Meniu

Acid hialuronic buze Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli printre persoanele interesate de injectarea cu acid hialuronic in buze in Bistrita, citeste pana la capat acest articol. Din continutul sau, vei afla mai multe informatii despre clinicile care ofera servicii de dermatologie si estetica in orasul tau si inclusiv care este pretul pentru aceasta procedura foarte solicitata in ultimii ani.

Fillerele cu acid hialuronic au devenit mai mult decat populare in randul celor care isi doresc buze voluminoase si bine definite, mai ales ca procedura este minim invaziva si nu provoaca durere. Persoanele din Bistrita care vor sa beneficieze de augmentarea buzelor cu acid hialuronic au la dispozitie mai multe optiuni de clinici unde este disponibil acest tratament.

Unde se fac injectii cu acid hialuronic in buze in Bistrita?

Injectiile cu acid hialuronic pentru buze sunt o modalitate rapida si eficienta de a obtine mai mult volum, iar numeroase persoane din Bistrita care doresc sa isi imbunatateasca aspectul estetic iau in considerare aceasta procedura. Daca te numeri printre ele, iata care sunt cele mai bune clinici din oras unde se poate efectua tratamentul:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Estetderm
Clinica-Verificata
1.230 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.230 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Curatenie
Alteo
1.300 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Confort
Sanovil
900 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale cu experienta
 • Profesionalism
 • Mediu placut
Med Total
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Dotari moderne
 • Curatenie si mediu placut
Hardmed
800-950 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 800-950 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Seriozitate si profesionalism
 • Locatie frumoasa
 • Comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie
 • Timp de asteptare prelungit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa un ml de acid hialuronic in buze in Bistrita?

In Bistrita, pretul pentru un ml de acid hialuronic in buze este similar cu cel practicat in majoritatea clinicilor de infrumusetare din alte orase mari. Pentru rezultate pe masura asteptarilor, trebuie sa iei in calcul nu doar tariful, ci si reputatia clinicii respective si parerile celor care au mai apelat la aceasta procedura.

In continuare, vor fi prezentate clinicile care se bucura de o reputatie foarte buna si care au o lista de proceduri cosmetice variata, din care fac parte si injectiile cu acid hialuronic in buze:

1. Estetderm

Estetderm constituie optiunea principala a persoanelor din Bistrita interesate de proceduri de infrumusetare, printre care si injectarea acidului hialuronic in buze. Infiintata in anul 2009, aceasta clinica de dermatologie si estetica medicala pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii si gazduieste o echipa ce prioritizeaza calitatea. Cadrele medicale de la Estetderm se afla intr-o pregatire continua, lucru sustinut de participarea la cursuri si congrese internationale de interes. De asemenea, rezultatele notabile sunt obtinute si datorita aparaturii si substantelor medicale inalt calitative pe care medicii le folosesc.

La aceasta clinica, pretul pentru 1 ml de acid hialuronic in buze este de 1.230 lei.

Dintre persoanele care si-au impartasit experienta pe internet, cele mai multe sunt multumite. Cativa dintre pacienti spun ca aleg aceasta clinica de multi ani, deoarece intotdeauna obtin rezultate pe masura asteptarilor. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este foarte bine pregatit. Curatenia este la randul sau un avantaj.

Vezi parerile pacientilor despre Estetderm
Vezi Pareri

2. Alteo

In Bistrita, procedura de marire cu acid hialuronic a buzelor este disponibila si la Alteo, clinica infiintata in anul 1993. Colectivul pune pe primul loc o abordare complexa si un standard inalt de calitate, oferind servicii multiple din sfera dermato-esteticii. Aici poti beneficia de proceduri estetice moderne si minim invazive, fiecare tratament fiind efectuat cu ajutorul dotarilor performante. Se fac investitii permanent in aparatura de ultima generatie, pentru a oferi pacientilor o gama variata de servicii.

La clinica Alteo, injectarea buzelor cu acid hialuronic are pretul de 1.300 lei/1 ml.

