Meniu

Acid Hialuronic riduri gura

Actualizat pe:

Aceasta substanta proprie pielii este foarte utilizata de medicii esteticieni din toata lumea, astfel ca se intrebuinteaza acid hialuronic pentru riduri in jurul gurii, in jurul ochilor, pentru volumizarea buzelor sau pentru corectia cicatricilor, dar si in multe alte scopuri.

Acid hialuronic pentru riduri in jurul gurii – care este procedura

Injectarea cu acid hialuronic a ridurilor nu ofera rezultate permanente, ci o corectare pe o perioada limitata de timp. Procedura consta in umplerea, cu ajutorul unui filler, a santuletelor din jurul gurii, substanta fiind consistenta si vascoasa.

Sunt trei pasi pe care trebuie sa-i parcurgi daca vrei sa beneficiezi de aceasta procedura. In primul rand, va trebui sa contactezi o clinica si sa te programezi la un medic pentru consultatie. In cadrul acesteia, dupa ce medicul va afla toate detaliile necesare, va stabili un plan de tratament personalizat.

Urmeaza procedura propriu-zisa. Inainte, se aplica o crema anestezica pe zona respectiva, pentru ca persoana sa nu sufere de vreun disconfort. Medicul, impreuna cu tine, decide care este cantitatea si tipul de acid hialuronic care se preteaza in cazul tau. Dupa injectare, se maseaza usor zona, pentru a distribui uniform fillerul si, pentru a evita umflarea zonei, se aplica gheata.

Procedura de corectare a ridurilor din jurul gurii, care se numesc riduri periorale, poate lasa zona sensibila si usor inflamata pentru cateva zile, dar asta nu te impiedica sa revii la activitatile zilnice, avand insa grija sa te protejezi de lovituri.

Acid hialuronic pentru riduri in jurul gurii – cat de eficient este?

Eficienta injectarii de acid hialuronic in riduri din jurul gurii depinde de mai multi factori, printre care se numara calitatea fillerului, varsta persoanei, dar si alte metode prin care acesta este ajutat sa-si pastreze efectul: hidratare, alimentatie sanatoasa, expunerea ponderata la soare.

Atunci cand este injectat in piele, acidul hialuronic atrage moleculele de apa, rezultand o buna hidratare a portiunii respective. Efectul este unul imediat si se mentine pentru o perioada de pana la 12 luni, pentru ca acidul hialuronic se absoarbe in organism. De aceea este nevoie de repetarea tratamentelor, de regula, o data la sase luni.

Este foarte important ca produsele utilizate in cadrul acestei proceduri sa fie unele de foarte buna calitate, iar medicul care face injectarea sa fie bine pregatit si cu experienta. In acest fel sunt minimizate riscurile si maximizate efectele pozitive ale interventiei.

Injectiile cu acid hialuronic sunt 100% sigure, daca substanta provine de la companii de incredere, si nu prezinta efecte nocive asupra sanatatii. Multe dintre fillerele de pe piata au obtinut aprobare FDA (US Food and Drug Administration), numarandu-se printre cele mai sigure tratamente faciale din lume.

In concluzie, daca nu te mai multumeste aspectul tenului tau, daca te deranjeaza ridurile, liniile sau cutele, poti opta pentru procedura de injectare de acid hialuronic. In jurul gurii, in pometi, in buze, in jurul ochilor – acestea sunt unele dintre cele mai populare intrebuintari ale acestei substante deosebit de utilizate si de apreciate in intreaga lume.