Meniu

Acid Hialuronic conturare fata

Actualizat pe:

Pentru unii oameni, conturarea fetei cu acid hialuronic reprezinta, in continuare, un concept strain. Tendintele in materie de infrumusetare se schimba atat de rapid, incat daca o persoana nu este la curent cu noutatile din domeniu, se va simti lasata in urma. Exista cateva lucruri pe care toti cei care planuiesc sa-si contureze fata cu acid hialuronic trebuie sa le stie, astfel incat sa fie pregatiti pentru experienta prin care urmeaza sa treaca.

Mai intai de toate, nimeni nu trebuie sa treaca prin procedura daca nu se simte pregatit. In situatia in care o persoana este nemultumita de aspectul ei, se poate orienta catre aceasta interventie, daca este de parere ca o va ajuta sa obtina increderea de sine pe care si-o doreste. In plus, trebuie sa fi implinit deja varsta de 18 ani.

Un alt aspect la care potentialii pacienti trebuie sa aiba grija este sa nu se confrunte la momentul respectiv cu o infectie a pielii, deoarece acest lucru ar putea afecta modul in care corpul reactioneaza la acidul hialuronic. Astfel de detalii vor putea fi discutate in timpul primului consult la clinica aleasa de pacient.

Cum se desfasoara procedura de conturare a fetei cu acid hialuronic?

Principalele zone asupra carora se poate aplica tratamentul prin care se contureaza fata cu acid hialuronic sunt zona liniei mandibulare si a unghiului mandibular, zona barbiei si zona pometilor. Dupa tratament, aspectul trasaturilor faciale va fi echilibrat si armonizat. Multi oameni observa inca din primele zile efectul anti-imbatranire pe care aceasta procedura il are asupra unei persoane.

Tehnica folosita este simpla si rapida, asa ca pacientele nu trebuie sa-si faca griji ca vor petrece o perioada exagerata de timp pe scaunul pentru operatii. Rezultatul va fi vizibil imediat, iar pacienta se va putea intoarce la viata normala, bucurandu-se in acelasi timp de noul sau aspect imbunatatit.

La ce sa te astepti dupa procedura de conturare a fetei cu acid hialuronic?

Este normal ca dupa procedura prin care este modificat conturul fetei cu acid hialuronic, zona asupra careia a fost aplicat tratamentul sa fie putin rosie si umflata, iar uneori, exista sansa sa apara diverse vanatai, care vor disparea de la sine dupa o perioada de timp. Persoanele care observa aceste schimbari nu trebuie sa se panicheze, deoarece nu sunt permanente.

In urma procedurii, pacientii trebuie sa fie atenti la perioada de vindecare. Aplicarea machiajului este interzisa in primele 12 ore, deoarece tenul are nevoie de timp sa respire. Mai mult decat atat, exercitiile fizice de o intensitate ridicata vor trebui si ele sa fie evitate.

Corpul fiecarei persoane este diferit in felul sau, asa ca aceeasi procedura s-ar putea sa aiba rezultate diferite. Din aceasta cauza, ele pot fi mai mult sau mai putin vizibile. Totusi, indiferent de vizibilitate, rezultatele vor avea un aspect natural.

Concluzii

In cele din urma, daca o persoana considera ca procedura de conturare a fetei cu acid hialuronic este solutia potrivita pentru ea, nu trebuie sa ezite, deoarece are potentialul sa-i imbunatateasca aspectul in mod considerabil, iar acest lucru se va vedea de la prima utilizare.