Meniu

Operatie micsorare stomac Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te numeri si tu printre persoanele care au incercat sa invinga lupta cu kilogramele in plus, insa dietele si stilul de viata activ nu te-au ajutat si vrei sa iei in considerare operatia de micsorare a stomacului in Iasi? Exista o multime de cazuri in care pierderea kilogramelor in plus este un adevarat chin pentru persoanele care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Din acest motiv, pentru multe dintre ele, singura solutie catre care isi pot indrepta atentia este sa apeleze la chirurgia baritrica si sa-si micsoreze stomacul. 

Din fericire, in Iasi exista cateva optiuni pe care ti le putem recomanda si a caror scurta prezentare cu informatii cuprinzatoare te asteapta in cele ce urmeaza. Indreapta-ti atentia spre medici cu o experienta vasta, care iti pot asigura o interventie chirurgicala sigura si care te informeaza complet in legatura cu experienta prin care urmeaza sa treci. Iata care sunt variantele pe care te incurajam sa le alegi. 

Ce buget sa pregatesti pentru o operatie de micsorare a stomacului in Iasi?

Pentru ca este vorba despre o interventie chirurgicala complexa, operatia de micsorare a stomacului in Iasi are si un pret pe masura. Confrunta-te cu tabelul pe care ti l-am pregatit ulterior si afla care sunt tarifele la care sa te astepti, dar si care sunt clinicile din Iasi care te pot ajuta sa iti vezi visul implinit:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Micsorare stomac
Rating
Website
Elytis Hospital
Clinica-Verificata
19.400 Ron
 • Pret Operatie Micsorare stomac 19.400 Ron
 • Mediu sigur, primitor si placut
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Personal amabil si prietenos
 • Nerespectarea programarilor
Arcadia Medical
19.500 Ron
 • Pret Operatie Micsorare stomac 19.500 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti competenti
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Comunicare eficiente intre medic si pacient
 • Timp indelungat de asteptare pentru obtinerea unei programari
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in operatia de micsorare a stomacului in Iasi

Nu este usor sa faci o astfel de schimbare semnificativa in viata ta, motiv pentru care pregatirea pentru operatia de micsorare a stomacului in Iasi trebuie sa fie efectuata in prezenta unui personal de incredere si cu o buna pregatire in domeniu. Citeste mai departe si afla care sunt dotarile institutiilor medicale pe care ti le recomandam, dar si ce impact au asupra celorlalti pacienti:

1. Elytis Hospital

Elytis Hospital este o institutie medicala care se adreseaza pacientilor doritori sa faca operatia de micsorare a stomacului in Iasi, la standarde superioare si intr-un mediu de incredere. Spitalul multidisciplinar a fost special conceput pentru a raspunde necesitatilor pacientilor, indiferent cat de complexe ar fi. In cadrul sau exista si un departament destinat chirurgiei bariatrice. Echipa medicala este multidisciplinara si bine pregatita, avand o buna formare in mediul universitar, dar si in cursurile de specialitate urmate de-a lungul timpului, pacientul avand parte de un act medical ireprosabil. Dotarile cabinetului sunt de o performanta inalta, cu aparaturi si echipamente moderne, pe care medicii sa le foloseasca in timpul consultatiilor, investigatiilor, procedurilor si interventiilor chirurgicale. 

Pretul pentru operatia de micsorare a stomacului este de 19.400 lei.

Spitalul este apreciat pentru serviciile calitative pe care le pune la dispozitia pacientilor, dar si pentru faptul ca le ofera posibilitatea de a efectua operatia de micsorare a stomacului intr-un mediu sigur. Cu privire la dotarile institutiei medicale, acestea sunt de ultima generatie, asigurand un act medical ireprosabil si o interventie chirurgicala de succes. Personalul este amabil si prietenos, iar atmosfera este primitoare pentru toata lumea. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Elytis Hospital
Vezi Pareri

2. Arcadia Medical

Arcadia Medical este un centru medical din Iasi in care se efectueaza si chirurgia bariatrica, adica operatia de micsorare a stomacului, prin care pacientii pot ajunge la kilogramele dorite, daca tin cont de indicatiile medicului de specialitate. Dotarile departamentului de chirurgie bariatrica sunt de ultima generatie, pentru ca medicul sa poata desfasura un act medical corect. Medicii au o buna pregatire in acest domeniu medical, remarcandu-se printr-o experienta vasta si printr-o formare continua in cadrul congreselor si cursurilor de specialitate. 

Costul pentru o operatie de micsorare a stomacului este de 19.500 lei.

Centrul medical de diagnostic si de chirurgie din Iasi a capatat popularitate in randul pacientilor. Pe langa faptul ca institutia medicala este dotata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, aceasta dispune si de medici primari si specialisti, de o competenta ridicata. Acestia ofera indrumare pe tot parcursul pregatirii pentru operatie, oferind informatii cuprinzatoare. Cu toate acestea, timpul de asteptare pentru obtinerea unei programari este destul de ridicat, existand, totodata, riscul ca programarile sa nu fie respectate.

Concluzii

Chirurgia bariatrica sau operatia de micsorare a stomacului efectuata la clinicile din Iasi este solutia pentru multi pacienti care se confrunta cu obezitatea de ani de zile. Exista o multime de afectiuni care pot declansa imposibilitatea corpului si a organismului de a arde caloriile, situatie in care aceasta interventie chirurgicala se dovedeste a fi de-a dreptul eficienta.