Meniu

Alergologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unde poti face consultatia de alergologie in Brasov? Acest oras prezinta multe optiuni la capitolul serviciilor medicale, gazduind numerosi specialisti in alergologie. Ei sunt cei la care trebuie sa apelezi daca suferi de o alergie sau banuiesti ca esti alergic la ceva anume. Alergiile se pot dezvolta in orice moment, iar simptomele apar treptat si pot sa provoace un disconfort destul de mare. Tusea, mancarimea ochilor si nasul infundat se numara printre cele mai frecvente simptome ale alergiilor. Exista si simptome mai severe, cum ar fi dificultatile de respiratie sau tusea pe timpul noptii. 

Daca ai observat semnele unei alergii, este indicat sa te adresezi in timp util unui medic specialist pentru a afla ce provoaca alergia si daca este cazul sa te ingrijorezi. Chiar daca simptomele nu sunt atat de deranjante in cazul alergiilor usoare, este bine sa stii ce le provoaca si cum sa ai un control mai bun asupra lor. Lista de factori care pot genera reactii alergice este foarte lunga si cuprinde inclusiv parfumurile, cosmeticele sau anumite medicamente. Pentru a afla cu certitudine la ce esti alergic, poti sa te adresezi unui alergolog bun din Brasov. 

La ce clinica poti face consultatia de alergologie in Brasov?

La o prima cautare pe Google, vei vedea ca multe clinici din Brasov au in lista de servicii si alergologia. Asta inseamna ca le poti alege pentru teste specifice si pentru tratament, acolo unde este cazul. Ca sa iti faci o idee cu privire la pretul consultatiei, am selectat tarifele practicate la cele mai bune clinici si le-am inclus in tabelul urmator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dragus
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta
 • Consultatii amanuntite
 • Tratamente eficiente
 • Empatie si amabilitate
Centrul Kronmedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Amabilitate
 • Explicatii detaliate si usor de inteles
 • Curatenie
 • Rezultate bune in urma tratamentelor
 • Parcare proprie
Medicover
332 Ron
 • Pret Consultatie 332 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atitudine pozitiva
 • Atentie, grija si respect fata de pacient
 • Tratamente eficiente
 • Programarile se pot decala
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate
 • Spital bine organizat
 • Curatenie
 • Aparatura performanta
 • Programari nerespectate
MedLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate
 • Preturi corecte
 • Diversitate de servicii medicale
 • Clinica se aglomereaza uneori
 • Atitudinea unor medici ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde gasesti cei mai buni medici specializati in alergologie in Brasov

Alergologia este una dintre specialitatile medicale prezente pe lista de servicii a multor clinici din Brasov. Asadar, va fi relativ usor sa gasesti un cabinet care se aliniaza la nevoile si asteptarile tale. Important este sa alegi medici cu experienta, care folosesc teste moderne si care sunt apreciati in comunitate.

Mai jos, poti vedea informatii utile si detalii despre pregatirea si experienta unora dintre cei mai buni medici alergologi din Brasov sau despre clinicile in care acestia profeseaza: 

1. Dr. Daniela Dragus

Foarte multe persoane din Brasov care sufera de astm sau care au nevoie de o consultatie de alergologie au ales serviciile dr. Daniela Dagus. Aceasta efectueaza consultatii de specialitate pacientilor de toate varstele si recomanda tratamente pentru afectiuni ca alergii alimentare, dermatita topica, boli autoimune etc. Ca investigatii, sunt disponibile diferite teste alergologice, in urma carora se stabileste conduita terapeutica adecvata. Dr. Daniela Dragus este membru in numeroase asociatii cu profil medical, cum ar fi Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica. 

Pentru consultatia initiala de alergologie, se percepe tariful de 250 lei. 

Pacientii o descriu pe dr. Daniela Dragus ca fiind un medic profesionist, dedicat meseriei. Aceasta ofera servicii de calitate si este amabila, empatica si rabdatoare. Consultatia este amanuntita si tratamentele sunt eficiente. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Daniela Dragus
Vezi Pareri

2. Centrul Kronmedica

Centrul Kronmedica din Brasov este o alegere de top la capitolul serviciilor de alergologie. Acest centru medical si-a deschis portile in anul 1998, iar initial oferea doar consultatii si tratamente de cardiologie. In portofoliul actual de servicii sunt acoperite si alte specialitati medicale: alergologie, endocrinologie, reumatologie etc. Din colectiv fac parte medici specialisti si medici primari care asigura pacientilor consultatii si tratamente moderne pentru un spectru larg de afectiuni. 

In departamentul de alergologie, consultatia de specialitate costa 250 lei. 

