Meniu

Acid hialuronic buze Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru imbunatatirea aspectului fizic si pentru obtinerea unui zambet remarcabil prin plenitudine si volum, tot mai multe persoane aleg injectarea cu acid hialuronic in buze la Bucuresti. Procedura este disponibila intr-un numar mare de clinici, in cadrul carora se asigura numeroase tratamente si proceduri de estetica minim invazive.

Tratamentul ofera un efect de marire a buzelor si le hidrateaza in profunzime, iar rezultatele sunt vizibile timp de cateva luni. Procedura trebuie efectuata de catre un medic dermatolog sau un chirurg estetician. In continutul acestui articol, poti identifica rapid o clinica moderna unde sa beneficiezi de tratamentul cu acid hialuronic in Bucuresti, pentru buze mai mari si mai bine conturate.

Unde poti beneficia de tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Bucuresti?

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic se poate face in Bucuresti la mai multe clinici specializate in tratamente de estetica si in dermatologie, unde specialistii folosesc produse de inalta calitate si efectueaza procedura cu mare precizie. Daca te intereseaza injectiile cu acid hialuronid in buze si vrei sa gasesti o clinica din capitala unde sa beneficiezi de un raport bun calitate-pret, tabelul de mai jos te poate ajuta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Programare Online
Clinica Prestige
1 Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
(1)
Vezi Păreri
175 Euro
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 175 Euro (include si o zona botox cadou)
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Seriozitate
 • Raport bun calitate-pret
UltraEstetic
2 Clinica-Verificata
280 Euro
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 280 Euro
 • Servicii de calitate superioara
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Rezultate notabile si asteptari depasite
 • Diversitate de proceduri
 • Produse de calitate
aBeauty Clinique
3 Clinica-Verificata
390 Euro
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 390 Euro
 • Servicii de top
 • Personal bine instruit, amabil si comunicativ
 • Tehnologie performanta
 • Rezultate de lunga durata
 • Confort si atmosfera placuta
DermaBeauty
320 Euro
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 320 Euro
 • Proceduri de inalta calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Clinica moderna si curata
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici aflati in pregatire continua
 • Nu sunt disponibile locuri de parcare
L'Esthetix French
190 Euro
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 190 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Produse calitative
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Dana Bratu
350 Euro
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 350 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Buna comunicare pacient-personal
 • Medic profesionist si amabil
 • Tratamente personalizate si explicate
 • Atentie la detalii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru injectare de acid hialuronid in buze din Bucuresti?

Injectarea buzelor cu acid hialuronic este o solutie moderna si nedureroasa, efectuata in Bucuresti in cadrul mai multor clinici specializate. Este o procedura ideala nu numai pentru a obtine buze mai mari, ci si pentru a corecta anumite imperfectiuni, cum ar fi asimetria buzelor.

Costurile variaza de la o clinica la alta, insa poti beneficia de injectii cu acid hialuronic in buze la pret accesibil in Bucuresti si de o calitate superioara a actului medical. Clinicile prezentate in clasamentul de mai jos indeplinesc aceste criterii si se afla in topul preferintelor:

1. Clinica Prestige

Una dintre clinicile populare din Bucuresti in cadrul careia se efectueaza proceduri de estetica si chirurgie plastica este Clinica Prestige, unde poti beneficia de tratamentul cu acid hialuronic pentru buze. Personalul clinicii pune accent deosebit pe tratamente rapide si sigure, prin care pacientii sa obtina rezultate pe masura asteptarilor. Personalul cu experienta poate efectua o gama variata de proceduri estetice mai mult sau mai putin complexe.

La aceasta clinica, injectarea cu 1 ml acid hialuronic, impreuna cu o zona de injectare cu botox costa 175 euro. Injectarea cu 1 ml acid hialuronic, impreuna cu 3 zone de injectare cu botox costa 260 euro.

Pe internet, multi pacienti recomanda serviciile clinicii si spun ca sunt multumiti de interventiile de care au beneficiat. Personalul este apreciat pentru experienta, profesionalism si seriozitate, dar si pentru ca trateaza pacientii cu respect. Un alt avantaj il reprezinta raportul bun calitate-pret.

2. Clinica UltraEstetic

Situata in Bucuresti, clinica UltraEstetic este una dintre cele mai bune optiuni daca esti interesata de injectiile cu acid hialuronic in buze. Infiintata in 2013, aceasta clinica ofera solutii moderne de medicina estetica persoanelor care vor sa apeleze la interventii anti-ageing ale caror rezultate sunt naturale si nu modifica radical infatisarea. Acest principiu se reflecta inclusiv in motto-ul clinicii: “We can make you look better, not different!” Pentru toate procedurile disponibile in clinica se utilizeaza aparatura de top si substante de inalta calitate. Colectivul este format din medici care au peste 10-15 ani de experienta si care participa regulat la cursuri si congrese din tara si din strainatate pentru a ramane la curent cu noutatile din domeniu. Mai precis, echipa medicala este formata din Dr. Irina Arsene, care este director medical si medic specialist, si Dr. Angela Petre, medic specialist in chirurgie plastica.

La UltraEstetic, injectarea cu acid hialuronic variaza intre 180-280 euro, in functie de cantitatea injectata.

