Meniu

Acid Hialuronic pometi

Actualizat pe:

De-a lungul timpului, fața își pierde din cantitatea de grăsime, ceea ce face ca obrajii să devină plați și lăsați, lăsând loc unui aspect căzut, batran. Deși o parte dintre oameni se nasc cu pomeți inalti în mod natural, obținerea aspectului de obraji sculptați se poate realiza prin intermediul injectarii cu acid hialuronic în pometi.

Dacă sunteți complexat de faptul că aveți pomeții cazuti sau abia vizibili, este posibil să luați în calcul o procedura de umplere a acestora cu acid hialuronic. Această procedură cosmetică rapidă și simplă este concepută pentru a vă ridica pomeții, a adăuga volum feței și a netezi liniile fine și ridurile, creând astfel imaginea perfectă de ten cizelat și conturat.

Realizarea unui lifting al pomeților cu acid hialuronic este unul dintre cele mai populare tratamente de înfrumusețare în acest moment, dar implică anumite riscuri si efecte secundare. Acest articol vă poate răspunde la întrebările dvs. cu privire la cât costă fillerul cu acid hialuronic injectat in pometi, cum se desfășoară procedura și dacă fillerul cu acid hialuronic injectat in pometi este potrivit pentru dvs.

Ce reprezinta acidul hialuronic pentru pometi?

Materialele de conturare a pometilor cu acid hialuronic reprezinta o procedura nechirurgicală pentru a ridica și sculpta pomeții. Aceste materiale de umplutură dermică injectabile cu acid hialuronic restabilesc volumul obrajilor pentru a le conferi o mai mare definire și reliefare. Ele sunt constituite din acid hialuronic, un compus natural al zahărului care se găsește în țesuturile conjunctive ale pielii noastre. Funcția sa principală este de a reține apa, ajutând pielea noastră să rămână suplă și hidratată. Atunci când este injectat strategic în pometi, îmbunătățește dimensiunile acestora, oferindu-le un volum și o simetrie mai accentuata, oferind iluzia unei structuri osoase mai definite.

Cine este un candidat potrivit?

Dacă sunteți un pacient sănătos, nefumător, fără antecedente de afecțiuni cronice, puteți fi un candidat pentru procedura de injectare a acidului hialuronic in pomeți. Conform recomandărilor specialistilor, ar trebui să evitați să aplicați acid hialuronic in obrajil dacă aveți tulburări de sângerare, dacă sunteți alergică la compușii sintetici utilizați în produsele de umplere dermică cu acid hialuronic, dacă sunteți însărcinată sau în cazul în care alăptați.

Candidații potriviți pentru un ridicarea pomeți cu acid hialuronic sunt acei pacienți care doresc să își contureze obrajii obtinand o mai mare definiție la nivelul acestora. Vedem adesea mulți pacienți care au suferit pierderi de volum în pometi din cauza îmbătrânirii sau a unei pierderi semnificative în greutate. In aceasta situatie, acidul hialuronic reprezinta soluția perfectă pentru a restabili înălțimea și consistența pometilor. Persoanele care au obrajii turtiți, căzuți sau adânciți vor beneficia, de asemenea, foarte mult de pe urma unui tratament de ridicare a pometilor cu acid hialuronic.

La ce să vă așteptați de la tratamentul de umplere cu acid hialuronic a pometilor?

Înainte de procedură

În cele 2 săptămâni dinaintea procedurii, va trebui să evitați să luați orice medicament care subțiază sângele, cum ar fi aspirina. Dacă luați anticoagulante pe bază de prescripție medicală, anunțați medicul dumneavoastră la ședința de consultație. Acesta vă poate da indicații suplimentare cu privire la modul în care să vă pregătiți pentru intervenția de umplere a obrajilor cu acid hialuronic.

Evitați produsele de uz topic, cum ar fi Tretinoin (Retin-A), Retinol, Retinoide, Acid glicolic sau orice produse “anti-îmbătrânire”. Evitați epilarea cu ceară, decolorarea, epilarea cu penseta sau folosirea de cremă depilatoare pe obraji.