Dintre pacientii care si-au relatat experienta avuta la clinica Alteo, majoritatea o recomanda si spun ca au obtinut rezultate foarte bune. Serviciile medicale sunt de inalta calitate, iar colectivul medical este caracterizat ca fiind profesionist si amabil. De asemenea, confortul este un alt avantaj scos in evidenta de pacienti.

3. Sanovil

Infiintata in anul 2007, Clinica Sanovil este una dintre optiunile de top pentru persoanele din Bistrita care sunt interesate de procedura de augmentare cu acid hialuronic a buzelor. Aici se ofera servicii din 41 de specialitati medicale, printre care si chirurgia plastica si estetica. Calitatea actului medical este sustinuta de dotarile performante si de experienta medicilor. Catalogul de servicii de chirurgie estetica este foarte diversificat si propune numeroase interventii minim invazive.

Pretul pentru injectarea cu acid hialuronic Juvederm porneste de la 900 lei/1 ml.

Majoritatea pacientilor apreciaza faptul ca acest spital privat este dotat cu aparatura ultramoderna si gazduieste cadre medicale foarte bine pregatite. Serviciile medicale sunt de top, iar profesionalismul si amabilitatea sunt principalele calitati de care da dovada personalul clinicii. Este notat pozitiv inclusiv raportul calitate-pret, la fel si mediul curat si primitor. Exista si cateva persoane care spun ca experienta lor nu a fost cea mai buna, din cauza nerespectarii programarilor.

4. Med Total

La policlinica Med Total din Bistrita, pacientii au la indemana servicii medicale de calitate si diversificate, puse la dispozitie de o echipa formata din doctori specialisti. Inca de la inceputul activitatii, obiectivul acestei unitati medicale a ramas promovarea si furnizarea unor ingrijiri de calitate. Una dintre prioritati o reprezinta investitiile in echipamente medicale de ultima generatie, care permit medicilor sa ofere solutii performante de tratament.

La Med Total, marirea buzelor cu acid hialuronic are tariful de 1.200 lei/1 ml.

In mediul online, dintre pacientii care si-au exprimat parerea fata de serviciile policlinicii, cei mai multi se declara multumiti si ii caracterizeaza pe medici ca fiind adevarati profesionisti. Mediul este placut, datorita amabilitatii si implicarii intregului personal. Pe langa faptul ca gazduieste medici bine pregatiti, clinica mai este apreciata pentru dotari si curatenie.

5. Hardmed

Centrul Medical Hardmed constituie o alta optiune avantajoasa pentru persoanele din Bistrita care vor injectii cu acid hialuronic in buze. Aici se presteaza activitati ambulatorii de diagnostic si tratament, iar specialistii care le pun la dispozitie au un parcurs profesional complex si sunt recunoscuti pentru performanta lor in domeniul medical. Sunt reunite mai multe ramuri ale medicinei si se folosesc echipamente performante pentru a bifa calitatea serviciilor.

Pretul pentru 1 ml de acid hialuronic in buze variaza intre 800-950 lei, in functie de produsul utilizat.

Cativa pacienti si-au relatat experienta avuta la centrul Hardmed si in mediul online, unde au punctat calitati ale personalului ca seriozitatea, profesionalismul si empatia. Medicii sunt profesionisti si prompti. Locatia este frumoasa si serviciile sunt de buna calitate. Cu toate acestea, exista si pacienti care scot in evidenta cateva dezavantaje, reclamand comunicarea cu personalul de la receptie si timpul de asteptare prelungit.

Concluzii

Asa cum o arata si clasamentul anterior, in Bistrita exista suficiente optiuni de clinici si centre medicale ce ofera servicii calitative din domeniul esteticii, unul dintre acesta fiind augmentarea cu acid hialuronic a buzelor.

Fiind vorba despre o procedura care iti va schimba infatisarea, mai mult sau mai putin, este important sa te orientezi catre unitatile medicale recunoscute pentru calitatea rezultatelor si unde primeaza confortul pacientului.