Meniu

Augmentare barbie

Actualizat pe:

Multa lume a auzit de interventia de augmentare a barbiei, dar ce inseamna ea mai exact? Tratamentul consta in remodelarea barbiei in scopul obtinerii chipului perfect, la care orice persoana viseaza. In general, aceasta remodelare se realizeaza prin intermediul implanturilor sau al acidului hialuronic.

Acidul hialuronic se gaseste in mod normal in organismul uman, dar dispare odata cu inaintarea in varsta. Tocmai de aceea, injectarea lui nu este un lucru neobisnuit. Acidul hialuronic este folosit pentru a stimula fermitatea si elasticitatea pielii. In momentul in care incepe sa dispara, in mod gradual, din organism, pielea isi pierde aspectul tineresc.

De aceea, interventia de augmentare menton cu acid hialuronic poate reprezenta o metoda de oprire sau chiar intoarcere a timpului, pentru ca pielea sa isi pastreze aspectul frumos.

Cum se desfasoara o augumentare a barbiei cu acid hialuronic?

Exista trei etape in procesul de augmentare a barbiei: consultatia, procedura propriu-zisa si etapa de dupa tratament. Ele sunt la fel de importante si pentru obtinerea rezultatului dorit, o persoana trebuie sa urmeze cu atentie sfaturile si regulile impuse de medicul chirurg.

In timpul primei consultatii vor fi discutate aspecte care sunt esentiale de stiut inainte de operatie precum istoricul medical al pacientului, pentru a nu exista nicio problema pe parcursul colaborarii lui cu medicul chirurg.

Tot la aceasta intalnire, cei doi vor stabili impreuna obiectivele pe care vor sa le atinga prin intermediul tratamentului. Spre exemplu, cantitatea de acid hialuronic ales si modul in care este administrat difera de cat de intens este efectul dorit de pacient.

Procedura dureaza aproximativ 30 de minute. Ea consta in aplicarea unei creme anestezice, urmata de administrarea acidului hialuronic in zona selectata. Datorita tehnicilor folosite, disconfort este la un nivel foarte mic sau chiar inexistent.

Perioada de recuperare este minima, iar pacienta se poate intoarce imediat la activitatile zilnice. Printre recomandarile specialistilor se mentioneaza evitarea alcoolului si a medicamentelor de tip ibuprofen, paracetamol in primele 48 de ore. Ele trebuie evitate si inainte de tratament. Mai mult de atat, este indicat ca pacienta sa bea multe lichide in perioada de recuperare, de preferat 2 litri de apa zi.

Interventia poate fi realizata impreuna cu alte tehnici pentru a spori intesitatea efectului obtinut. Rezultatele difera de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori. Caracteristici precum varsta, sexul, greutatea sau inaltimea pot influenta aspectul final.

Beneficii care apar dupa augmentarea barbiei

Dupa tratamentul de augmentare a barbiei, pacienta se poate bucura de un profil echilibrat, fara asimetrii, care ii pune in valoarea toate trasaturile frumoase. Ridurile din zona respectiva vor fi de domeniul trecutului. Un alt beneficiu este ameliorarea semnelor de laxitate, ceea ce ii va oferi fetei un aspect fresh.

Pretul procedurii incepe de la 300 de euro si include mai multe servicii, printre care consultatia si analiza faciala, anestezia, acidul hialuronic utilizat si tratamentul propriu-zis.

Pacienta va putea observa schimbarile imediat dupa efectuarea procedurii. Ele se vor mentine pe o perioada indelungata de aproximativ 12-18 luni.