Alergologie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Polenul plantelor, acarienii din praf sau diverse alimente ingerate pot fi un motiv pentru cei mici de a experimenta alergii, motiv pentru care tu, in calitate de parinte, trebuie sa te asiguri ca apelezi la ajutorul unui alergolog pediatru din Timisoara. Cei mici sunt expusi riscului de a se confrunta cu probleme severe de sanatate din cauza alergiilor; acestea trebuie sa fie investigate cu atentie de un medic bine pregatit, care stie exact ce solutii sa ofere pentru copilul tau, indiferent cat de complexa sau problematica este alergia de care sufera. Din fericire, testele puse in aplicare sunt de o acuratete ridicata, multumita carora medicul poate depista concret care este problema de sanatate a micului pacient.

Spre norocul parintilor care locuiesc in Timisoara, exista o multime de clinici de specilalitate in oras care asigura servicii de inalta calitate si care prioritizeaza obtinerea unor rezultate precise. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile catre care iti poti indrepta atentia, dar si cat de pregatiti sunt medicii din orasul tau.

Cat costa o consultatie de alergologie pediatrica in Timisoara?

Pretul unei consultatii de alergologie pediatrica in Timisoara variaza de la o unitate medicala la alta in functie de nivelul de pregatire a medicilor. De exemplu, un medic primar are, de regula, preturi mai ridicate decat un medic specialist, avand in vedere nivelul sau mai ridicat de pregatire a acestuia. Afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Muresan
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Rating ridicat
 • Profesionalism
 • Rabdare si atentie la detalii
 • Buna pregatire si empatie
 • Teste de o acuratete ridicata
 • Rezultate ireprosabile
Dr. Corina Ardelean
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate excelente
 • Buna pregatire
 • Acuratete ridicata
 • Diagnostic corect
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate precise
Tiamed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa cu buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Tratament corect si adaptat
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Medicover
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Rezultate excelente
 • Medici bine pregatiti
 • Implicare si atentie
 • Teste precise
 • Competenta
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Magdalena Posa
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism
 • Empatie si dedicare
 • Teste corecte
 • Acuratete ridicata
 • Rezultate precise
 • Pregatire vasta
 • Experienta indelungata
 • Activitate ireprosabila
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in alergologie pediatrica in Timisoara

Daca ai luat hotararea de a face programare la o clinica de alergologie pediatrica in Timisoara pentru ca micutul tau sa fie corect investigat si tratat de catre un medic specialist, te incurajam sa iei in considerare variantele pe care ti le prezentam mai jos. Iata cat de bine pregatiti sunt medicii, dar si ce impresie au avut ceilalti parinti care au apelat la ajutorul acestora:

1. Dr. Ramona Muresan

Dr. Ramona Muresan este medic specialist in alergologie pediatrica in Timisoara, avand competenta de a depista in timp util care sunt problemele de care micul pacient sufera, dar si cum pot fi corect tratate. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, iar ulterior a dobandit o experienta de peste 15 ani in domeniu, avand competenta de a trata orice pacient, indiferent de severitatea problemei de care sufera. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, consultatii online, pricktest alergeni din aer, pricktest alergeni alimentar, pricktest pachet mixt, spirometrie simpla, imunoterapie subcutan mentinere, initiere, imunoterapie sublingual initiere, testare anestezic dentar, urticarie fizicala, patch test, test bronhoconstrictie, test bronhodilatatie. 

Pretul pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 180 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, parintii micilor pacienti fiind fascinati de profesionalismul de care echipele medicale dau dovada. Rabdarea, atentia la detalii, buna pregatire in domeniu si empatia sunt doar cateva dintre calitatile care sunt apreciate. De asemenea, testele practicate au o acuratete ridicata, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ramona Muresan 
Vezi Pareri

2. Dr. Corina Ardelean

Dr. Corina Ardelean este medic specialist in pediatrie, alergologie si imunologie clinica in Timisoara, avand o experienta vasta in tratarea eficienta a copiilor care se confrunta cu diverse alergii. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, a lucrat ca medic voluntar la UNHCR-GTR, iar ulterior a devenit medic rezident in pediatrie si alergologie, imunologie clinica. Din anul 2014 a obtinut titlul de medic specialist in pediatrie, iar in 2017 a devenit medic specialist alergologie si imunologie clinica. In prezent lucreaza in cadrul unei unitati medicale din Timisoara destinata copiilor, Baby Help, asigurand servicii de calitate si adaptate in functie de necesitatile fiecarui copil in parte.

