Acid Hialuronic fiduri frunte

Actualizat pe:

Ridurile sunt o problema cu care se confrunta foarte multi oameni, mai ales odata cu inaintarea in varsta, asa ca nu este de mirare ca tratamentul care consta in injectarea acidului hialuronic in frunte este foarte popular in randul pacientilor. Toata lumea cauta o solutie care sa le ofere imediat aspectul natural pe care si-l doresc, iar tratamentul reusese sa faca acest lucru.

Inainte de a face o astfel de schimbare, este bine ca fiecare pacient se se informeze cu privire la substanta pe care planuieste sa o introduca in organism. Acidul hialuronic este o componenta naturala, doar ca pe masura ce corpul unei persoane imbatraneste, cantitatea de acid din organism scade, iar pielea isi pierde din elasticitate.

Bineinteles, exista si alti factori care pot duce la reducerea nivelului de acid hialuronic din organism, precum stresul, expunerea la soare, la poluare etc. Tratamentul prin care se injecteaza acidul hialuronic intr-o anumita zona vine in sprijinul acestor persoane, pentru a le ajuta sa-si recapete aspectul din tinerete.

Cum se desfasoara interventia de injectare a acidului hialuronic in frunte?

Cu privire la injectarea cu acid hialuronic in frunte, ea se face prin intermediul unui ac fin si pentru a reduce disconfortul pacientului in momentul in care efectueaza tratamentul se va aplica si o crema anestezica. Imediat dupa tratament, zona respectiva va avea un aspect rosiatic, ceea ce va disparea de la sine in timpul perioadei de recuperare.

Cei care au intrebari cu privire la numarul ideal de sedinte de care au nevoie pentru a vedea un rezultatat care sa-i multumeasca, trebuie sa ia in considerare faptul ca acidul hialuronic este absorbit de corp in mod natural, asa ca durata tratamentului va depinde in functie de tipul tenului, de intensitatea ridurilor care urmeaza sa fie corectate si de tipul de injectie folosit pentru a efectua tratamentul. Efectele se vor vedea imediat.

Pentru ca rezultatele sa fie cat mai bune, fata trebuie privita ca un ansamblu. Daca tratamentul se aplica doar intr-o zona, iar alta este ignorata, aspectul fetei va fi in continuare unul asimetric si nimeni nu isi doreste acest lucru. Tocmai de aceea, la primul consult legat de tratamentul cu acid hialuronic, pacientii trebuie sa se gandeasca bine la zonele ce urmeaza sa fie tratate.

Ce mai trebuie sa stii despre procedura de injectare a acidului hialuronic in frunte?

Partea frumoasa la procedura prin care se injecteaza acid hialuronic in frunte este ca poate fi combinata cu alte interventii similare, astfel incat rezultatul final sa reprezinte o adevarata transformare. Astfel, cei care aleg tratamentul, il vor putea cupla cu cel pentru marirea pometiilor, conturarea si marirea buzelor, tratarea cearcanelor etc.

Exista si pacienti care aleg umplerea ridurilor cu grasime proprie, in loc sa mearga pe varianta acidului hialuronic. Ambele metode sunt 100% naturale, iar tehnica perfecta depinde de preferintele persoanei asupra careia urmeaza sa fie aplicat tratamentul.

Concluzii

Prin urmare, cei care isi doresc sa dea timpul inapoi si sa scape de riduri, vor putea face acest lucru cu ajutorul tehnicii de injectare a acidului hialuronic in frunte, o procedura din ce in ce mai populara.