Meniu

Alergologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simptomele alergice au devenit tot mai pronuntate si consideri ca este timpul sa mergi la un medic competent alergolog din Focsani, pentru a beneficia de un diagnostic, de tratamente eficiente si de metode pentru gestionarea situatiei si evitarea alergenilor care iti provoaca neplaceri. Vestea buna este ca ai acces in orasul tau la servicii specializate, in cadrul unei clinici moderne, dotate cu aparatura performanta si personal bine pregatit.

Citeste pana la capat acest articol si vei afla care este solutia pentru problemele tale de sanatate si unde poti face un test alergologic in Focsani.

Cat costa o consultatie la alergolog in Focsani?

Din momentul in care te-ai hotarat sa mergi la alergolog in Focsani, vrei sa afli cat mai multe detalii despre conditiile in care se desfasoara consultatia, iar pretul este unul dintre aspectele pe care trebuie sa le cunosti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii spre care trebuie sa te indrepti si tariful perceput pentru o prima examinare medicala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medcenter
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti si amabili
  • Dotari moderne
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la alergolog in Focsani?

Inainte de vizita la un alergolog in Focsani, vrei sa te convingi ca iei cea mai buna decizie in materie de servicii medicale si de sansa de a-ti rezolva problema de sanatate. Pentru aceasta, ai nevoie de mai multe informatii despre activitatea clinicii, despre dotarile de care dispune, despre competentele medicului de la cabinetul de alergologie si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Medcenter

Medcenter, retea nationala de clinici si laboratoare de analize medicale prezenta pe piata de servicii de sanatate private inca din anul 1998, activeaza in Focsani cu o clinica multidisciplinara, care pune la dispozitia pacientilor analize medicale, investigatii, diagnostic si tratamente de alergologie, boli infectioase, cardiologie, chirurgie, dermatovenerologie, diabet si boli de nutritie, gastroenterologie, medicina de familie, medicina interna,  medicina muncii, neurologie, obstretica-ginecologie, ORL, pediatrie, pneumoftiziologie, psihologie si urologie. Pentru consultatie, control, spirometrie simpla si teste alergologice te vei adresa dr. Constantin Dumitru, medic specialist alergologie si imunologie clinica. Reteaua Medcenter dispune astazi de centre medicale moderne in Bucuresti si in judetele Vrancea, Buzau, Galati si Ialomita.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Pentru consultatia la acest medic alergolog din Focsani vei achita suma de 150 de lei.

Experientele pacientilor sunt diferite la aceasta clinica, deci si gradul de multumire pentru prestatiile ei variaza de la persoana la persoana. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, dotarile sunt moderne, iar medicii sunt profesionisti si amabili. Foarte multe persoane gasesc dificila contactarea telefonica a clinicii din cauza faptului ca serviciul call center raspunde foarte greu la apeluri. De asemenea, pentru o programare este nevoie de deplasarea catre clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Medcenter
Vezi Pareri

Concluzii

Orice problema legata de simptomele alergiilor ai avea, poti conta pe competentele si experientele unui alergolog din Focsani, pe care il poti gasi intr-un cabinet modern, din cadrul unei clinici de top din oras. Vei beneficia aici de o examinare amanuntita, de teste cutanate pentru reactii la diversi alergeni si agenti fizici, de spirometrie, precum si de tratamente imunologice si medicamentoase pentru controlul alergiilor. Nu mai amana vizita la medic si fa-ti chiar azi programare la alergologie, pentru o consultatie, un prim pas important in rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi.