Meniu

Operatie micsorare stomac Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe persoane care nu au reusit sa obtina rezultatele dorite prin diete de slabit si sport, dar si cele care au primit recomandare din partea medicului, cauta pe internet „operatie de micsorare stomac pret in Cluj”, acesta fiind un judet renumit pentru calitatea serviciilor medicale din domeniul chirurgiei bariatrice.

Aceasta operatie nu afecteaza functiile stomacului si este o interventie chirurgicala ce poate contribui la disparitia unor probleme de sanatate asociate cu obezitatea. Persoanele care au primit aprobarea medicului in urma unor investigatii amanuntite pot beneficia de aceasta operatie, care se face la numeroase clinici apreciate din Cluj.

Operatie de micsorare stomac: pret in Cluj si clinici de top

Numarul de pacienti care vor sa faca operatie de micsorare stomac la pret accesibil in Cluj este tot mai mare. Acest lucru este justificat de dorinta de a isi imbunatati starea de sanatate si aspectul fizic, ca urmare dificultatilor de a ajunge la o greutate optima pe fondul unei afectiuni. In urmatorul tabel, poti vedea numele celor mai bune clinici dintre care poti alege pentru interventia chirurgicala de micsorare a stomacului, precum si tariful pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
Programare Online
Dr. Radu Motocu
1 Clinica-Verificata
4.000 Euro
 • Pretul Operatiei de Micsorare a stomacului porneste de la 4.000 Euro
 • Medic cu experienta vasta si renumit in domeniul chirurgiei generale
 • Profesionalism
 • Unitate medicala bine dotata
 • Curatenie
Dr. Marius Fodor
2
4.000 Euro
 • Pret Operatie Micsorare stomac 4.000 Euro
 • Medic cu experienta vasta si pregatire in strainatate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Profesionalism
Clinica VenArt
3
3.500 Euro
 • Pret Operatie Micsorare stomac 3.500 Euro
 • Medici bine pregatiti
 • Act medical de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Dotari performante
Synobis Medical
4.000 Euro
 • Pret Operatie Micsorare stomac 4.000 Euro
 • Centru medical cu abordare integrata pentru managementul obezitatii
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Solutii personalizate
Medicover
4.500 Euro
 • Pret Operatie Micsorare stomac 4.500 Euro
 • Colectiv profesionist
 • Personal amabil
 • Curatenie si dotari moderne
 • Atentie la nevoile pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor pentru operatie de micsorare stomac: pret in Cluj si informatii utile

Dupa o documentare amanuntita, vei constata ca poti face operatia de micsorare a stomacului la preturi rezonabile in judetul Cluj. Identificarea unei clinici poate fi cea mai dificila etapa, motiv pentru care a fost alcatuit un clasament care sintetizeaza informatii utile despre activitatea celor mai reputate unitati medicale din acest judet, dintre care poti alege pentru un rezultat pe masura asteptarilor:

1. Dr. Radu Motocu

In Cluj, un nume de referinta in domeniul chirurgiei generale este Dr. Motocu, la care poti face operatie de micsorare stomac la pret accesibil. Cu peste 25 de ani de experienta, acesta si-a consolidat pregatirea atat pe plan national, cat si international. A absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF „Iuliu Hatieganu” in 1993 si isi desfasoara activitatea alaturi de o echipa formata din 5 medici profesionisti. Peste 20.000 de pacienti au beneficiat deja de interventii efectuate de medicul primar Motocu Radu Tudor, care isi desfasoara activitatea la Medicover Hospital.

Pretul interventiei chirurgicale de micsorare a stomacului este de 4.000 sau 4.500 euro, in functie de tipul operatiei (sleeve gastric, respectiv bypass gastric).