Înainte de procedură, se va face o consultație cu medicul specializat și cu înaltă calificare, care va efectua o evaluare amănunțită a îngrijorărilor dumneavoastră și a istoricului medical pentru a se asigura că sunteți în condiții de siguranță pentru efectuarea tratamentului. În acest timp, vor fi evaluate anatomia dumneavoastră și rezultatele dorite pentru a determina cantitatea recomandată de acid hialuronic care urmează să fie injectată.

Cum se desfășoară procedura?

În timpul procedurii, dvs veti sta relaxat intr-o pozitie inclinata într-un mediu sterilizat. Medicul dumneavoastră poate să aplice un anestezic topic la locul de injectare sau poate avea un agent de amorțire deja încorporat în acidul hialuronic. Procesul de injectare ar trebui să fie simplu și va trebui să dureze doar 20 de minute pana la 30 minute..

În funcție de nevoile dvs. personale, care vor fi explorate în cadrul consultației, medicul dvs. vă poate injecta obrajii în mai multe zone pentru a obține liftingul pe care îl căutați. O definiție puternică este adesea obținută atunci când acidul hialuronic dermal pentru obraji este aplicat deasupra pomeților. Dar acesta poate fi introdus și în tampoanele de grăsime din regiunile submalar și anteromedial sub marginea pomeților pentru a reface volumul în zonele depresate și pentru a aplatiza liniile nasolabiale. În timpul procedurii, medicul injector plasează acidul hialuronic până la os, pentru ca acesta să aibă într-adevăr un aspect super natural, evitând în același timp orice chestiune care ar putea duce la migrarea acidului hialuronic.

Acidul hialuronic se remarcă prin efectele sale de lungă durată și prin rezistența sa. Oferă un lifting superior datorită vâscozității sale mai mari, ceea ce este un lucru care ar trebui să fie întotdeauna prioritar atunci când se tratează pometii. Densitatea sa oferă pomeților o structură și un suport mai mare, creând o construcție bine definită, generând în același timp un aspect moale, subtil și natural. Acidul hialuronic reface nivelul de hidratare pierdut, în timp ce umple și netezește pielea căzută sau adâncită. Acest lucru are rolul de a ridica întreaga față. Ca urmare, aspectul scufundat al obrajilor dispare. Cu pomeții mai bine conturați și mai bine definiți, fața este reechilibrată, în timp ce aspectul slab cauzat de pierderea de greutate și de grăsime este eradicat.

Cu cât acidul hialuronic este plasat mai superficial, cu atât mai mult se poate ajunge la acel aspect ciudat, pe care îl asociem cu o față prea voluminoasă, de aceea unghiul și localizarea injectării sunt esențiale pentru a obține rezultate naturale și frumoase.

După injecțiile de umplere a obrajilor cu acid hialuronic

După tratament, pot apărea posibile umflături și/sau vânătăi care dispar în câteva zile. Acest lucru poate fi minimizat cu aplicarea unguentului Arnica sau gheață, deoarece va accelera absorbția hematomului. De asemenea, este important să păstrați zonele de injectare curate, pentru a evita riscul de infecție. După câteva zile, acidul hialuronic va începe să se instaleze frumos și veti fi astfel încânti aspectul dvs. îmbunătățit. Aproape întotdeauna rezultatele se observa instantaneu.

Îngrijirea ulterioară este minimă, iar desi vânătăile și umflăturile sunt frecvente, acestea vor dispărea de la sine în decurs de o săptămână, chiar daca dvs nu faceti nimic in acest sens. Există totusi câteva recomandări post-tratament pe care trebuie să le urmați pentru a vedea cele mai bune rezultate. În cazul vânătăilor, nu vă expuneți direct la soare până când acestea dispar, în plus, trebuie folosită o crema cu protecție solară în această perioadă. Evitați să folosiți machiaj în primele 24 de ore.