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 200 lei.

Majoritatea impresiilor legate de activitatea dr. Corina Ardelean sunt pozitive, datorita faptului ca activitatea pe care o desfasoara este excelenta. Cu o pregatire atat de buna in domeniu, doamna doctor stie exact ce tratamente sa puna in aplicare in functie de problemele copilului tau, punand in aplicare teste de o acuratete ireprosabila pentru a depista sursa alergiilor. Atmosfera pe care o creeaza este una primitoare, iar rezultatele obtinute sunt fara de greseala.

3. Tiamed

Tiamed este o unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Timisoara in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa medicala excelenta, cu o buna pregatire, care asigura si servicii de alergologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea asist. univ. dr. Elena Ciurariu, medic specialist, care poate trata eficient atat adulti, cat si copii, pe baza testelor aplicate in cadrul clinicii. Doamna doctor are competenta de a trata eficient diverse tipuri de alergii, care se manifesta prin mancarimea, roseata, umflaturile aparute sub piele, respiratia dificila, durerile de cap, tusea etc. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 180 lei.

Rating-ul unitatii medicale este unul ridicat, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt de calitate. Echipa de doctori da dovada de o buna pregatire in domeniu, fiecare asigurand un act medical ireprosabil. Departamentul de alergologie este echipat in mod corespunzator, astfel incat fiecare copil sa fie tratat corect, in functie de problemele cu care se confrunta. In plus, atmosfera este una primitoare, iar rezultatele obtinute excelente.

4. Medicover

Medicover este o alta clinica din Timisoara catre care iti recomandam sa iti indrepti atentia in cazul in care copilul tau se confrunta cu alergii si iti doresti sa apelezi cat mai curand la medicul alergolog. Echipa din cadrul departamentului este formata din: dr. Horea Florin Schitcu, dr. Camelia Skopecz si dr. Tudor Paul Tamas. Aceasta specialitate este inclusa in cadrul centrului de pediatrie, alaturi de cardiologie, dermatologie, oftalmologie, ORL si serviciile de imagistica medicala, care sunt efectuate prin intermediul unor tehnologii de ultima generatie. Testele de alergii puse in aplicare sunt precise, asigurand rezultate excelente. Din fericire, unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca poti beneficia de o consultatie gratuita.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 150 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile medicale desfasurate in cadrul acestei unitati medicale sunt multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut. Parintii au laudat echipa de la departamentul de alergologie pentru buna sa implicare in domeniu, dar si pentru capacitatea de a face fata tuturor incercarilor. De asemenea, testele aplicate asigura rezultate excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

5. Dr. Magdalena Posa

Dr. Magdalena Posa este medic specialist in alergologie si imunologie clinica din Timisoara, specializata atat in tratarea adultilor, cat si a copiilor. In prezent, isi practica meseria in cabinetul sau din Timisoara si ca medic consultant pentru Spitalul Universitar din Geneva (Elvetia). A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, Facultatea de Medicina Generala. Ulterior a lucrat ca medic rezident la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara, iar apoi si-a desfasurat activitatea in cadrul Spitalului Universitar din Strasbourg. Intre 2007 si 2009 a practicat si imunologia in cadrul aceluiasi spital. In prezent isi desfasoara activitatea atat in cabinetul sau individual, cat si in Spitalul Universitar din Geneva la departamentul de alergologie si imunologie. 

Pretul pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 100 lei.

Empatia, profesionalismul si dedicarea sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza la activitatea desfasurata. Testele puse in aplicare sunt corecte, avand o acuratete ridicata, iar rezultatele obtinute sunt precise. Doamna doctor, avand o pregatire atat de vasta in domeniu si o experienta indelungata, isi desfasoara activitatea ireprosabil, asigurand o atmosfera primitoare.

Concluzii

Copilul tau stranuta frecvent, are ochii rosii si ii curge nasul in mare parte din timp, desi nu este racit si suspectezi ca se confrunta cu o alergie ce te-a determinat sa faci o programare pentru un cabinet de alergologie pediatrica in Timisoara? Atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate mai sus, care te vor ajuta sa iti vindeci copilul cat mai eficient si rapid posibil.