Serviciile oferite de clinica UltraEstetic sunt de calitate superioara si rezultatele interventiilor depasesc asteptarile. Asa reiese din parerile exprimate de pacienti, care spun ca au fost intampinati cu profesionalism, amabilitate si implicare. Rezultatele procedurilor de volumizare a buzelor sunt notabile, deoarece au aspect natural si sunt de durata. Se folosesc produse de calitate, iar pacientii beneficiaza de solutii diverse pentru imperfectiunile pe care vor sa le trateze.

3. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique din Bucuresti reprezinta brandul cu acelasi nume, care a fost infiintat in anul 2012, fiind o optiune foarte buna daca iti doresti injectii cu acid hialuronic in buze si rezultate de calitate superioara. aBeauty Clinique este cea mai mare retea de clinici de estetica din Romania, a carei activitate in Bucuresti a debutat in 2015. Se acopera o gama variata de tratamente faciale si corporale, iar echipa nationala a grupului reuneste peste 50 de specialisti, care pun accentul pe o experienta reusita pentru fiecare pacient si care integreaza in activitatea lor cele mai performante tehnologii.   

Pretul pentru 1 ml de acid hialuronic este de 390 euro.

Clinica ofera servicii de top, iar aceasta afirmatie este sustinuta de numeroasele pareri pozitive de pe internet, venite din partea pacientilor. Acestia au scos in evidenta numeroase argumente pentru care ii recomanda serviciile, printre ele numarandu-se: tehnologie performanta la care se face upgrade in permanenta, rezultate de lunga durata, tratamente rapide, calitate buna a produselor, atmosfera placuta, confort si nu in ultimul rand, personal bine instruit, amabil, comunicativ si prompt.

4. DermaBeauty Clinique

DermaBeauty Clinique este o optiune foarte populara in randul persoanelor din Bucuresti care au apelat deja la injectii cu acid hialuronic pentru buze. Aceasta clinica reuneste o gama completa de proceduri si interventii premium estetice si dermatologice, astfel ca pacientii ce ii trec pragul sa beneficieze de tratamente calitative, prin care sa obtina o estetica imbunatatita a corpului si fetei. Peste 7.000 de pacienti au beneficiat deja de tratamente in cadrul clinicii.

La aceasta clinica, injectarea cu acid hialuronic are tariful de 320 euro/ml.

Clinica este una dintre cele mai apreciate din capitala cand vine vorba despre injectare acid hialuronic in Bucuresti, lucru sustinut de sutele de recenzii si calificative pozitive din mediul online, venite de la pacienti care au fost multumiti de experienta avuta. Profesionalismul, rabdarea, empatia si pasiunea sunt cateva dintre cuvintele de lauda atribuite personalului, care este amabil si explica procedurile in detaliu. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. Mai este apreciat faptul ca medicii se afla intr-o pregatire continua. Ca dezavantaj, unii pacienti scot in evidenta lipsa locurilor de parcare.

5. L’Esthetix French Beauty

O varianta de top pentru persoanele care locuiesc in Bucuresti si sunt interesate de injectarea acidului hialuronic in buze o constituie L’Esthetix French Beauty, care face parte din grupul de clinici cu acelasi nume, prezente in mai multe tari, printre care Italia, Germania si Marea Britanie. In cadrul sau profeseaza specialisti cu pregatire complexa, a caror experienta a fost consolidata prin instruire in Franta, Marea Britanie si SUA. Standardele internationale de calitate sunt indeplinite prin folosirea unei aparaturi ultraperformante si a unor produse de varf.

Marirea buzelor cu acid hialuronic variaza intre 190-290 euro/ml in cadrul acestei clinici.

Foarte multi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de serviciile clinicii prin recezii online, in cadrul carora au surprins mai multe avantaje. Personalul este profesionist, empatic, rabdator si comunicativ. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Produsele folosite sunt calitative, iar pacientii primesc cele mai bune sfaturi.

6. Dr. Dana Bratu

Dr. Dana Bratu este un nume de referinta atunci cand vine vorba despre dermatologie si estetica in Bucuresti, injectarea cu acid hialuronic a buzelor fiind doar unul dintre tratamentele pe care le pune la dispozitia pacientilor. Experienta sa a fost consolidata prin participarea la numeroase workshop-uri, seminarii si cursuri, organizate atat in Romania, cat si in strainatate. De asemenea, este membru in mai multe asociatii de dermatologie, printre care Academia Americana de Dermatologie.

Injectarea cu 1 ml de acid hialuronic in buze costa 350 euro.

Foarte multe persoane si-au relatat in spatiul virtual experienta, exprimandu-si prin intermediul recenziilor aprecierea si recunostinta fata de dr. Dana Bratu. Este descrisa ca fiind o profesionista, rabdatoare, blanda, amabila si atenta la detalii. Tratamentele sunt personalizate si explicate in detaliu, personalul din clinica interactioneaza foarte bine cu pacientii, iar serviciile sunt de inalta calitate.

Concluzii

Daca locuiesti in Bucuresti sau daca vrei sa alegi acest oras pentru injectarea de acid hialuronic in buze, optiunile de clinici si medici cu experienta vasta in domeniul dermatologiei si esteticii sunt foarte diversificate. Important este sa alegi o clinica unde rezultatele sunt compatibile cu asteptarile si cu bugetul de care dispui.

Experienta medicului si calitatea produselor influenteaza rezultatul si durata acestuia, motiv pentru care multi pacienti din alte judete aleg sa vina in capitala la cele mai reputate clinici pentru proceduri de infrumusetare, printre care si augmentarea buzelor.