Meniu

Alergologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simptomele alergiilor pot altera calitatea vietii si te pot priva de anumite experiente care iti fac placere, de aceea este esential sa cunosti ce alergeni iti provoaca disconfort si sa faci teste specifice la un cabinet de alergologie din Targoviste. Daca nu stii unde sa mergi pentru a-ti rezolva problemele de sanatate, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii detaliate si solutii pe care le poti pune in practica.

Citeste-l pana la capat pentru a afla unde poti efectua un test alergologic in Targoviste si care este cabinetul in care va fi interpretat, pentru stabilirea diagnosticului si a unei scheme de tratament eficiente.

Cat costa o consultatie la alergologie in Targoviste?

Desi nu este cel mai important aspect pretul, este printre primele lucruri la care te gandesti din momentul in care te-ai hotarat sa mergi la un specialist in alergologie din Targoviste. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa mergi, precum si tariful perceput pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Promed System
Clinica-Verificata
130 Ron
  • Pret Consultatie 130 Ron
  • Consultatii si investigatii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
  • Parcare privata
  • Timp de asteptare mare
  • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de alergologie in Targoviste?

Frecventa tot mai ridicata a afectiunilor alergice face ca cererea de specialisti in acest domeniu medical sa fie tot mai crescuta, iar in orasul tau o clinica de top vine in intampinarea ei cu servicii de alergologie in Targoviste. Pentru a te hotari daca unitatea medicala din municipiu este locul potrivit pentru a obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru problemele tale, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea ei.

In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre standardele de lucru ale clinicii, despre dotarile de care dispune, despre competentele alergologului si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul.

Clinica Promed System

Clinica Promed System din Targoviste este primul centru medical al Retelei Medicale Wellborn, inaugurata in anul 1997, si ofera pacientilor o gama larga de servicii, consultatii, investigatii si tratamente de alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, endocrinologie, medicina interna, neuropsihologie infantila, obstretica-ginecologie, urologie, neurochirurgie, pediatrie, reumatologie, imagistica medicala si laborator de analize. La cabinetul de alergologie activeaza dr. Aurora Ioana Toma, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, cu experienta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Te vei adresa medicului pentru consultatii, controale, teste alergologice si tratamente. Pe langa clinica din municipiul resedinta a judetului Dambovita, Reteaua Medicala Wellborn este prezenta in tara noastra cu doua spitale si trei clinici in Bucuresti,  doua laboratoare de analize medicale, unul in Targoviste si unul in Capitala.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la acest medic alergolog din Targoviste vei plati suma de 130 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru serviciile Promed System, pacientii apreciaza consultatiile si investigatiile de calitate, profesionalismul medicilor, rabdarea si amabilitatea abordarii si parcarea privata a clinicii. Aspectele mai putin favorabile semnalate in recenziile din mediul online se refera la slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp de asteptare foarte mare si la faptul ca receptia nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed System
Vezi Pareri

Concluzii

Dambovitenii care sufera de afectiuni alergice pot conta pe servicii de calitate de alergologie in Targoviste, la cabinetul specializat in cadrul unei clinici de top, dotata cu aparatura moderna si deservita de personal competent. Vor gasi aici un medic alergolog dedicat, care ofera consultatii, controale, teste alergologice diverse, tratamente eficiente si consiliere pentru gestionarea alergiilor si evitarea factorilor responsabili pentru declansarea simptomelor.

Cunoscand toate informatiile care ti-au fost furnizate in acest articol, nu mai ai motive sa amani inregistrarea unei programari la cabinetul de alergologie din Targoviste prezentat in text.