari in alergologie si imunologie clinica. Cele doua doamne doctor au competenta de a pune in aplicare consultatii de specialitate cu ajutorul carora sa depisteze care este concret afectiunea de care pacientul sufera, ulterior aplicand un plan eficient de tratament. Printre afectiunile tratate se numara si: astm bronsic, rinite si conjunctivite alergice, urticarii, dermatita atopica si alergica de contact etc. Testele cutanate efectuate sunt precise, avand rolul de a-l ajuta pe medic sa identifice care este agentul patogen de vina.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 150 lei.

Pacientii care au apelat la serviciile centrului Mediqa au fost primiti cu amabilitate si caldura, acestia acordand, astfel, recenzii pozitive. Departamentul de alergologie este echipat in mod corespunzator cu multiple aparaturi si teste precise, prin intermediul carora pacientii sa obtina un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Multumita echipei medicale, fiecare persoana este corect consultata si investigata, rezultatele obtinute fiind ireprosabile.

4. Ultra Clinica

Ultra Clinica, o alta varianta pe care ti-o prezentam din Arad, este o unitate medicala cu specialitati multiple, printre care se numara si alergologia. Echipa medicala care se afla in cadrul acestei specialitati da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand, de asemenea, la dispozitie aparaturi moderne si echipamente performante. Pacientii pot beneficia de urmatoarele servicii: test prin intepare (prick test), test intradermic (IDR), test epicutanat (patch test) sau teste sanguine, cum ar fi anticorpi anti ICA, examen citologic al frotiului sanguin, depistare hemoragii oculte, examen coproparazitologic, depistare antigen Helicobacter pylori. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 150 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile medicale puse in aplicare de aceasta unitate medicala au fost multumiti, datorita prestatiei ireprosabile puse in aplicare de medici. Atmosfera este primitoare, mediul prietenos, diagnosticarea corecta, multumita testelor precise puse in aplicare, iar tratamentul recomandat este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Cu toate acestea, au fost nemultumiri cu privire la nerespectarea stricta a programarilor.

5. Dr. Geanta Cristian & Dr. Ietia Cristina 

Dr. Geanta Cristian & Dr. Ietia Cristina este un cabinet de alergologie, pediatrie, ecografie generala din Arad, catre care iti poti indrepta atentie daca esti in cautarea unor servicii de calitate. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, consultatiile de specialitate pot fi decontate pentru pacientii asigurati. In cadrul echipei medicale isi desfasoara activitatea dr. Cristian Geanta, medic primar pediatrie si alergologie, care are competenta de a trata eficient atat adulti, cat si copii de alergii. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: testari alergologice, probe functionale respiratorii, tratamente de desensibilizare, consultatii profilactice si in caz de boala, prescrieri investigatii, recomandari terapeutice, ecografie generala.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 100 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online cu privire la activitatea acestei unitati medicale sunt pozitive. Echipa medicala acorda servicii de inalta calitate atat pentru adulti, cat si pentru copii, cabinetul este echipat in mod corespunzator, cu echipamente performante si teste precise, pentru obtinerea unui diagnostic corect. Pe baza diagnosticului, medic are competenta si de a stabili un tratament personalizat.

Concluzii

Vrei sa mergi la un medic alergolog din Arad pentru a afla concret care este problema medicala cu care te confrunti in materie de alergii? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior si sa descoperi care este medicul la care ar fi cel mai bine sa apelezi. Variantele pe care ti le-am afisat anterior sunt unele dintre cele mai apreciate din oras, doctorii dand dovada de profesionalism si o buna pregatire in domeniu.