Meniu

Augmentare buze

Actualizat pe:

Pentru o buna parte din oameni buzele reprezinta cea mai importanta trasatura a fetei, fiind un simbol al vitalitatii si al senzualitatii unei persoane, asa ca nu e de mirare ca procedura de augmentare buze  a devenit un tratament din ce in ce mai cautat. Oricine isi doreste o interventie simpla, dar care sa ii ofere rezultatul sperat.

Exista mai multi factori care pot influenta aspectul buzelor. In cele mai multe cazuri, totusi, este vorba de o mostenire genetica. Nici inaintarea in varsta nu este mai blanda, deoarece buzele isi pierd din volum si sfarsesc prin a se subtia in mod considerabil.

In general, procedura se realizeaza prin injectarea unei substante, cum este acidul hialuronic. Exita si metoda maririi buzelor prin grasime proprie, care este o metoda putin costisitoare si cu rezultate bune. Anestezia folosita este cea locala, iar pacientul nu are nevoie sa fie internat.

Pretul interventiei va fi decis dupa ce pacienta intra in contact cu medicul ales, fie prin intermediul telefonului, al adresei de E-mail sau printr-o prima consultatie. Indiferent de echipa aleasa, pregatirea si profesionalismul conteaza cel mai mult.

Cum alegi cantitatea potrivita de substanta pentru augmentarea buzelor

Pacienta care isi doreste o  interventie de augmentare buze trebuie sa fie sigura de ceea ce vrea. Nimeni nu vrea sa se uite in oglinda dupa operatie numai ca sa vada buze disproportionate, fara pic de armonie cu celelalte trasaturi ale fetei.

Prima consultatie este momentul oportun pentru ca pacienta sa afle toate informatiile care o intereseaza cu privire la procesul de augmentare. Pentru ca interventia se decurga fara probleme este recomandata intreruperea tratamentului anticoagulante si antiinflamatorii cu o saptamana inainte de operatie. Nici consumul de cafea sau alte alimente asemanatoare nu este recomandat in ziua interventiei.

Tot in timpul primei consultatii este important ca pacienta sa aduca la cunostinta chirurgului daca urmeaza si alte tratamente in paralel.

Alegerea augmentarii potrivite depinde de motivul pentru care pacienta isi doreste o marire a buzelor. Daca isi doreste un aspect cat mai natural cu putinta, atunci nu se va folosi o cantitate mare de acid hialuronic.

Procedura in sine nu provoaca durere si nici nu dureaza mult: aproximativ 15-20 de minute. Injectia va fi plasata fie pe buze, deasupra buzei sau pe linia buzelor, iar responsabilitatea medicului este sa monitorizeze cantitatea de acid care ajunge in zona destinata.

Cat dureaza rezultatele de dupa interventia de augmentare buze

Rezultatele procedurii de augmentare buze sunt vizibile ochiului liber imediat dupa ce acidul hialuronic a fost injectat. Pacienta se va putea bucura imediat de un aspect mult mai feminin ca inainte si de o crestere a increderii de sine.

Rezultatele vor dura aproximativ 4-6 luni. Perioada exacta de timp depinde de cantitatea de acid hialuronic utilizata.

Persoanele care s-au gandit sa apeleze la o astfel de interventie pot lua in calcul si alte operatii similare, menite sa intensifice efectul primei proceduri: tratamentul cearcanelor, mezoterapia faciala, tratamentul ridurilor cu acid hialuronic, liftingul de sprancene cu fire de suspensie, blefaroplastia, liftingul facial nechirurgical cu fire de suspensie etc.