Evitați exercițiile fizice, mersul la saune, piscine sau băi de aburi în primele 24 de ore. În primele câteva zile după efectuarea injectarii pometilor cu acid hialuronic, trebuie să evitați să dormiți pe partea stanga, dreapta sau cu fata in jos. Încercați să dormiți cu fața în sus, întins pe spate. De asemenea, este recomandat să evitați exercițiile fizice intense până când acidul hialuronic își ia complet forma, respectiv la 48 de ore după procedura de injectare.De asemenea, încercați să nu atingeți zona tratată în primele 72 de ore și păstrați-vă fața curată și uscată pe cât posibil până când riscul de infecție a trecut.

Rezultate in urma procedurii

Rezultatele obținute in urma procedurii de injectare a pometilor cu acid hialuronic se văd imediat și în mod firesc, deoarece acidul hialuronic se găsește în corpul nostru și este responsabil pentru producerea de colagen și elastină, asigurând și menținând volumul și fermitatea pielii.

Prin intermediul acestui tratament, puteți obține rezultate care durează de la câteva luni până la peste 2 ani, în funcție de acidul hialuronic specific utilizat. Umplerea pometilor cu acid hialuronic poate fi repetata pentru a asigura o îmbunătățire continuă și se pot face ajustări fine cu fiecare procedură. Prin natura ei simpla, procedura poate fi efectuată chiar si în timpul pauzei de prânz și nu necesită timp de inactivitate. Veți putea să conduceți, să vă întoarceți la locul de muncă și să vă desfășurați activitatea de zi cu zi imediat dupa aceasta.

Există o mulțime de variabile genetice care au un impact asupra longevității acidului hialuronic și ele au o anumita influenta asupra nivelului de durabilitate a substantei, deoarece corpul fiecarei persoane are o structura chimica individuala. Desigur, fumătorii, băutorii înrăiți, persoanele care nu mănâncă nutritiv si calitativ tind să aiba nevoie de proceduri repetate, deoarece se dizolva acidul hialuronic in urma obiceiurilor lor. În plus, sportivii profesioniști cu metabolisme foarte bune au tendința de a avea nevoie de retușuri mai frecvente. La ei, durata de longevitate scade cu aproximativ o lună sau două.

Care sunt beneficiile acidului hialuronic injectat in pometi?

În comparație cu alte opțiuni de tratament, cum ar fi implanturile de pomeți și liftingurile chirurgicale, acidul hialuronic in pomeți are mai multe beneficii vizibile. Umpluturile de pomeți pot fi efectuate în cabinetul unui chirurg plastician și necesită puțină sau chiar nu necesită anestezie.

Recuperarea pentru aceasta procedura cu acid hialuronic in pometi este rapidă și majoritatea persoanelor se pot întoarce imediat după aceea la muncă sau la activitățile obișnuite. Acidul hialuronic in pomeți durează luni sau ani, însă rezultatul nu este permanent, așa că, dacă vă răzgândiți in privinta rezultatului, nu rămâneți cu acesta pe o perioada indelungata. Acidul hialuronic pentru obraji poate ajuta cu cearcănele întunecate de sub ochi. Contrar convingerilor generale, multe dintre cearcănele întunecate de sub ochi sunt asociate cu un pomete căzut și pot fi diminuate prin plasarea iscusită a acidului hialuronic lângă puntea nasului.

Acidul hialuronic pentru obraji prezintă un risc foarte scăzut de complicații grave sau de infecție. Umpluturile pentru obraji pot fi modificate după inserție, ceea ce înseamnă că puteți adăuga mai mult acid hialuronic la locul de injectare până când obțineți rezultatul dorit. Acidul hialuronic pentru pomeți este mai puțin costisitor decât chirurgia plastică invazivă care face ca obrajii să pară mai bine definiți. După procedură veți avea o piele hidratată, deoarece injectarea acidului hialuronic direct în obraji poate restabili nivelul de hidratare și vă poate lăsa pielea radiantă. În cele din urmă, această procedură remodelează și îmbunătățește trăsăturile faciale, îmbunătățește tonusul facial și conferă un aspect mai tânăr și o armonie feței.