Multi dintre pacientii care au ales centrul medical Kronmedica spun ca serviciile sunt de calitate si ca pacientii sunt tratati cu profesionalism, respect, empatie, dedicare si amabilitate. Raportul calitate-pret este foarte bun, iar medicii ofera pacientilor explicatii detaliate, clare si usor de inteles. Clinica se ridica la standarde europene de calitate, este curata, eleganta si dispune de parcare proprie. Pacientii se declara impresionati de rezultatele obtinute in urma tratamentelor si recomanda cu incredere medicii de la acest centru. Un alt aspect apreciat il reprezinta abordarea multidisciplinara. 

3. Medicover

Clinica Medicover din Brasov constituie o alta unitate medicala pe care o poti alege pentru consultatia de alergologie. Aceasta ofera servicii din 17 discipline medicale, astfel incat pacientii sa beneficieze de o abordare completa (preventie, diagnostic si tratament) pentru o gama larga de afectiuni. Pe langa alergologie, mai sunt acoperite specialitati ca obstetrica-ginecologie, ORL, pediatrie, cardiologie etc. Pacientii pot efectua la Medicover mai multe tipuri de explorari functionale, care ajuta la stabilirea cu precizie a diagnosticului. Competenta medicilor este completata de aparatura moderna prezenta in fiecare dintre cabinetele clinicii Medicover. 

Tariful consultatiei de alergologie este de 332 lei. 

Personalul de la Medicover Brasov este empatic, profesionist si are o atitudine pozitiva. Asa reiese din impresiile impartasite pe internet de catre pacienti, care sustin ca au beneficiat de consultatii amanuntite si de tratamente pe masura asteptarilor. Personalul este amabil si are o atitudine pozitiva. Persoanele care trec pragul clinicii sunt tratate cu profesonalism, grija, atentie si respect. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si pacienti care spun ca programarile lor au fost decalate. 

4. Spitalul Sf. Constantin

Daca vrei sa te programezi in timp util la consultatia de alergologie si locuiesti in Brasov, o alta unitate medicala pe care sa o ai in vedere este Spitalul Sf. Constantin. Activitatea spitalului a inceput in anul 2011 si in momentul de fata este caracterizat de abordarea multidisciplinara, ca urmare a insumarii unui numar mare de specialitati medicale in lista de servicii: alergologie, chirurgie cardiovasculara, neurochirurgie, reumatologie etc. Obiectivul spitalului este de a oferi ingrijiri de calitate, motiv pentru care a reunit o echipa formata din medici cu experienta, unii dintre ei intorcandu-se din strainatate, unde si-au consolidat pregatirea. Calitatea actului medical este sustinuta atat de competenta medicilor, cat si de folosirea aparaturii moderne din dotarea spitalului. Echipamentele folosite provin de la producatori de top, ca Siemens si Zeiss. 

La Spitalul Sf. Constantin, consultatia de alergologie costa 250 lei. 

Medicii de la Spitalul Sf. Constantin sunt profesionisti, empatici si amabili. Potrivit persoanelor care au ales acest spital pentru diferite consultatii si tratamente, serviciile sunt de inalta calitate. Spitalul este bine organizat, curat si dotat cu aparatura performanta. Interactiunea dintre medici si pacienti este foarte buna. Personalul da dovada de interes fata de starea de bine a pacientului si de pasiune pentru meserie. Cu toate acestea, exista si persoane care spun ca medicii nu ofera suficiente explicatii si ca programarile se decaleaza cu zeci de minute.

5. MedLife

Hyperclinica MedLife este unitatea medicala din Brasov pe care multi oameni au ales-o atunci cand li s-a recomandat sa mearga la consultatie de alergologie. Hyperclinica este ambulatoriul care deserveste spitalul MedLife din oras, asa incat pacientul sa aiba acces la servicii si ingrijiri medicale integrate. Portofoliul acopera diferite tipuri de consultatii de specialitate, proceduri de radiologie si imagistica medicala, precum si explorari functionale. Pe langa alergologie, la aceasta clinica vei gasi medici specializati in cardiologie, pediatrie, urologie etc. Experienta medicilor este completata de tehnologia de ultima ora folosita in fiecare departament, ce permite evaluarea integrata si asigura precizia in diagnostic.

Consultatia costa 250 lei.

In mediul online, parerile despre MedLife sunt impartite. Cei mai multi pacienti spun ca au avut o experienta placuta si ca medicii pe care i-au intalnit sunt bine pregatiti, amabili si prompti. De asemenea, ei considera ca preturile sunt corecte. La polul opus se afla pacientii care se declara nemultumiti de atitudinea unor medici si de faptul ca uneori clinica se aglomereaza, ceea ce duce la decalarea programarilor.

Concluzii

Simptomele specifice alergiilor sunt un motiv bun sa iti faci programare la alergologie, serviciu disponibil in cadrul a numeroase clinici medicale din Brasov. In cadrul unei consultatii, medicul iti va cere informatii despre simptome si despre istoricul medical, dupa care va efectua o serie de teste alergologice si poate recomanda inclusiv efectuarea unui test de sange. Daca este cazul, acesta iti va prescrie tratament cu ajutorul caruia simptomele alergiilor sa fie usurat.