Meniu

Augmentare buze Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai luat hotararea de a face o schimbare estetica faciala si vrei sa te adresezi unei clinici specializate in procedura de augmentare a buzelor in Timisoara? Stim cat de important este sa te bucuri de rezultate excelente, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta trei centre de infrumusetare din oras la care sa apelezi cu incredere, unde vei beneficia de servicii impecabile de fiecare data. Augmentarea buzelor este o procedura de estetica medicala de marire a buzelor cu ajutorul substantelor de umplere, cum ar fi acidul hialuronic, care asigura un efect senzual si atragator. Desi corpul nostru secreta in mod natural acid hialuronic, acest lucru se schimba dupa o anumita varsta, iar buzele tinde sa se subtieze. Multumita tehnologiei avansate folosita in medicina estetica, poti opta pentru sedintele de augmentare a buzelor, pentru a-ti recapata aspectul plin al buzelor.

Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile din Timisoara la care poti merge cu incredere pentru obtinerea rezultatelor dorite. Afla, de asemenea, care sunt si preturile practicate pentru procedura de infrumusetare a buzelor.

Cat costa o sedinta de augmentarea buzelor in Timisoara?

Pretul pentru o sedinta de augmentare a buzelor in Timisoara difera de la o clinica la alta in functie de calitatea produselor folosite. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla concret cat ai de plata pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Augmentare buze
Rating
Website
aBeauty Clinique
Clinica-Verificata
1.894 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.894 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Relatie medic-pacient productiva
 • Aparaturi performante
 • Produse de inalta calitate
 • Proceduri estetice personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera primitoare
DermaHealth
1.240 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic este 1.240 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Relationare medic-pacient impecabila
 • Produse de calitate
 • Tratamente estetice personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Olariu Clinics
1.240 Ron
 • Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.240 Ron
 • Promptitudine si implicare
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Relatie medic-pacient productiva
 • Interventii estetice ireprosabile
 • Rezultate excelente
 • Mediu primitor
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in augmentarea buzelor in Timisoara

Pentru a-ti simplifica procesul de a gasi o clinica de incredere care se ocupa de procedura de augmentare a buzelor in Timisoara iti prezentam topul de mai jos. Citeste cu atentie toate informatiile prezentate in cele ce urmeaza si afla cat de bune sunt serviciile de care poti beneficia, dar si cat de implicat este personalul specializat:

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este o clinica de ingrijire a pielii din Timisoara specializata in tratamente estetice corporale, faciale, piele si par, la care poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o sedinta de augmentare a buzelor. Echipa este formata din medici cu o vasta pregatire in medicina estetica, printre care se numara si specialistii in chirurgie plastica, dermatologie, medicina reconstructiva, cu o buna pregatire in domeniile pe care le practica, dar si cu o experienta de peste 11 ani. Acidul hialuronic folosit, Amalian, pentru injectarea buzelor este fabricat in Germania, cu hidratare de 100%, tehnologie cross-linked, biocompatibilitate ridicata si puritate excelenta. 

Pretul pentru augmentarea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic Amalian este de 1.894 lei. In completarea sa poti opta si pentru serviciul de injectare cu acid hialuronic Amalian pentru estomparea ridurilor, care este tot 1.894 lei per sedinta. 

Clinica de infrumusetare este apreciata pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera tuturor, relatia medic-pacient fiind intotdeauna productiva. Pentru ca specialistii au la dispozitie aparaturi performante si produse de inalta calitate, procedurile estetice sunt adaptate in functie de necesitatile pacientilor, iar rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente. In plus, atitudinea personalului este pozitiva, asigurand tuturor o atmosfera primitoare si prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Derma Health

Derma Health este clinica de dermatologie si estetica medicala din Timisoara unde poti merge cu incredere pentru a beneficia de procedura de augmentare a buzelor la o calitate superioara. Cabinetul a fost fondat in anul 2012 la initiativa dr. Skeja, cu o buna pregatire si experienta vasta in cele doua ramuri medicale. Pentru serviciul de volumizare a buzelor se foloseste acid hialuronic de inalta calitate, produs de firme renumite: Juvederm de la Allergan, Croma, Teosyal. De asemenea, are la dispozitie si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora tratamentele estetice puse in aplicare sunt conform asteptarilor pacientilor.

Pretul pentru o injectare cu acid hialuronic in buze este de 1.240 lei (250 euro). Daca este pentru prima data cand optezi pentru procedura estetica si vrei sa discuti pe indelete cu medicul, te poti programa si pentru o consultatie de specialitate, care este 200 lei.

Activitatea desfasurata de medicul specializat in dermatologie si estetica este ireprosabila, fiecare pacient bucurandu-se de o relationare impecabila cu acesta. Folosindu-se produse de calitate si echipamente de ultima generatie, toate serviciile si tratamentele estetice sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient. De asemenea, rezultatele sunt excelente, iar atmosfera primitoare.

3. Olariu Clinics

In completarea centrelor prezentate mai sus te incurajam sa iei in considerare si Olariu Clinics din Timisoara, un centru specializat in chirurgie estetica, plastica si dermatologie, unde poti beneficia de o procedura de augmentare a buzelor la o calitate superioara. Fondatorii sunt doi medici cu o buna pregatire, dr. Daniela Olariu, medic primar in chirurgie plastica si estetica si dr. Liviu Olariu, medic primar in dermatologie, cel din urma fiind responsabil de interventia de marire a buzelor prin folosirea unui acid hialuronic de calitate.

Pretul pentru procedura de volumizare a buzelor cu acid hialuronic variaza intre 1.240 lei (250 euro) si 1.500 lei (300 euro). Daca este prima data cand faci o astfel de interventie estetica, cel mai bine ar fi sa te programezi si pentru o consultatie de dermatologie, care costa 180 lei.

Promptitudinea, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile de care membrii echipei dau dovada, acestia asigurand o relatie medic-pacient productiva. Pentru ca au la dispozitie produse de inalta calitate, interventiile estetice sunt ireprosabile, fiecare pacient beneficiind de rezultate excelente. In plus, mediul este primitor, iar amenajarea placuta, toti cei care calca pragul cabinetului simtindu-se confortabil.

Concluzii

Esti in cautarea unui centru de medicina estetica unde sa poti opta pentru serviciul de augmentare a buzelor in Timisoara? Atunci cele trei variante pe care ti le-am pregatit mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a te bucura, in final, de buze pline de volum.