Meniu

Acid Hialuronic tipuri

Actualizat pe:

In prezent, exista cateva tipuri de acid hialuronic pe care le poti lua in considerare in cadrul procedurii de injectare, insa, inainte de a trece la aceasta etapa, este important sa stii care sunt si care se dovedeste a fi mai avantajos pentru nevoile tale.

Acidul hialuronic este o componenta care se regaseste la nivelul organismului in mod natural, fiind secretat pentru a proteja cartilajele, articulatiile, dar si pentru a asigura hidratarea necesara a pielii. Din pacate, cu trecerea timpului, organismul nu mai este la fel de capabil sa secrete nivelul optim de acid hialuronic, ceea ce inseamna ca are nevoie de un ajutor extern. Din fericire, exista o multime de saloane de infrumusetare si de clinici estetice care pun la dispozitia clientilor lor injectari cu acid hialuronic.

Care sunt cele mai frecvent intalnite tipuri de acid hialuronic?

Inainte de a beneficia de procedura, asigura-te ca stii care sunt cele mai bune si recomandate tipuri de acid hialuronic pe care sa le iei in considerare. Printre acestea se numara si:

• Juvederm – este cunoscut pentru capacitatea sa de a trata in mod adecvat semnele de imbatranire aparute la nivelul tenului, corectand cu succes ridurile si liniile fine. Pe langa faptul ca este un bun hidratant al pielii, ofera si un efect placut de umplere. Astfel, este unul dintre cele mai frecventate tipuri de acid hialuronic pentru buze, fara sa fie necesara testarea inainte de utilizare. Datorita componentelor sale naturale, nu te vei confrunta cu nicio problema, iar rezultatele obtinute sunt aproape instantanee, oferind efecte de lunga durata;
• Restylane – are proprietati asemanatoare cu Juvederm, avand capacitatea de a contura si mari buzele, dar si de a umple ridurile, creand un efect vizual placut. Partea si mai buna este ca efectele obtinute prin intermediul acestui tip de acid hialuronic sunt de lunga durata, intre 6 si 24 de luni. Se recomanda efectuarea unor sedinte de intretinere, pentru prelungirea efectelor obtinute;
• Volbella – face parte tot din categoria acidului hialuronic Juvederm, fiind folosit cu precadere pentru ridurile nazolabiale, dar si pentru ridurile verticale localizate in jurul gurii, denumite si riduri de „fumator”. De asemenea, Volbella este unul dintre cele mai bune aciduri hialuronice, datorita efectului sau remarcabil de umplere si de a le oferi volumul dorit. Ofera rezultate cu efecte de durata, aproximtiv 12 luni si are capacitatea de a umple cu succes cicatricile postacneice;
• Teosual Kiss – este un produs care a fost dezvoltat in laboratoarele din Geneva si care a fost conceput in special pentru a reda volumul dorit al buzelor, dar si pentru a estompa ridurile neplacute de la nivelul fetei si care, de cele mai multe ori, imbatranesc tenul. La ora actuala, este considerat a fi cel mai bun acid hialuronic pentru buze, datorita faptului ca are capacitatea de a rezista mai mult in comparatie cu celelalte variante mentionate anterior.

In concluzie, daca esti in cautarea unui produs care sa iti ofere rezultate remarcabile si satisfacatoare in ceea ce priveste corectarea imperfectiunilor de la nivelul tenului sau marirea buzelor, poti lua in considerare variantele prezentate anterior si care au un nivel inalt de popularitate.