Cativa pacienti si-au exprimat aprecierea fata de medic prin recenzii pozitive in mediul online. Acestia spun ca au beneficiat de profesionalism la cel mai inalt nivel. Cat despre spital, pacientii spun ca este curat si dotat cu aparatura moderna. Personalul este bine pregatit, amabil si empatic. Cu toate acestea, unele persoane spun ca exista o lipsa de comunicare intre pacient si personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Radu Motocu
Vezi Pareri

2. Dr. Marius Fodor

Pe lista celor mai buni medici din Cluj care efectueaza operatie de micsorare stomac la pret convenabil se inscrie si dr. Marius Fodor, al carui parcurs academic si profesional este unul complex. Acesta a absolvit UMF „Iuliu Hatieganu” si a efectuat stagii de pregatire in domeniul chiurgiei generale si chirurgiei vasculare in tara, cat si in California, Budapesta si Haifa. A participat la numeroase cursuri si congrese din Romania si din strainatate si este membru in cadrul mai multor societati stiintifice, printre care si European Society of Vascular Surgery.

Operatia de micsorare a stomacului costa 4.000 euro.

Majoritatea pacientilor sunt multumiti de servicii. Acestia spun ca procedura decurge conform explicatiilor si ca au avut o experienta placuta, caracterizandu-l pe medic drept un profesionist desavarsit.

3. Clinica VenArt

Daca te intereseaza efectuarea unei operatii de micsorare a stomacului la pret bun in Cluj, trebuie sa iei in considerare si Clinica VenArt. Infiintata in 2013, aceasta clinica asigura o gama larga de servicii chirurgicale in mai multe specialitati. Echipa este alcatuita din peste 30 de medici inalt calificati, reunoscuti pe plan national si international, care mizeaza pe o calitate superioara a actului medical.

Pretul interventiei este de 3.500 euro.

Foarte multi pacienti si-au impartasit impresiile despre aceasta clinica in spatiul virtual si s-au declarat multumiti de servicii. Atmosfera din clinica este calda si relaxanta, iar dotarile sunt performante. Colectivul este profesionist, amabil si foloseste tehnici de tratament moderne. Promptitudinea si comunicarea excelenta sunt alte aspecte apreciate.

4. Synobis Medical

Pacientii din Cluj pot face operatie de micsorare a stomacului la preturi avantajoase si in cadrul centrului medical Synobis Medical, unde sunt reunite mai multe specialitati pentru un management integrat al obezitatii, printre care si chirurgia bariatrica. Centrul medical detine certificare din partea European Asociation for the Study of Obesity – Center for Obesity Management, iar in cadrul sau activeaza medici cu experienta, nutritionisti si psihologi.

Pretul operatiei este de 4.000 euro.

Majoritatea celor care au trecut pragul centrului medical si au scris recenzii in mediul online se arata multumiti de serviciile de care au beneficiat. Solutiile sunt personalizate, iar intreaga echipa este bine pregatita si sustine fiecare pacient. Profesionalismul, promptitudinea si dorinta de a ajuta sunt alte calitati apreciate la personal.

5. Medicover

Medicover este o optiune de top pentru pacientii din Cluj care intentioneaza sa faca operatie de micsorare a stomacului la pret accesibil. Cu prezenta in mai multe orase din tara, grupul Medicover constituie unica companie privata de ingrijire medicala si diagnostic cu experienta internationala, avand o prezenta consolidata pe piata de profil cu 28 de clinici, patru spitale si 28 cabinete on-site.  

Operatia de micsorare a stomacului costa 4.500 euro.

Multe persoane au trecut pragul clinicii, iar cele mai multe dintre ele spun ca echipa medicala este profesionista, oferind feedback pozitiv. Spitalul este apreciat pentru curatenie si pentru aparatura moderna si variata. Conditiile sunt foarte bune, iar personalul este amabil si atent la nevoile pacientului.

Concluzii

Interventia chirurgicala prin care se elimina o portiune foarte mare din stomac constituie o investitie considerabila, motiv pentru care cei mai multi pacienti din Cluj si de pretutindeni cauta sa faca operatia de micsorare a stomacului la preturi accesibile.

In acest judet, poti gasi rapid un medic renumit si o clinica unde se respecta cele mai inalte standarde de calitate. Pretul este un criteriu important, dar trebuie sa luate in calcul inclusiv reputatia unitatii medicale, conditiile si atitudinea personalului.