Alergologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alergenii prezenti in aer, cum ar fi praful, polenul sau acarienii iti dau batai de cap si vrei sa mergi la un cabinet de alergologie in Constanta pentru a afla la ce solutii poti apela? Conform statisticilor, tot mai multe persoane sunt expuse riscului de a dezvolta sau chiar de a se naste cu alergii, din cauza factorilor poluanti care se afla in aer in prezent. Pentru a tine sub control simptomele neplacute ale alergiei, asigura-te ca mergi la un medic alergolog care iti ofera posibilitatea de a te trata in mod adecvat in functie de problemele de care suferi. 

Constanta este un oras care gazduieste o multime de unitati medicale in cadrul carora poti gasi un alergolog bun la care poti apela cu incredere. Asigura-te ca citesti in continuare si ca afli toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ti face o programare. Mai jos ti-am prezentat trei clinici la care poti apela cu incredere si unde se pun in aplicare teste precise.

Cat costa o consultatie de alergologie in Constanta?

Vrei sa mergi la o consultatie de alergologie in Constanta, dar nu stii care sunt preturile puse in aplicare de regula? Afla care sunt tarifele precise la clinicile din orasul tau in tabelul de mai jos si descopera care sunt si institutiile la care iti recomandam sa mergi pentru a gasi un alergolog bine pregatit:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Raluca Micu
Clinica-Verificata
310 Ron
 • Pret Consultatie 310 Ron
 • Amabilitate si seriozitate
 • Profesionalism
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
Aqua Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Empatie si implicare
 • Echipamente moderne
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Diamed Clinic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Buna pregatire
 • Echipamente moderne
 • Teste precise
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializare in alergologie in Constanta

Alergiile, indiferent de sezon, pot fi de-a dreptul incomode, iar, in unele cazuri, pot pune viata in pericol, mai ales cand este vorba despre cele alimentare, situatie in care pacientii care se confrunta cu astfel de probleme pot apela cu incredere la cabinetul de alergologie din Constanta pentru a primi tratamentul necesar. Iata care sunt si impresiile celorlalti pacienti care au apelat la serviciile acestor unitati medicale:

1. Dr. Raluca Micu

Dr. Raluca Micu este un medic primar in alergologie si imunologie clinica din Constanta care asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a se trata in mod corespunzator de alergiile pe care le experimenteaza. Are o buna pregatire in domeniu si asigura servicii de inalta calitate, printre care se numara si: consultatie de specialitate, testare cutanata alergologica la alergene de mediu si alimentare, testare cutanata alergologica la anestezicele locale utilizate in stomatologie, testare alergologica la agenti fizici, probe functionale respiratorii (spirometrie simpla sau cu test de bronhodilatatie), evaluarea alergiilor medicamentoase si consiliere, imunoterapie alergen-specifica, consiliere privind profilaxia in cazul alergiilor respiratorii. In competenta sa intra diagnosticarea corecta a problemelor de sanatate, dar si tratarea corespunzatoare a acestora.

Pretul practicat pentru o consultatie de alergologie este de 310 lei.

Amabilitatea, profesionalismul si seriozitatea de care medicul primar da dovada sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti. Multumita aparaturilor si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, cu ajutorul carora diagnosticul stabilit este unul corect. Tot in competenta medicului intra si stabilirea unui plan eficient de tratament, personalizat in functie de necesitatile pacientului. In plus, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raluca Micu
Vezi Pareri

2. Aqua Clinic

Aqua Clinic este o alta unitate medicala din Constanta care are o activitate multidisciplinara, in cadrul careia fiind inclusa si specialitatea de alergologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Georgeta Dinca Anghel, medic primar pediatrie, alergologie, medicina generala cu o buna pregatire in acest domeniu. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii de specialitate, diagnosticare corecta multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii si tratament personalizat, elaborat in functie de patologiile pacientului. Testele puse in aplicare sunt precise si rapide, depistarea alergiilor fiind efectuata intr-un timp scurt. 

Pretul pentru o consultatie de alergologie la Aqua Clinic este de 200 lei.

Echipa medicala da dovada de o buna pregatire, profesionalism, empatie si implicare, toti pacientii beneficiind de un ajutor de specialitate. Datorita faptului ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, investigatiile sunt precise, iar diagnosticarea corecta. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar atmosfera din cadrul cabinetului de alergologie este una primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Diamed Clinic

Diamed Clinic este o alta institutie medicala din Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de alergologie la standarde superioare. Echipa medicala este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, care stiu exact ce metode si tehnici sa aplice pentru elaborarea unui act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Departamentul de alergologie este reprezentat de dr. Doina Piriu care asigura urmatoarele servicii: tratarea rinitei alergice sau nonalergice, astmului, dermatitei atopice, urticariei acute, cronice, alergiei alimentare, anafilaxiei, consiliere expunere la alergeni, consiliere si tratament astm sever. Pentru depistarea unor astfel de alergii se pune in aplicare  testarea cutanata alergologica (prick test).

Tariful aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 180 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, ca dovada a bunei pregatiti de care medicii dau dovada. Departamentul de alergologie este echipat corespunzator cu aparaturi moderne si teste precise prin intermediul carora diagnosticarea este ireprosabila. Medicul este, de asemenea, competent in stabilirea unui plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile pacientului. 

Concluzii

Cine suspecteaza ca se confrunta cu alergii si vrea sa afle concret ce solutii are la dispozitie pentru a se trata in mod corespunzator poate apela cu incredere la ajutorul unui alergolog din Constanta pentru efectuarea unor teste alergologice precise. Optiunile prezentate mai sus sunt printre cele mai apreciate din oras, datorita rezultatelor excelente obtinute, dar si datorita experientei vaste a medicilor. Citeste cu atentie si afla concret care sunt cele mai bune variante din orasul tau pentru care poti opta.