Meniu

Alergologie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii sunt sensibili si expusi alergiilor, care pot fi tratate sau tinute sub control doar cu ajutorul unui medic alergolog pediatru din Craiova. Exista anumite alergii din cauza carora viata celor mici poate fi pusa in pericol, situatie in care cel mai bine ar fi ca tu, in calitate de parinte, sa te adresezi cat mai rapid medicului specialist. Aceasta este singura persoana in masura sa elaboreze planuri eficiente de tratamente, astfel incat reactiile alergice sa se amelioreze. Fie ca este vorba de probleme alimentare sau de respiratorii, medicul alergolog stie exact ce are de facut pentru ca fiul sau fiica ta sa primeasca tratamentul corespunzator.

Esti din Craiova si nu stii la care cabinet sa apelezi pentru o consultatie de alergologie pediatrica? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta doua unitati medicale pe care le poti lua in considerare si unde copilul tau va primi tratamentul corespunzator in functie de problemele cu care se confrunta. Iata care sunt acestea!

Cat costa o consultatie de alergologie pediatrica in Craiova?

Ai luat hotararea de a-i face copilului tau o programare pentru o consultatie de alergologie pediatrica in Craiova, dar nu stii care sunt preturile practicate? Pentru a-ti simplifica munca, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu cele mai frecventate unitati medicale din orasul tau, dar si cu tarifele aplicate pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lifemedart
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rezultate excelente
 • Act medical personalizat
 • Teste precise
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
Policlinica Tommed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Tratamente adaptate
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de alergologie pediatrica in Craiova?

Stim cat de important este sa gasesti un medic specializat si profesionist in alergologie pediatrica in Craiova, tocmai de aceea iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt clinicile pe care ti le recomandam. Citeste mai departe si afla cat de bine dotate sunt, dar si cat de implicati sunt doctorii in tratarea celor mici:

1. Lifemedart

Lifemedart este o institutie medicala din Craiova unde poti opta si pentru serviciul de alergologie pediatrica. Acest departament este reprezentat de dr. Mihaela Fratostiteanu, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, care are o experienta vasta in domeniu si care asigura un act medical ireprosabil. Doamna doctor trateaza atat adulti, cat si copii, indiferent cat de severe sunt alergiile experimentate, asigurand obtinerea unor rezultate ireprosabile. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, control, testare cutanata prick, testare cutanata patch, testul scratch, testul cubului de gheata, testul aquagen, pulsoximetrie, spirometrie simpla, spirometrie cu test bronhomotor, imunoterapie sublinguala (desensibilizare alergen specifica), testare cutanata la agenti fizici. De asemenea, pune in aplicare si tratamente eficiente, cum ar fi: aerosol cu medicatie inclusa, aerosol fara medicatie inclusa, peakflowmetrie. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, toate investigatiile si rezultatele obtinute sunt excelente.

Pretul unei consultatii de alergologie pediatrica este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca pacientii care au apelat la aceasta clinica au obtinut rezultate excelente. Actul medical desfasurat este adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane, indiferent de varsta, iar testele puse in aplicare sunt precise, medicul avand astfel posibilitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora un plan eficient de tratament. In plus, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Lifemedart
Vezi Pareri

2. Policlinica Tommed

Policlinica Tommed este o alta unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Craiova, in cadrul careia pacientii pot opta pentru serviciul de alergologie si imunologie atat pentru adulti, cat si pentru copii. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2006 si inca de la inceput personalul si-a propus tratarea eficienta a pacientilor, indiferent cat de dificila este afectiunea de care sufera. Acest departament este atent coordonat de dr. Laura Dorogan, medic specialist si echipat cu echipamente de ultima generatie, astfel incat diagnosticarea sa fie ireprosabila, iar tratamentul elaborat sa fie adaptat corect pentru necesitatile pacientului. Printre serviciile efectuate se numara si: consultatii de specialitate, teste cutanate alergologice prick la pneumoalergeni si trofalergeni, teste cutanate cu agenti fizici, teste standardizate la medicamente, spirograma si test bronhomotor, peakflowmetrie, imunoterapie, masuri de prevenire primara, secundara si tertiara a bolilor alergice, regimuri alimentare specifice si tratament corespunzator, tratament si monitorizare, investigatii imunologice complexe.

Pretul pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 180 lei.

Multi dintre pacientii care au pasit pragul acestei unitati medicale s-au declarat a fi multumiti de serviciile de care au beneficiat si de atmosfera primitoare. Aparaturile si echipamentele care sunt folosite in cadrul acestei unitati sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt precise. De asemenea, rezultatele obtinute sunt, conform pacientilor, excelente. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Vrei sa mergi la un alergolog pediatru din Craiova, dar nu stii exact care unitate medicala iti va oferi rezultatele dorite? Din fericire, in orasul tau exista doua clinici in care este inclusa aceasta specialitate, unde copilul tau va fi corect diagnosticat si tratat. Nu amana vizita la medic si ofera-i copilului tau sansa de a se vindeca in mod corespunzator.