Meniu

Acid Hialuronic in Penis – Pret injectare AH pentru marirea penisului

Actualizat pe:

Marea majoritate a bărbaților consideră că un penis mai mare are un efect pozitiv asupra stimei de sine și a vieții sexuale și oferă mai multă plăcere partenerei lor, de aceea cauta diverse proceduri ca sa isi mareasca penisul. Medicina modernă oferă o alternativă excelentă la intervenția chirurgicală – mărirea penisului prin umplere cu acid hialuronic. Mărirea penisului cu acid hialuronic este o procedură de chirurgie plastică minim invazivă pentru a crește circumferința penisului și lungimea penisului în stare de flaciditate.

Acest procedeu are două scopuri. În primul rând, întrucât este tocit, spre deosebire de un ac ascuțit, acesta poate rămâne în interior și aluneca ușor prin țesutul areolar. În al doilea rând, capătul său neascuțit minimizează traumatismele asupra țesuturilor înconjurătoare, ceea ce îmbunătățește considerabil caracterul sigur al procedurii.

În timp ce circumferința este principala intenție de marire a penisului, aceasta poate oferi, de asemenea, următoarele beneficii, cum ar fi disimularea umflăturilor penisului, corectarea curburii neobișnuite, creșterea lungimii penisului în stare de flaciditate, creșterea dimensiunii glandei penisului și creșterea duratei de longevitate în timpul sexului.

La ce să te aștepți înainte și după procedura de injectare a acidului hialuronic în penis?

1. Înainte de ședință

Pentru orice persoană interesată de marirea penisului cu acid hialuronic, vă recomandăm să aveți o discuție inițială cu medicul dumneavoastră. Aceasta este o ocazie pentru ca acesta să vă explice opțiunile disponibile ( nu toate produsele de marire a penisului sunt similare ) și să vă ofere informații detaliate despre fiecare dintre ele. Este, de asemenea, o oportunitate pentru dvs. de a pune întrebări și de a afla exact ce se întâmplă înainte și după injectarea acidului hialuronic in penis.

2. După efectuarea procedurii

Mărirea penisului este un tratament minim invaziv și bine tolerat de aproape toți pacienții. Medicii injectează acid hialuronic în penisul în stare de erecție, ceea ce înseamnă că erecția dumneavoastră poate dura până la 3-4 ore după procedură. Sunt oferite medicamente pentru a menține pacientul confortabil și în siguranță. Deoarece medicul injectează acidul hialuronic in penis prin intermediul unei canule (mai degrabă decât cu un ac), timpul de recuperare este minim, vă puteți întoarce la muncă direct. Procedurile de marire a penisului au nevoie de aproximativ 7 până la 10 zile pentru a se stabiliza. Pacienții trebuie să evite sala de sport și exercițiile fizice intense timp de 1 săptămână după tratament. Relațiile sexuale și masturbarea pot fi reluate după 1 săptămână. De asemenea, penisul va fi mai gros si atunci când este mai moale, precum si in timpul erectiei. Se recomandă cu insistență purtarea de lenjerie intimă care sa ofere suficienta susținere după procedură timp de o săptămână.

Majoritatea pacienților au înregistrat rezultate sigure și durabile, cu un aspect estetic satisfăcător. Studiile clinice au arătat că 85% dintre pacienți sunt complet sau în mare parte mulțumiți de rezultatele lor. 90% dintre pacienți nu au raportat nicio pierdere de filler cu acid hialuronic după mai mult de 1 an. Cel mai important, nu sunt întâlnite sau semnalate nici un fel de complicații.

Cum se realizează procedura de mărire a circumferinței penisului cu acid hialuronic?

O procedură de mărire a circumferinței penisului cu acid hialuronic ar trebui să fie efectuată numai de către profesioniști medicali cu înaltă calificare și certificați, în conformitate cu standarde medicale riguroase. Înainte de începerea procedurii, istoricul medical al pacientului va fi analizat cu meticulozitate. Odată ce pacientul este considerat potrivit, specialistul medical va igieniza și va anestezia local penisul cu ajutorul unei creme anestezice. Umplutura estetică pe bază de acid hialuronic este apoi introdusă încet, chiar sub stratul superficial al dermului. Acest lucru mărește circumferința axei penisului și reduce sensibilitatea terminațiilor nervoase. Deoarece multe materiale de umplutură cu acid hialuronic sunt integrate cu lidocaină cu acțiune rapidă, pacienții ar trebui să fie lipsiți de orice durere și disconfort în timpul procedurii.

