augmentare buze Iasi

Actualizat pe:

Femei din toate colturile tarii isi doresc sau au in plan o procedura de marire a buzelor, majoritatea dintre ele alegand injectiile cu acid hialuronic pentru augmentarea buzelor in Iasi. Motivele pentru care aleg aceasta procedura sunt avantaje pe care le are, in timp ce in orasul Iasi sunt au posibilitatea de a alege din numeroase clinici si cabinete estetice care realizeaza astfel de proceduri.

Prin urmare daca mai sunt femei care se gandesc, dar nu sunt hotarate, sa apeleze la injectiile cu acid hialuronic pentru marirea buzelor, acest articol le poate ajuta sa se hotarasca, mai ales ca ofera si recomandari de clinici unde isi pot face aceasta interventie minim invaziva in Iasi.

Avantajele procedurii de augmentare a buzelor in Iasi

Cu toate ca au la dispozitie mai multe metode de marirea buzelor, procedura la care apeleaza cele mai multe femei pentru augmentarea buzelor din Iasi este cea cu acid hialuronic. Acest lucru se datoreaza faptului ca este o procedura simpla si rapida, care nu presupune o perioada de recuperare.

In plus, procedura de injectare a acidului hialuronic in buze nu este una dureroasa, pacientele resimtind cel mult un disconfort pe parcursul acesteia si in perioada imediat urmatoare. In aproximativ 3 zile, buzele se vor dezumfla, astfel incat rezultatul sa poata fi vizibil mai bine.

Faptul ca acidul hialuronic este resorbit de catre organism face ca rezultatele sa fie temporare, dar acest lucru poate fi avantajos pentru femeile care si-au dat seama ca aceasta procedura nu este ceea ce isi doresc.

Un alt avantaj important este acela ca pe langa marirea buzelor, acidul hialuronic netezeste ridurile fine din jurul gurii si mentine o hidratare optima a buzelor.

La ce clinici de infrumusetare pot merge femeile pentru augmentarea buzelor in Iasi?

Femeile din regiunea Moldovei pot alege sa realizeze o procedura de augmentare a buzelor in Iasi. In acest oras, sectorul de medicina estetica si proceduri de infrumusetare este foarte bine dezvoltat, ceea ce face sa poata alege din numeroase astfel de clinici si cabinete.

Pentru a le face mai usoara luarea deciziei, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate centre de infrumusetare din Iasi, pe care foarte multi pacienti le recomanda:

1. aBeauty Clinique

O retea de clinici de infrumusetare, care este prezenta si in Iasi, este aBeauty Clinique. Aceasta pune la dispozitia pacientilor sai o gama vasta de servicii si proceduri de infrumusetare, la preturi avantajoase.

2. BeautyMedical Clinic

BeautyMedical Clinic este un centru de estetica in care pacientii sunt asteptati atat pentru proceduri de slabire si infrumusetare, cat si pentru relaxare, servicii care se adreseaza tuturor, femei si barbati.

3. Dentesse

Cu toate ca este o clinica stomatologica – foarte apreciata in randul pacientilor sai – la Dentesse sunt realizate si proceduri de infrumusetare minim invazive, cum sunt injectiile cu acid hialuronic in buze.

In concluzie, procedura de injectare de acid hialuronic in buze pentru augmentarea buzelor in Iasi este una dintre cele mai eficiente, apreciate si solicitate de catre femei din intreaga tara.