Meniu

Acid Hialuronic riduri

Actualizat pe:

Acidul hiarulonic este o substanta care se regaseste in mod natural in organismul oamenilor, motiv pentru care procedurile de injectare a acestei substante in diferite regiuni ale corpului pot avea efecte foarte benefice, una dintre cele mai populare proceduri fiind cea de injectare cu acid hialuronic pentru riduri.

Dar acidul hialuronic poate fi folosit in nenumarate alte situatii, cea mai efectuata astfel de procedura fiind totusi cea pentru augumentarea buzelor. Cu toate acestea, si in cazul ridurilor injectiile cu acid hialuronic sunt la fel de eficiente.

Ce avantaje ofera injectiilor cu acid hialuronic pentru riduri?

Ridurile sunt un semn al inaintarii in varsta, dar care poate fi sters rapid cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic pentru riduri, mai ales ca are putine contraindicatii sau efecte secundare.

Principiul dupa care functioneaza acidul hialuronic in tratarea ridurilor este unul simplu, cu ajutorul unor ace fine are loc umplerea ridurilor cu acid hialuronic. Astfel vei obtine un ten ferm si fara imperfectiuni, dar si foarte hidratat, datorita capacitatii acidului hialuronic de a retine apa in derm/ piele.

Procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic este si rapida, care poate dura aproximativ 15-30 de minute, numai ca inainte este nevoie sa ti se aplice o crema cu efect anestezic, pentru a limita durerea si disconfortul resimtite in urma interventiei de chirurgie estetica.

Ce zone vizeaza injectiile cu acid hialuronic pentru riduri?

Un avantaj important este ca poti folosi acidul hialuronic pentru riduri din orice zona a tenului, efectul acestor proceduri fiind unul de lunga durata, care poate tina pana la 12 luni dupa prima procedura de reintinerire.

Astfel ca indiferent daca te confrunti cu riduri de expresie sau cauzate de inaintarea in varsta, riduri din jurul gurii, riduri de sub ochi sau ridurile de pe frunte, poti apela cu incredere la injectarea cu acid hialuronic pentru riduri. Datorita asemanarii sale cu substanta existenta in organismul uman, acidul hialuronic ofera pielii un aspect neted si natural.

Prin urmare, zonele in care se poate folosi procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic poati fi folosita pentru a umple santurile dintre nas si gura (riduri nazogeniene), ridurile de la coltul extern al ochilor – cunoscute si ca „laba gastei” – umplerea ceracanelor, ridurile dintre sprancene, conturul maxilarului sau ridurile de la coluturile gurii.

Cum sa te pregatesti pentru injectarea cu acid hialuronic pentru riduri?

Daca intentionezi sa mergi la medic pentru injectarea de acid hialuronic pentru riduri este necesar sa stii cum sa te pregatesti, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate, precum si o recuperare mai simpla si mai rapida.

De aceea, administrarea unor anumite medicamente precum antiinflamatoare, anticoagulante, vitamina C sau E, ar trebui oprita cu aproximativ o saptamana inainte de momentul interventiei propriu-zise. Hidratarea este exterem de importanta atat inainte, cat si dupa folosirea acidului hialuronic pentru riduri, imbunatatind efectele substantei.

Ce avantaje ofera umplerea ridurilor cu acid hialuronic, pretul este unul dintre ele?

Dar motivele sunt mult mai multe pentru care oamenii aleg sa isi faca injectii pentru umplerea ridurilor cu acid hialuronic, pretul acestora fiind numai unul dintre ele.

Acidul hialuronic are multiple beneficii asupra intregului organism, dar in ceea ce priveste tratarea ridurilor cu aceasta substanta, beneficiile sunt numeroase si demne de luat in considerare. Indiferent ca vrei numai sa iti recapeti chipul tanar, fara riduri, sau iti doresti ca tenul sa aiba un aspect proaspat, hidratat si luminos, injectiile cu acid hialuronic sunt tratamentul cel mai rapid si mai eficient.

Desi acidul hialuronic face parte din compozita a diferite creme, serumuri si alte produse cosmetice, efectele acestora sunt vizibile dupa un timp indelungat, iar cantitatea de acid pe care o contin este una relativ mica, astfel ca efectele nu vor fi la fel de eficiente ca in cazul injectiilor.

Cum se efectueaza procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, pretul iti va afecta bugetul?

Daca te gandesti la posibilitatea de a apela la procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, pretul acestei interventii este unul dintre factorii care iti pot influenta decizia. Astfel ca este important sa stii ca pretul pentru o astfel de interventie minim invaziva variaza de la o regiune a tarii la alta si de la o clinica de infrumusetare la alta, acesta fiind exprimat, de cele mai multe ori, in euro.

In ceea ce priveste modul in care se desfasoara procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, primul pas consta in aplicarea unei creme cu efect anestezic, pentru a limita durerea si disconfortul pe care le poti resimti in cele cateva zeci de minute, cat dureaza injectarea acidului hialuronic.

Ulterior, medicul specialist va trece la efectuarea propriu-zisa a procedurii de tratare a ridurilor, iar dupa aproximativ 30 de minute, intregul tratament se va finaliza.

Medicul iti va oferi cateva indicatii pretioase atat pentru perioada de refacere post-interventie, cat si pentru succesul rezultatului final. Daca vei respecta intocmai indicatiile medicului, efectele adverse, precum aparitia vanatailor, durerii sau chiar pruritului, vor fi limitate, existand posibilitatea de a dura doua sau trei zile dupa interventie.

Rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ 10 zile, iar efectele vor dura chiar si 12 luni de la prima interventie, iar daca alegi sa repeti procedura, poti ajunge si la 2 ani in care nu vei fi nevoita sa mai faci niciun retus.

Concluzie

In concluzie, daca optezi pentru umplerea ridurilor cu acid hialuronic, pretul avantajos este numai unul dintre avantajel de care te poti bucura, deoarece beneficiile pe care acidul hialuronic le ofera pielii sunt mult mai multe.