Meniu

Alergologie pediatrica Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De ce e important sa te prezinti cu copilul la un alergolog pediatru in Galati atunci cand manifesta simptome ale unei alergii? Acest specialist poate diagnostica si gestiona in mod corespunzator alergiile la copii, elaborand un plan de tratament personalizat. Evaluand cu atentie simptomele sau efectuand teste suplimentare, alergologul poate sa identifice alergenii responsabili si astfel sa dezvolte strategii de evitare. 

Consultatia la alergolog contribuie la imbunatirea calitatii vietii copilului, prevenind complicatiile. In acest articol vei afla unde sa te prezinti cu cel mic pentru o evaluare alergologica in municipiul Galati.

Cat costa serviciile medicale la un alergolog pediatru din Galati?

Serviciile de alergologie pediatrica sunt puse la dispozitie in Galati in cadrul unui spital public. Aici, daca nu  dispui de bilet de trimitere de la medicul de familie, tariful unei consultatii poate fi cel consemnat in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Sf. Ioan
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Compartiment de alergologie cu 5 paturi
  • Medici pediatri cu experienta
  • Testari de alergologie (Prick, Patch, provocare nazala, bronsica si oculara)
  • Peakflowmetrie si spirometrie
  • Dotari tehnice performante
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun alergolog pediatru din Galati?

Dupa cum am amintit deja, poti merge cu copilul la un alergolog pediatru in Galati la un spital de stat. Iata despre ce unitate medicala este vorba!

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sf. Ioan”

La Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sf. Ioan” din Galati exista si un departament de alergologie pediatrica, in cadrul sectiei Clinice de Pediatrie I. In aceasta unitate, la medicul alergolog se efectueaza diverse teste si proceduri: peakflowmetrie, spirometrie, teste cutanate Prick cu seturi standard de alergeni, teste de provocare nazala bronsica si oculara, test la ser autolog, testare cutanata la anestezice locale, testare alergologica Patch. Echipa de medici de la aceasta sectie este condusa de dr. Ginel Baciu (sef sectie), medic primar pediatru, cu supraspecializare in gastroenterologie. Din totalul de 50 de paturi prevazute pentru sectia Pediatrie 1, au fost alocate 5 pentru compartimentul de Alergologie si Imunologie Clinica.

O consultatie fara bilet de trimitere costa 100 de lei in acest spital public din Galati.

Cadrele medicale de la acest spital sunt apreciate in recenziile de pe internet pentru devotament, implicare si pregatire. Galatenii sustin ca in aceasta unitate copiii si adolescentii sunt tratati foarte bine, iar dotarile tehnice ale sectiilor sunt performante. In schimb, sunt si persoane care spun ca nu au primit informatiile de care aveau nevoie prin telefon si ca la anumite ore se creeaza o aglomeratie destul de deranjanta in spital.

Concluziile noastre

In aceasta unitate spitaliceasca din Galati, copilul tau poate fi tratat de un alergolog pediatru cu experienta. 

Sunt cateva simptome care pot anunta o posibila alergie la micutul tau: stranuturi frecvente, eruptii cutanate, congestie nazala, mancarimi, tuse persistenta, varsaturi etc. Este important sa consulti un specialist alergolog din Galati, pentru o evaluare si o ingrijire corespunzatoare, pentru ca daca nu se intervine la timp, pot aparea complicatii precum: risc de reactii severe, infectii recurente ale tractului respirator, astm bronsic sau sinuzite cronice.