Acid Hialuronic Pometi Riscuri

Există riscuri, efecte secundare sau dezavantaje in ceea ce priveste umplerea pometilor cu acid hialuronic?
Umplerea obrajilor cu acid hialuronic nu are efecte secundare grave, cu excepția celor comune, cum ar fi mici reacții inflamatorii locale care pot fi însoțite de iritații sau presiune, însă apariția acestora este temporară și trece rapid. Un risc rar, dar grav, al aplicării acidului hialuronic in obraji este ocluzia vasculară, care se întâmplă atunci când un medic injectează din greșeală acidul hialuronic într-un vas de sânge.

În cazul în care un pacient începe să prezinte simptome de alarmă, cum ar fi vedere încețoșată sau decolorarea pielii, acesta ar trebui să mearga la medicul la care a efectuat procedura, pentru a-i fi injectat hialuronidază. Aceasta din urma are scopul de a neutraliza substanța de umplere sub forma acidului hialuronic. Alte efecte secundare rare includ pierderea acidului hialuronic sau migrarea acestuia, moartea țesutului și pierderea vederii, dacă produsul este aplicat foarte aproape de zona ochilor.

În timp ce complicațiile (cum ar fi o injectare accidentală într-un vas de sânge) sunt extrem de rare, ele sunt, de asemenea, extrem de grave, ceea ce face cu atât mai esențială vizitarea unui dermatolog sau a unui chirurg plastician cu certificat de acreditare care cunoaște unde sunt localizate vasele de sânge puternice și cum să atenueze riscurile.

Cât costă procedura de injectare a pometilor cu acid hialuronic?

Costul acidului hialuronic pentru pomeți depinde de tipul de acid hialuronic utilizat, de rezultatele pe care le așteptați, de cantitatea de acid hialuronic necesară și, cel mai important, de nivelul de experiență al medicului dumneavoastră. Veți avea nevoie de o consultație cu specialistul dumneavoastră în astfel de proceduri pentru a determina costul real.

În medie, costul poate fi cuprins între 400 și 1000 de dolari pentru fiecare seringă folosita. Majoritatea pacienților care efectuează pentru prima dată un tratament de ridicare a pometilor cu acid hialuronic vor primi aproximativ una până la două seringi la prima lor ședință. Nu uitați că nu plătiți doar pentru produsul utilizat în cadrul tratamentului, ci și pentru experiența și expertiza medicului dumneavoastră. Obținerea unor oferte ieftine de acid hialuronic sau a unor cadre medicale necalificate poate duce la o operațiune de injectare care a mers prost, ceea ce ajunge să coste mult mai mulți bani. Costul tratamentului de reliefare a pomeților cu acid hialuronic variază de la un pacient la altul datorită unui număr de factori, cum ar fi numărul de ședințe sau fiolele necesare.

Concluzie

Umpluturile de pomeți cu acid hialuronic sunt o alternativă mai puțin invazivă pentru operațiile chirurgicale de lifting și pot ajuta pe oricine să obțină acei pomeți impresionanți într-un mod nechirurgical, cu un timp de recuperare minim. Prin adăugarea de volum în zona pomeților și prin conturarea formei obrazului, vă puteți ridica vizibil pomeții, umplând în același timp liniile fine și ridurile în acest proces.

Nu există timp de inactivitate sau exista foarte puțin în cazul unui astfel de tratament de umplere a pometilor cu acid hialuronic, iar pacienții vor putea să își reia imediat activitățile normale. Așadar, ar trebui să luați în considerare această procedură dacă vă doriți un aspect tânăr și evidențiat al tenului dumneavoastră redat prin definirea structurii pometilor.