Creșterile tipice ale circumferinței sunt de 20-35%. Creșterea în circumferință depinde de cantitatea de umplutură dermică plasată în penis. Cantitatea de acid hialuronic folosit variază în funcție de dimensiunea preexistentă și de obiectivele pacientului. Volumul tipic utilizat este între 8 ml și 25 ml într-o singură ședință. De obicei, medicii preferă să facă sesiuni mai mici, de până la 12ml și să completeze la perioada de reexaminare, dacă este necesar. Acest lucru asigură un rezultat final mai fin.

Complicațiile și tratarea efectelor secundare aferente injectarii acidului hialuronic in penis

Posibilele efecte secundare în urma unei proceduri de mărire a penisului prin materiale de umplere dermică cu acid hialuronic includ si umflături, disconfort, vânătăi, chisturi, neregularități ale pielii, poziționare necorespunzătoare a acidului hialuronic, migrarea acidului și inflamarea țesuturilor.

Cea mai frecventă dintre aceste complicații este dezvoltarea unui nodul subcutanat, cu o incidență raportată de 2,2%. Dezvoltarea unui nodul subcutanat apare de obicei la 2 săptămâni după injectarea HA și poate fi gestionată fie prin intervenție chirurgicală, fie prin terapie cu hialuronidază.

O altă complicație ar putea fi dispersia slabă a produsului, care necesită o completare suplimentară pentru corecție sau dizolvarea acidului în scopul de a netezi aspectul. Totuși, acest lucru este foarte rar și este ușor de corectat atunci când a fost utilizat acid hialuronic, deoarece acesta este dizolvabil. Necroza de presiune este o complicație foarte rară în cazul în care s-a injectat prea mult acid hialuronic, de obicei în gland, ceea ce reduce fluxul de sânge către țesuturile penisului.

Cât timp vor persista rezultatele finale?

Timpul de rezidență al acidului hialuronic ales variază în mare măsură în funcție de marca aleasă. Un filler cu proprietăți de viscoelasticitate ridicată va asigura o longevitate mai ridicata. Este foarte important de reținut faptul că organismul fiecăruia metabolizează în mod diferit acidul hialuronic pentru țesuturi, în funcție de starea de sănătate, vârstă și stilul de viață. Acidul hialuronic se va dezintegra treptat în țesuturile înconjurătoare, ceea ce va duce la raspandirea treptată a circumferinței penisului. Masajul în prima săptămână sau două după tratament va asigura răspândirea uniformă a gelului în jurul penisului dumneavoastră. Pacienții pot opta pentru injecții adiționale pe bază de acid hialuronic odată ce efectele inițiale se diminuează.

Care este costul procedurii de injectare cu acid hialuronic în penis?

În general, substanțe cu acid hialuronic mai scumpe vor da senzația că sunt mai naturale în penis (penisul se va simti mai ferm atunci când este în stare de erecție) și vor dura mai mult. Un filler cu acid hialuronic accesibil poate avea un preț mai mic, dar nu va dura la fel de mult timp sau nu se va simți la fel de natural. Nu ar trebui să se folosească substanțe cu acid hialuronic mai puțin costisitoare. Pe măsură ce trece timpul, acele materiale cu acid hialuronic vor începe să provoace inflamatii atunci când sunt penisul este în erecție. Costul final include toate consultațiile, atât înainte și după procedură, cât și procedura în sine și toate materialele utilizate. Prețul mediu este de 600 € pentru 10 ml și de 900 € pentru 20 ml de acid hialuronic injectat în penis. În funcție de cantitatea utilizată, prețul poate ajunge până la 2000 €.

În concluzie

În ciuda dezbaterilor privind procedura de marire a penisului cu acid hialuronic, cererile pentru aceasta sunt în creștere. Penisul este marit prin injectarea unui material de umplere dermică cu acid hialuronic care asigură o creștere imediată a circumferinței penisului și a lungimii acestuia. Fiind produsă în mod natural de către organism, efectele secundare ale substanței date sunt rare, iar procedura este reversibilă prin dizolvarea acidului hialuronic, dacă se va dori vreodată acest lucru.