Meniu

Alergologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vizita la un medic specializat in alergologie din Botosani iti poate aduce rezolvarea in cazul unor simptome si stari pe care, poate, nu ti le explicai: mancarime la nivelul ochilor si umflarea acestei zone, dificultati de respiratie sau senzatie de presiune in piept, lacrimare excesiva.  

Afectiunile alergice pot fi dificil de gestionat fara ajutorul unui specialist si scad calitatea vietii. Alege un medic alergolog la care sa mergi frecvent pentru a tine sub control alergiile, indiferent ca acestea sunt respiratorii, alimentare sau de alta natura. In acest articol vei gasi o recomandare de cabinet care ofera consultatii si in care se efectueaza si test alergologic in Botosani.

Cat costa o consultatie de alergologie in Botosani?

Pretul unei consultatii de alergologie la un medic alergolog din Botosani este prezentat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Ecomed
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Medic alergolog
  • Testari Prick
  • Bun raport calitate-pret
  • Numeroase specialitati medicale
  • Explorari functionale
  • Analize de laborator
  • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinica sunt servicii de alergologie in Botosani?

Exista o clinica in acest oras in care sunt puse la dispozitie si servicii de alergologie. Aici isi desfasoara activitatea un alergolog din Botosani la care se prezinta persoane de toate varstele, pentru diagnostic, investigatii, monitorizare si interventii in cazul alergiilor. Afla in continuare despre ce clinica este vorba!

Centrul Ecomed

Centrul Ecomed a fost dat in folosinta in anul 2002, in Dorohoi, dupa care, doi ani mai tarziu a fost deschisa si clinica din Botosani, in care sunt furnizate si servicii de alergologie. Acestea sunt asigurate de dr. Petru Adumitroaiei, medic specialist alergolog, care ofera consultatii, iar in cadrul acestora, in functie de caz, poate realiza si testari Prick cu 10, 15 sau 20 alergeni. Pe langa aceasta specialitate, la Ecomed mai sunt furnizate si alte servicii din domeniul: medicinei interne, cardiologiei, endocrinologiei, ginecologiei, gastroenterologiei, neurologiei, ORL, urologiei, diabetologiei.

Pretul unei consultatii de alergologie este de 150 de lei la Centrul Medical Ecomed.

In recenziile postate in mediul online, pacientii au mentionat ca personalul de la acest centru medical este bine pregatit, profesionist si amabil. De asemenea, oamenii au remarcat curatenia, varietatea serviciilor medicale si tarifele corecte, raportat la calitate. Sunt insa si cateva lucruri pe care oamenii le reproseaza clinicii, multi dintre botosaneni spunand, in special, ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Ecomed
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Este indicat sa te prezinti la un cabinet de alergologie din Botosani daca ai simptome alergice persistente sau istoric de alergii in familie. In cabinetul de alergologie din clinica prezentata in acest articol se realizeaza si teste cutanate Prick, care determina la ce substante (alergeni) este sensibila o persoana.

Este important sa mergi la medicul alergolog din Botosani daca ai simptome ce anunta o afectiune alergica, pentru a primi un diagnostic si recomandari de tratament. Doar cu ajutorul unui specialist in domeniu iti poti imbunatati calitatea vietii, atunci cand ai probleme cu alergiile.